*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Μαρτίου

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ: Στο στόχαστρο από Σεϊτανίδη - λαμόγια για τους… «έκοψε» την μάσα!

31 Μαρτίου

ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ BLOGS & «ΜΕΤΑΦΟΡΕΩΝ» ΛΑΣΠΗΣ!
ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ ΧΘΕΣ 100.000 ΛΑΘΡΑΙΑ ΤΣΙΓΑΡΑ MARLBORO ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ… Η ΣΕΚΑΠ!

ΠΡΙΝ αλέκτωρ λαλήσει και ενώ το φιλικό προς τον Κοντό έντυπο στο φύλλο του περασμένου Σαββάτου επανήρθε με νέα λάσπη κατά της ΣΕΚΑΠ και του Προέδρου του Δ.Σ. Νίκου Παππά (για τον οποίο «προφητεύει» ότι τον… αποκεφαλίζουν!!!), οι αρχές πιάσανε για μεγάλη λαθρεμπορία τσιγάρων μάρκας MARBORO για λογαριασμό αλλοδαπής εταιρείας σε αποθήκη στον Κορυδαλό!!! Όπου κατασχέθηκαν 100.000 λαθραία τσιγάρα
Συγκεκριμένα το συνεργείο αυτοκινήτων στην περιοχή του Κορυδαλλού ήταν μόνο η… βιτρίνα, ενώ στην πραγματικότητα λειτουργούσε αποθήκη ειδών συσκευασίας για λογαριασμό αλλοδαπής εταιρείας, η οποία διακινούσε λαθραία τσιγάρα.
Η περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής προχώρησε στην εξάρθρωση μεγάλου κυκλώματος δικίνησης λαθραίων τσιγάρων, με τη σύλληψη ενός ατόμου και την κατάσχεση 100.000 πακέτων μάρκας MARLBORO, στα οποία δεν υπήρχε κανένα έγγραφο στοιχείο νόμιμης εισαγωγής και προέλευσης, καθώς επίσης ούτε καταβολής δασμών και φόρων.
Οι διαφυγόντες φόροι και δασμοί για το Δημόσιο και την Ε.Ε. από την παράνομη εισαγωγή της συγκεκριμένης ποσότητας υπολογίζονται στο ποσό των 300.000 ευρώ.
Ο συλληφθείς, ο οποίος είναι ελληνικής καταγωγής και φέρεται να είναι ιδιοκτήτης της παράνομης αποθήκης, οδηγήθηκε ενώπιον του αρμοδίου εισαγγελέα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
Ο Εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική εξέταση, και η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό άλλου ή άλλων προσώπων που συμμετείχαν στην παράνομη εισαγωγή και διακίνηση των τσιγάρων.

ΟΙ ΝΕΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΥΠΙΔΗ
Στο μεταξύ το έντυπο XanthiNews του Σταύρου Καρυπίδη που «εκφράζει» καθαρά τον πρώην Υπουργό Κοντό Αλέκο, επανήρθε με νέες συκοφαντίες κατά της ΣΕΚΑΠ, του Προέδρου του Νίκου Παππά αλλά και του πρώην εμπορικού αντιπροσώπου της Α.Κ. για τον οποίο «υϊοθετώντας» πλήρως τη ΛΑΣΠΗ και των πράσινων blogs μιλάει για δήθεν… καταδίκη για λαθρεμπορία, ενώ αυτό είναι τελείως ΨΕΥΔΕΣ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ και προέρχεται φυσικά από το γνωστό περιβάλλον Σεϊτανίδη!!!
Το σχόλιο του Σταύρου Καρυπίδη είχε ως εξής:
«Αποκεφαλίζουν τον Παππά; Ή συμβαίνει κάτι άλλο
Χθες μάθαμε ότι, πρωί, πρωί οι Αγγέλου και Μηλιάκος συνομιλούσαν για την υπόθεση της Ξανθιώτικής καπνοβιομηχανίας ΣΕΚΑΠ και τις αποκαλύψεις που έκανε το nonews – News. Μάλιστα μπορούμε να πούμε ότι περισσότερο ενδιαφέρον είχε το γεγονός ότι ο εμπορικός αντιπρόσωπος της ΣΕΚΑΠ Α.Κ. (τα στοιχεία του τα έχουμε στην εφημερίδα), ήταν καταδικασμένος για λαθρεμπόριο τσιγάρων, παρά η δημοσιοποίηση εκ νέου μιας υπόθεσης που εκτυλίχθηκε το περασμένο καλοκαίρι. (Αυτή την ώρα πάντως υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση γύρω από το θέμα της ΣΕΚΑΠ και αναμένονται εξελίξεις… ίσως και σε διοικητικό επίπεδο)».

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!
Η αλήθεια βέβαια στα παραπάνω είναι εντελώς διαφορετική κι έχει ως εξής:
1. Πίσω και από τη νέα λάσπη κατά ΣΕΚΑΠ – Παππά - Αγγέλου, «κρύβεται» ουσιαστικά ο γνωστός πράσινος Σεϊτανίδης, «νεκροθάφτης» της ΣΕΚΑΠ, σε συνεργασία προφανώς με «γαλάζιους» αγροτοσυνεταιριστές…
2. Αυτονόητο ποιος «κρύβεται» πίσω από τις φήμες περί «αποκεφαλισμού» του ΠΑΠΠΑ και αλλαγών στη Διοίκηση…
3. Ο εν λόγω αντιπρόσωπος Α.Κ. τον οποίο υπαινίσσεται η εφημερίδα, «ουδέποτε έχει καταδικαστεί για ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΤΣΙΓΑΡΩΝ»!!!! Γύρω στο 2000 είχε μια δίκη όπου ήταν κατηγορούμενος, αλλά ΑΘΩΩΘΗΚΕ!!!
4. Ο εν λόγω αντιπρόσωπος εδώ και 6-7 μήνες παρά την αθώωσή του, παύτηκε από την Διοίκηση της ΣΕΚΑΠ και δεν έχει σχέση με την εταιρεία.
5. Στο ρεζουμέ της υπόθεσης. Ο «πόλεμος» κατά του Ν. Παππά μεθοδεύεται από τον γνωστό Σεϊτανίδη και από τα «λαμόγια» που είχανε μάθει να «τρώνε» επί των πράσινων διοικήσεων. Τους έκοψε τη «μάσα» ο νέος Πρόεδρος και τον βάλανε στη «μπούκα»…
6. Κι όσο για τις μεθοδεύσεις περί «φαγώματος», από την ώρα που ώρα που έκλεισαν τα συνεταιριστικά, είναι λογικό ο πρώην Υπουργός, να θέλει έναν 100% «δικό» του νέο Πρόεδρο, για να ελπίζει στην

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »