*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Φεβρουαρίου

ΨΙΘΥΡΟΙ ΚΑΡΔΙΑΣ!!!

28 Φεβρουαρίου
*Με πολλά φοβερά φωτογραφικά ντοκουμέντα σήμερα η στήλη, αφού την Πέμπτη το βράδυ πήγε σχεδόν παντού… Και ιδού…
……


*Δείτε λοιπόν την Πέμπτη τη βράδυ λόγω Έφης Θώδη, τι αδιαχώρητο δημιουργήθηκε στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ και θα καταλάβετε γιατί πήγα…και απήλθα χωρίς να πάρω ανάσα!!!
……


*Οι κακές γλώσσες λένε πάντως πως όταν η Θώδη έκανε «καμάκι» στον Παναγιώτη Σταυρακάρα, εκείνος της γύρισε τη… πλάτη με νόημα! Αλήθεια ή ψέματα, το Καρναβάλι όλα επιτρέπονται…
……


*Πάντως η μοναδική Έφη Θώδη, πήρε και τα… δωράκια της στο χέρι από τους θαυμαστές της, την ώρα που τραγουδούσε…
Στη φωτογραφία την ώρα που «παρατηρεί»το δώρο που της έδωσε θαυμαστής της!
……


*Τελικά ένα… «μπουρμπούλι» είδα όλο κι όλο στο Μπουρμπούλια πάρτυ του Life στο καταπληκτικό Da vinci bar κι αυτό ήταν ο… Τόρης Παπαδήμας! Στη φωτογραφία με την καταπληκτική Μαρία Χουλιάρα που έπαιξε τρομερή μουσική ως συνήθως! Ήταν φανταστική κατά γενική ομολογία!
……


*Φυσικά και δεν μπορούσε να απουσιάσει η νεαρή τηλεπαρουσιάστρια του Xanthi channel Μαρία Παπαδοπούλου από τα ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΙΑ της ΘΡΑΚΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ. Στα οποία συμμετείχε ντυμένη όμως… πειρατίνα, μαζί τις δύο κολλητές της!!!
……


*Στο DA VINCI είδα και τον Γιώργο Ηλιάδη ντυμένο… Γιώργο μαζί με την πάντα λαμπερή Αγγελική, αλλά από νωρίς…
Όταν πήγα εγώ, είχαν ήδη φύγει για… ύπνο, καθότι μετά τις 12 δεν αντέχουν πλέον ούτε στα ξενύχτια, ούτε και στα… σουβλάκια όμως!
……


*Στα ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΙΑ της ΘΡΑΚΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ είδα και την δημοφιλή παραγωγό του Life 92.1 fm την Ράνια ντυμένη σαν Ινδιάνα με τον Νίκο ντυμένο… νύφη!!! Στη φωτογραφία νύφη (Νίκος) και μπουρμπούλι (Τόρης), έτοιμη για… γάμο!!!
……


*Ντυμένη…Βραζιλιάνα και η όμορφη Μαρία μαζί με τον Πάνο Παπαδόπουλο, τίμησαν φυσικά τα «Μπουρμπούλια» αλλά καθυστερημένα…
Μετά τις 12.30 τα μεσάνυχτα τους είδα να μπαίνουν στον DA VINCI.
..….


*Να κι ένα ακόμη ανεπανάληπτο ζευγάρι στα «Μπουρμπούλια» ντυμένο όμως… αλλιώς! Η Μαίρη με τον αγαπημένο της Ιπποκράτη! Άντε και του χρόνου….
……


*Ξεκίνησε στο μεταξύ από την περασμένη Πέμπτη και το υπέροχο ΝΟΧ care bar του Βαγγέλη Γεωργανά και της Κωνσταντίνας και με τη πρώτη έγινε πανικός… Κι εκεί συνέλαβα τον γιατρό Γιώργο Ζεμπακάκη μαζί με την αγαπημένη του Ευδοξία, να χορεύει βραζιλιάνικα με την όμορφη Μαρία τη Βραζιλιάνα και την φίλη της Κάθριν…
……


*Ωστόσο αυτή που έκλεψε τις εντυπώσεις στο ΝΟΧ bar ήταν η όμορφη Αλεξάνδρα (Αλεξανδρούλα στην επιθεώρηση της Θρακικής Σκηνής), μαζί με την Όλγα και άλλες φίλες της… Ένα μπουκέτο πανέμορφο και μοναδικό…
……


*Ωστόσο και ο Πρόεδρος του Σωματείου Καφέ Μπαρ Δημήτρης Πασαλής τίμησε με την παρουσία του το NOX bar… Στη φωτογραφία μαζί με τον Δημήτρη Γεωργανά και την σύζυγό του.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »