*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Ιανουαρίου

ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ

31 Ιανουαρίου
Είναι εμφανές ότι «βρωμάει» και αναδύει οσμή τοπικού «σκανδάλου» πλέον ο τρόπος με τον οποίο βρέθηκε επιχειρηματίας στο ακίνητο-φιλέτο του Γεν. Νοσοκομείου Ξάνθης (στη γωνία Τσιμισκή - 28ης Οκτωβρίου), ο κουμπάρος του πρώην Υπουργού κ. Πύρρος.
Κι ότι κάποιοι διοικούντες της πρώην αλλά και νυν διοίκησης του Γεν. Νοσοκομείου Ξάνθης έχουν ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ, αφού κάθε άλλο παρά προστατεύουν το δημόσιο συμφέρον με το ενοίκιο των 200-300 Ευρώ που φημολογείται ότι εισπράττουν μηνιαίως, ενώ ήταν εν πλήρη γνώση ότι η φερόμενη ως ενοικιάστρια του ακινήτου (κ. Μπανιά), μόνο από την επινοικίασή της στο Fresco εισέπραττε 1.200 Ευρώ μηνιαίως ΣΕ ΒΑΡΟΣ του Νοσοκομείου Ξάνθης!!!
Τα γνώριζε αυτά ο πρώην διοικητής του Νοσοκομείου Ξάνθης κ. Αντωνακάκης, είχε ενημερώσει τότε τα άλλα μέλη του Δ.Σ. αλλά κάτι… μεσολάβησε και το «καθεστώς» δεν άλλαξε!
Ωστόσο υπάρχει και η περίπτωση του εξωδίκου που έκανε ο καθηγητής του Δ.Π.Θ. για το εν λόγω κτίριο…οπότε η Διοίκηση του κ. Πέτρου στη συνεδρίαση της Τρίτης, τηρείται να τηρήσει τα νόμιμα κι όχι να ΚΑΛΥΠΤΕΙ την παρανομία! Διότι η υπόθεση αυτή, ήδη είναι για Εισαγγελέα…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »