*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Ιανουαρίου

Γιατρός την ώρα που έκανε εφημερία στο Κέντρο Υγείας Παρανεστίου, το πατρικό του σπίτι στο Σταυροχώρι Σταυρούπολης παραδίδονταν στις φλόγες!

31 Ιανουαρίου

ΑΝΤΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ:
Μου έκαψαν το σπίτι!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ
*Απειλές κατά της ζωής του με όπλο στο κεφάλι, κατηγορεί αστυνομικό συγχωριανό του και ζητεί να αποδοθεί δικαιοσύνη και να τιμωρηθεί ο δράστης

ΣΕ ΕΝΑ ΡΑΝΤΖΟ
Δεν έμεινε τίποτα από το σπίτι του κι ο ίδιος κοιμάται πλέον σε ένα ράντζο στο Κέντρο Υγείας Παρανεστίου!!!



Εικόνες «μαφίας» και «Σικελίας» στην Ορεινή Σταυρούπολη για τις οποίες έχει ενημερωθεί ήδη και ο Εισαγγελέας Ξάνθης, αλλά και ο Δήμαρχος Σταυρούπολης Γιώργος Καρασακαλίδης.
Άγνωστος ή άγνωστοι εμπρηστές, έκαψαν το πατρικό σπίτι του γιατρού ΑΝΤΩΝΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ στο χωριό Σταυροχώρι Σταυρούπολης, την ώρα που αυτός έκανε εφημερία στο Κέντρο Υγείας Παρανεστίου!
Έλα αμέσως στο χωριό, το πατρικό σου σπίτι στο Σταυροχώρι καίγεται του είπαν και έσπευσε… ξυπόλητος για να προλάβει, αλλά όταν έφτασε, ήταν ήδη αργά! (Σ.Σ. Η απόσταση είναι περίπου 15΄ με το αυτοκίνητο»)
Ο κύριος Ιωαννίδης μίλησε στην εφημερίδα μας ακόμη και για απειλές κατά της ζωής του με όπλο στο κεφάλι, ενώ ευθέως κατηγορεί αστυνομικό συγχωριανό του και ζητεί να αποδοθεί δικαιοσύνη και να τιμωρηθεί ο δράστης, καθώς αυτόν υποψιάζεται και έχουν διαφορές από το 2004!!!
Μετά την αρχική τηλεφωνική καταγγελία του γιατρού, όταν πήγαμε επί τόπου για να εξετάσουμε τα συμβάντα, διαπιστώσαμε ότι «δεν έμεινε τίποτα από το σπίτι του», ενώ ο ίδιος κοιμάται πλέον εδώ και λίγες μέρες (ο μαφιόζικος εμπρησμός έγινε το περασμένο Σάββατο), σε ένα ράντζο στο Κέντρο Υγείας Παρανεστίου!!!

ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
Σύμφωνα με την καταγγελία του κ. Ιωαννίδη. «Από το 2004 είχε διαφορές με 4 χωριανούς του. Στη διάρκεια των χρόνων οι 3 από τους 4 υποχώρησαν.
Με τον έναν όμως ο οποίος ήταν και Αστυνομικός στο Τμήμα Παρανεστίου έχει μέχρι και τώρα έντονες διαφορές.
Πολλές φορές μάλιστα ο «ύποπτος» -κατά τον γιατρό- δράστης, τον έχει απειλήσει για την ζωή του και μάλιστα πριν από αρκετό καιρό τον απείλησε με όπλο στο κεφάλι, για ασήμαντο λόγο κατά δήλωσή του.
Το συμβάν σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο όπου ο γιατρός είχε εφημερία στο Κέντρο Υγείας Παρανεστίου, όταν αργά το βράδυ του τηλεφώνησε ένας χωριανός του και του είπε ότι καίγεται το σπίτι του. Ο γιατρός έτρεξε αμέσως να δει τι συμβαίνει και έκπληκτος είδε το πατρικό του σπίτι να παραδίνεται στις φλόγες. Μετά από περίπου 20 λεπτά έφτασε η Πυροσβεστική Υπηρεσία όπου και έσβησε τη φωτιά χωρίς όμως να καταφέρει να περισώσει τίποτε από την περιουσία του γιατρού.
Ο γιατρός τώρα πια μένει στο Κέντρο Υγείας Παρανεστίου και απευθύνει δημόσια έκκληση στις αρχές να αποδοθεί δικαιοσύνη και να τιμωρηθεί ο δράστης.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο ύποπτος (;) –πάντα κατά τις μαρτυρίες του γιατρού- τηλεφωνούσε συχνά στο Κέντρο Υγείας Παρανεστίου για να μάθει αν ο γιατρός είχε εφημερία, παρακολουθώντας κάθε κίνηση του γιατρού για άγνωστους λόγους…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »