*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Ιανουαρίου

Έντονη απήχηση στη κοινωνία οι πρωτοβουλίες του Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, με στόχο τον άνθρωπο

09 Ιανουαρίου
Πολιτικό κενό!
Νέα πρόσωπα στο ψηφοδέλτιο Ξάνθης

ΕΞΩ ΑΠΟ ΔΙΑΠΛΟΚΕΣ & ΛΑΜΟΓΙΕΣ!
*Αν θέλει να μη «χαρίσει» τη πρωτιά η Νέα Δημοκρατία στο Νομό Ξάνθης, θα πρέπει να κατεβάσει στις ερχόμενες εκλογές ένα νέο δυναμικό ψηφοδέλτιο με ΝΕΑ ΑΦΘΑΡΤΑ πρόσωπα και ΔΥΝΑΤΟ μειονοτικό υποψήφιο!

ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ
*Οι νέοι Υπουργοί να «σκύψουν» στα προβλήματα της κοινωνίας αλλά και ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΥ Νεοδημοκράτη και να σταματήσουν τα πάρε δώσε με τους ΠΑΣΟΚους!


Έντονη απήχηση είχαν στη κοινωνία οι πρωτοβουλίες του Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, με στόχο τον άνθρωπο αλλά και την ΑΚΡΙΒΕΙΑ που μαστίζει την Ελληνική κοινωνία…
Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός βλέποντας που πάει η παράταξη και ο τόπος, με την νέα οικονομική επιτροπή που κατήρτισε, μπήκε ΜΠΡΟΣΤΑ για να μπορέσει να στηρίξει τα χαμηλά εισοδήματα και τους μικρομεσαίους, σε μια εποχή ιδιαίτερα «γκρίζα» για τις χώρες όλου του κόσμου….
Δεν πρέπει όμως να σταθεί μόνο εκεί.
Από τώρα η παράταξη με μυστικές δημοσκοπήσεις και ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ πρέπει να καλύψει τα κενά της….
Ειδικά στο Νομό Ξάνθης την ώρα που οι δημοσκοπήσεις, μολονότι μέχρι σήμερα διέθετε ακόμη και Υπουργό σε κορυφαίο Υπουργείο, είναι ανεπίτρεπτο να έχει πάρει «πόδι»το ΠΑΣΟΚ και να είναι πρώτο κόμμα με ποσοστό 51%!!!!
Κύριε Υπουργέ υπάρχει σοβαρό ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΕΝΟ και απαιτούνται νέα πρόσωπα στο ψηφοδέλτιο Ξάνθης, με στόχο όχι να «διασωθούν» οι χρεωκοπημένοι πολιτευτές του κατεστημένου, αλλά η παράταξη να ΜΠΕΙ ξανά μπροστά και να ξαναγίνει ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ!
Νέα πρόσωπα στο ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας Ν. Ξάνθης

ΕΞΩ ΑΠΟ ΔΙΑΠΛΟΚΕΣ & ΛΑΜΟΓΙΕΣ!
-Αν θέλει να μη «χαρίσει» ξανά στο ΠΑΣΟΚ τη πρωτιά η Νέα Δημοκρατία στο Νομό Ξάνθης, θα πρέπει να κατεβάσει στις ερχόμενες εκλογές ένα νέο δυναμικό ψηφοδέλτιο με ΝΕΑ ΑΦΘΑΡΤΑ πρόσωπα και ΔΥΝΑΤΟ μειονοτικό υποψήφιο!
Κι επειδή η σημερινή ΝΟΔΕ παρά τα «μηνύματα» παριστάνει την «κουφή» και ότι δεν… «ακούει», υποταγμένη στην ηττοπάθεια και στην πολιτική κηδεμόνευση, να μπουν στις δημοσκοπήσεις και τα ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ δίπλα στους παλιούς…
Οπωσδήποτε ένας ΔΥΝΑΤΟΣ Χριστιανός Υποψήφιος κι ένας ΔΥΝΑΤΟΣ Μειονοτικός υποψήφιος στο νέο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Ξάνθης κύριε Πρωθυπουργέ και κύριε Αγγέλου… διότι προέχει το συμφέρον της παράταξης κι όχι η «πολιτική» επιβίωση βουλευτή και πολιτευτών…
Κι ακόμη κύριε Πρωθυπουργέ, σου ζητάμε οι νέοι Υπουργοί να «σκύψουν» στα προβλήματα της κοινωνίας αλλά και του ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΥ Νεοδημοκράτη που επί μια 20ετία ήταν «αποκλεισμένος» από παντού και να σταματήσουν τα πάρε δώσε και τις διαπλοκές με τους ΠΑΣΟΚους! Αυτά για σήμερα, γιατί στο θέμα αυτό θα υπάρξει έτσι κι αλλιώς συνέχεια…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »