*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Οκτωβρίου

Tα παρΑΘΛΗΤΙΚΑ του Γιάννη Τσιλιγγιρίδη: Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει με τον Ορφέα Ξάνθης.

16 Οκτωβρίου

Δεν πιάνεται με τίποτα ο βετεράνος άσος  του ξανθιώτικου ποδοσφαίρου  Στέλιος Ναβροζιδης από την εκλογή  του φίλου του Νίκου Ανδρουλάκη που συνεχίζει πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Εκτός από την εκλογή του κ. Ανδρουλάκη ο Στελάρας είναι όλα χαρά  και για άλλη περίπτωση την οποία  θεωρεί και πιο σημαντική.

Δεν νιώθουμε  καλά καίτοι  δικαιωνόμαστε  με όσα λέμε στις εκπομπές και γράφουμε για όλα τα δεινά που συμβαίνουν στην  ελληνική διαιτησία και σε αυτό μεγάλη ευθύνη είναι  της  ΚΕΔ η οποία πλέον είναι ανήμπορη   να αλλάξει την κατάσταση. Πέρα από της επιλεκτικές αξιολογήσεις και  ορισμούς έχουμε  της   καθημερινές καταγγελίες   των ομάδων όπως έγινε με τον διαιτητή της ΕΠΣ Θράκης  Γιάννη Τομαρά που σφύριξε τον αγώνα Παναχαϊκή-Κηφισιά όπου τα έκανε  σαλάτα και ξεσήκωσε τους πάντες και τον κατηγορούν για αλλοίωση  αποτελέσματος.

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε όπως είχε κάνει γνωστό μέσα από  ανάρτηση της το πλήρες πρόγραμμα  της Γ΄εθνικής του 1ου ομίλου. Δείτε  την 1η αγωνιστική  του γυναικείου  ποδοσφαίρου. Βασίλισσα Θράκης- ΠΑΟΚ Κομοτηνής, Ηρακλής Ζυγού- Ορέστης Ορεστιάδας, Ποντιακός Αλεξανδρούπολης- Αναγέννηση Αλεξανδρούπολης.

Την 3η αγωνιστική θα διεξαχθεί το ξανθιώτικο ντέρμπι  ανάμεσα στη ν Βασίλισσα της Θράκης-Ηρακλή  Ζυγού.

Δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τον Ορφέα Ξάνθης αν θα συνεχίσουν να απέχουν οι ποδοσφαιριστές ώστε να  αδυνατεί να αγωνιστεί όπως έγινε και στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής με τον ΑΠΟΞ. Φαντάζει  δύσκολο πάντως να επιστρέψουν οι ποδοσφαιριστές   εκτός και αν  προωθηθούν στην μεγάλη ομάδα παιδιά  της Ακαδημίας.

Στην Θεσσαλονίκη μετέβει χθες ο  Στέφανος Παϊτάρης  που πήγε  να δει τα παιδιά του τον Φίλιππα και τον Γιάννη. Με την ευκαιρία  είχε κάποιες συναντήσεις με παράγοντες  του  αθλητισμού και κυρίως του μπάσκετ. Θα έχει πλάκα  να τον κάνουν πρόταση να αναλάβει πόστο  τεχνικού διευθυντή όπως του έχουν κάνει και ομάδες εδώ της  Ξάνθης.

Ποιος  είναι ο παλαίμαχος διαιτητής  σε συνέντευξη που παραχώρησε  σε αθλητική ραδιοφωνική εκπομπή είπε αν ο κ. Λαναούα έβλεπε το παιχνίδι Παναχαϊκή-Κηφισιά που σφύριξε ο κ. Τομαράς  θα έπαιρνε μια γεύση σε ποιο επίπεδο βρίσκονται οι διαιτητές της 2ης κατηγορίας και θα αναθεωρούσε  πολλά. Άραγε ο κ. Λανουά θα ρωτήσει  τον παρατηρητή  διαιτησίας  Πουλήμα της ΕΠΣ Κέρκυρας πέρα από την έκθεση που  κατέθεσε πως πήγε ο κ. Τομαράς η θα γίνει όπως έγινε με τον κ. Δροσίνη με τον παρατηρητή  διαιτησίας Ανανία Φωτιάδη της ΕΠΣ Σερρών

Σχεδόν μια εβδομάδα έχει περάσει και όλη μιλούν για την άρτια οργάνωση της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε από την νεοσύστατη διοίκηση Ακαδημιών   της Αθλητικής Ένωσης Θράκης που πρόεδρος  είναι ο Ανδρέας  Γκλαβίνης. Τα εγκαίνια του νέου συλλόγου έδωσε  την ευκαιρία  σε όσους παρευρέθηκαν  να μιλούν με θαυμασμό   για όσα έχουν φτιάξει  για τα μικρά παιδιά των Ακαδημιών.

Σήμερα  το μεσημέρι θα οριστούν οι  διαιτητές της 5ης αγωνιστικής  της Γ΄ εθνικής , λέτε να έχουμε   πάλι  επιλεκτικούς ορισμούς η έχουν πάρει τα μηνύματα μετά  την κατακραυγή των ομάδων της Γ΄εθνικής και θα είναι προσεκτικοί; Προβλέπουμε  όμως οι Χρυσέλης, Μαυρίδης  θα οριστούν ο πρώτος της ένωσης Χαλκιδικής, ο δεύτερος  της ένωσης Ημαθίας.

Χθες περάσαμε από το κλειστό στάδιο   «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» και νιώσαμε πολύ άσχημα που  το είδαμε σε αυτή την κατάσταση. Όταν  βλέπεις  το κλειστό  στάδιο  τους εξωτερικούς   χώρους ,  αντιλαμβάνεστε  πως είναι οι  εσωτερικοί χώροι του ιστορικού κλειστού σταδίου « Αλέξανδρος Μπαλτατζής»

Στους 18 διαιτητές της  SL2 που πήραν πιστοποίηση  για να ορίζονται ως τέταρτοι  στην μεγάλη κατηγορία συγκαταλέγεται  και ο νεαρός ξανθιώτης διαιτητής της ΕΠΣ Ξάνθης  Γιώργος Ραφαήλ Δρακίδης. Επίσης  πιστοποίηση  πήραν και οι Κόκκινος της ένωσης Χαλκιδικής και ο Τομαράς της ένωσης Θράκης. Αν έβλεπε  το παιχνίδι ο Λανουά  Παναχαϊκή- Κηφισιά σίγουρα θα προβληματιζ/όταν.

Σήμερα Τετάρτη 16 Οκτωβρίου  ο Α.Ο. Βιστωνίδας θα πραγματοποιήσει τον ετήσιο αγιασμό του στο αθλητικό κέντρο«Γιώργος Πανίδης» στην Φελώνη στις 17:OO . Θα μας τιμήσετε ιδιαίτερα με την παρουσία σας καταλήγει η πρόσκληση του συλλόγου. 

Η φάση  του αγώνα Ιταλία-Ισραήλ  στο πλαίσιο των Εθνικών ομάδων η ΚΕΔ και ο αρχιδιαιτητής προσωπικά Στεφάν Λανουά μένουν εκτεθειμένοι και θα πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη για  το  εγκληματικό λάθος που έκανε ο διεθνής διαιτητής Αναστάσιος Σιδηρόπουλος της ένωσης Δωδεκανήσου στον αγώνα  Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης. Πως γίνεται ο διαιτητής κ. Μπενγκοετσέα  να γνωρίζει τον κανονισμό και εδώ ο κ.Σιδηρόπουλος να τον αγνοεί; Μιλάμε  για το φάουλ γκολ που σημείωσε ο Αστέρας που θα έπρεπε να είχε ακυρωθεί.

Όπως είχαμε γράψει από την περασμένη εβδομάδα μετά της αποχωρήσεις των προπονητών Ράσταβατς και Μακελελέ νέος προπονητής θα είναι ο Σάββας Παντελίδης για τον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης επιβεβαιωθηκαμε. Τώρα  τι θα μπορέσει να κάνει ο κ. Παντελίδης τα ξέρει καλύτερα ο Γιώργος Μποροβήλος.

Εκπληξη  επιφύλαξαν όλοι  ποδοσφαιριστές  της  Ασπίδας Ξάνθης στον γενικό αρχηγό  Γιώργο Καμαράκη  όταν πήγαν στα αποδυτήρια με μία όμορφη τούρτα πρωτότυπη όπως βλέπετε για τα γενέθλια του. Και απλό την στήλη μας τα ΧΡΟΝΙΑ μας ΠΟΛΛΑ  στον γενικό αρχηγό  Γιώργο Καμαράκη.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »