*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Αυγούστου

ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ απέναντι στους Ξανθιώτες επαγγελματίες οι προμήθειες της Αστυνομικής Σχολής!

27 Αυγούστου

*Η επαναλειτουργία της αστυνομικής Σχολής Ξάνθης προϋποθέτει και υγιείς κανόνες στις προμήθειες από την τοπική αγορά

Επαγγελματίες της πόλης επικοινώνησαν χθες με τον «Μ» -ζήτησαν να κρατηθεί η ανωνυμία τους  - ζητώντας το αυτονόητο, αφού δυστυχώς –κάτι που δεν γνωρίζαμε...- επί χρόνια όπως μας είπαν, προμήθειες σε βασικά αγαθά που αφορούσαν τόσο το προσωπικό όσο και τους μετανάστες, γίνονταν από συγκεκριμένα μαγαζιά και συγκεκριμένους προμηθευτές, με το αιτιολογικό ότι οι τελευταίοι έδιναν... καλύτερες εκπτώσεις χωρίς ωστόσο να εξετάζεται και η ποιότητα των προϊόντων, χάρις στις προσβάσεις και στα αξιώματα που είχαν «κάποιοι» από αυτούς αφού επί χρόνια «έδεναν κι έλυναν» στις διάφορες δουλειές, τόσο επί Ν.Δ. όσο και επί ΣΥΡΙΖΑ!

Φυσικά μας ανέφεραν και ορισμένα χαρακτηριστικά, ωστόσο τα δεδομένα τώρα πλέον έχουν αλλάξει ριζικά αφού μετά από 15 χρόνια επαναλειτουργεί πλέον η Αστυνομική Σχολή Ξάνθης και μάλιστα ενισχυμένη τόσο με τους νέους δόκιμους αστυνομικούς (σ.σ. Αρχικά με 150 άτομα) συν τους συνοριοφύλακες κλπ.

Και στο θέμα των ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ θα πρέπει να γίνουν τομές ώστε να μην συνεχίσουν να παίρνουν τις «δουλειές» οι ίδιοι και οι ίδιοι κι ο νοών νοείτω;

(σ.σ. Αλήθεια σε όλη τη θητεία για παράδειγμα του πρώην αστυνομικού διευθυντή Ξάνθης κ.Πασχάλη Γιώρη μπορούμε να ρωτήσουμε τυχαία ποιος φούρνος προμήθευε με ψωμί το κέντρο υποδοχής και την υποτιθέμενη σχολή;).

«Δεν ζητάμε διακρίσεις αλλά ίση μεταχείριση ως επαγγελματίες στις προμήθειες της Αστυνομικής Σχολής Ξάνθης, ίσους και δίκαιους κανόνες μας είπαν...».


Εμείς θέτουμε το αίτημα πρώτα στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και στους άμεσους προϊσταμένους και φυσικά και στον σημερινό αστυνομικό διευθυντή Ξάνθης κύριο Ρίζο.

Η νέα αρχή να συνδυάζεται με υγιείς κανόνες στις προμήθειες από την τοπική αγορά. ( σ.σ. Παρακολουθούμε το συγκεκριμένο θέμα αφού τώρα το πληροφορηθήκαμε και θα επανέρθουμε λίαν συντόμως.)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »