*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Αυγούστου

Παρουσία Στράτου Κοντού και πολύ κόσμου, η Περιφορά της Εικόνας Τιμίου Προδρόμου, Προστάτη της Πόλης της Ξάνθης. (φωτο)

29 Αυγούστου

 


Παρουσία πολύ κόσμου έγινε το βράδυ της Τετάρτης 28 Αυγούστου η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας στην κεντρική πλατεία της πόλης της Ξάνθης παρουσία του Δήμαρχου Ξάνθης Στράτου Κοντού και των λοιπών Στρατιωτικών και Αστυνομικών αρχών της πόλης με αφορμή την εορτή της αποτομής της Τιμίας Κεφαλής του Τιμίου Ενδόξου Προφήτου Προδρόμου..

Απών -ως συνήθως- από την εκδήλωση ο βουλευτής Ξάνθης Σπύρος Τσιλιγγίρης, ενώ αίσθηση προκάλεσε η παρουσία του πρώην Δήμαρχου Μ. Τσέπελη στο πλευρό του Σάββα Μελισσόπουλου, παρά τις προσωπικές επιθέσεις που δέχεται ο τελευταίος από τον Φανουράκη, διότι δεν του «χαρίζεται» στα δημοτικά συμβούλια Ξάνθης και του  «υπενθυμίζει» ανοιχτά τα...  «έργα» της 4ετίας της πρώην δημοτικής αρχής.

Παρούσα στην εκδήλωση και η πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ στη Ξάνθη Έρση Παρχαρίδου αλλά και ο πολιτευτής της Ν.Δ. Κώστας Κουρτίδης επιλέγοντας μάλιστα να δώσει παρακολουθήσει την κορυφαία θρησκευτική εκδήλωση της πόλης με το "δίδυμο" Πάνος Αμβροσιάδης -Μανώλης Φανουράκης.  


 


Την Περιφορά της Εικόνας και την σημαντική για την πόλη θρησκευτική εκδήλωση, κάλυψε ζωντανά το Next tv Θράκη – Μακεδονία. 

 Παρούσα η πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ Έρση Παρχαρίδου στην Περιφορά της Εικόνας 



"Δεν έχω καμία σχέση με τις επιθέσεις εναντίον σου...", ξεκαθάρισε ο Τσέπελης στον Σ. Μελισσόπουλο

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »