*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Αυγούστου

Αναβλήθηκε για την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου (20.00) λόγω της βροχής, η επίσημη έναρξη των Γιορτών Π. Πόλης 2024 (φωτο)

31 Αυγούστου

 

Χειραψία Τσέπελη στον Στράτο (υπό το χαμόγελο του Τσέπελη...) με νόημα! 

-Έλα να σου κάνω μια θερμή χειραψία να μας δουν και οι.... Φανουράκης - Γ. Ζερενίδης!

 *Πλην των άλλων μαγαζιών, λειτουργεί και στις φετινές Γιορτές Π. Πόλης 2024 στην κατηφόρα των πρώην Ηλυσίων το "μαγαζί - Βάτραχος" του αντιδήμαρχου Πολιτισμού με ποτά και οινόπνευμα στο χέρι σαν.... bar club! 

Αναβλήθηκε το Σάββατο το βράδυ οριστικά λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών αλλά και του λιγοστού κόσμου που συγκεντρώθηκε από τις 20.30 στην πλατεία Μητροπόλεως η επίσημη έναρξη των Γιορτών Π. Πόλης, για την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου στις 20.00 με απόφαση του Δήμαρχου Ξάνθης.

Το πρόγραμμα της Κυριακής 1 Σεπτεμβρίου 2024 (έναρξη ώρα 20.00) θα είναι το εξής:

ΩΡΑ 8 ΧΑΙΝΙΔΕΣ
 
 

ΩΡΑ 10 ΖΑΜΑΝΗ
 

Σημειώνεται ότι οι λεγόμενοι "επίσημοι"με το που άρχισε να βρέχει βρήκαν ... προσωρινά "προστασία" στο Νηπιαγωγείο στην πλατεία Μητροπόλεως,  ενώ ο γνωστός Τσέπελης λειτούργησε για μια ακόμη φορά ως.... Τσέπελης βλέποντας τις κάμερες του Next tv Θράκη Μακεδονία.

Κάνοντας θερμή χειραψία με τον Δήμαρχο Ξάνθης  Στράτο Κοντό και παράλληλα ζήτησε να φωτογραφηθούν στη συνέχεια όλοι μαζί, (Δήμαρχος Ξάνθης, Τσέπελης και Σάββας Μελισσόπουλος) στέλνοντας "μήνυμα" και σε αυτούς που τον αντιπολιτεύονται στην παράταξή του  "διαδίδοντας" μετά τις εκλογές κατηγορώντας τον, "υπεύθυνο της ήττας" στις εκλογές της 15ης Οκτωβρίου 2023 ενώ παρόμοιες αιχμές διατυπώνουν και κατά του Σάββα Μελισσόπουλου! 

"Κανείς μας δεν περισσεύει.....στα προβλήματα της πόλης είμαι στο πλευρό σου", είπε στον Δήμαρχο Ξάνθης Στράτο Κοντό ο γνωστός Τσέπελης κατά τα....γνωστά αλλά και προβλέψιμα αφού υπάρχουν σε εκκρεμότητα και σοβαρές ποινικές υποθέσεις σε βάρος του, ενώ κανείς δεν αποκλείει πλην των Ορκωτών Λογιστών να "παρέμβουν για την "διαχείριση" του Δήμου Ξάνθης την περασμένη 4ετία και τα 10 εκατ. ευρώ απευθείας αναθέσεων, να γίνει βαθιά έρευνα και από Οικονομικούς Επιθεωρητές! 

"Θλιβερή" παρουσία δίπλα στο δήμαρχο Ξάνθης Στράτο Κοντό  ο μαγαζάτορας - πορτιέρης και αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μ. Τσέπελης (σ.σ. Το "μαγαζί' (του) Βάτραχος λειτουργεί κανονικά στις φετινές γιορτές στην κατηφόρα των πρώην Ηλυσίων με ποτά, οινόπνευμα κλπ..Θέμα για το οποίο θα επανέρθουμε...).

Για την οποίο η θέση μας ήταν και παραμένει ξεκάθαρη ότι "υπάρχει και ηθικό αλλά και νομικό πρόβλημα" με την ιδιότητα του Αντιδήμαρχου Πολιτισμού -πορτιέρη-μαγαζάτορα στους κορυφαίους θεσμούς του Δήμου Ξάνθης.

Του χάρισα το τραγούδι, "Μ'έποισε βροχή στο δρόμο..." και πήρα την ομπρέλα. 



Share this

Related Posts

Previous
Next Post »