*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Ιουλίου

Tα παρΑΘΛΗΤΙΚΑ με τον Γιάννη Τσιλιγγιρίδη. Προπονητές στην Εθνική Ελλάδος Δημ. Σαλπιγγίδης και Βασίλης Τοροσίδης.

24 Ιουλίου


 ....


*Μια δυναμική γυναίκα η Αναστασία Τόλιου γεμάτο δραστηριότητα ανέλαβε υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της μεγάλης Δόξας Δράμας. 

Η Δόξα φέτος λειτουργεί διαφορετικά από κάθε άλλη χρονιά ώστε  να ξαναζήσει  στιγμές του παρελθόντος  ασχέτως  και αν αγωνιστεί στο τοπικό της ΕΠΣ Δράμας.

….

*Προβληματισμός και ανησυχία  στην ομάδα του Άρη Πηγών με τον κανονισμό που δεν προβλέπει  ομάδα που αποχωρεί  να  αντικαθίσταται  από άλλη ομάδα που πήρε μέρος  στους αγώνες μπαράζ. Από την στιγμή  που δηλώνει αδυναμία η  Νίκη Ευκαρπίας  να μετέχει στο  πρωτάθλημα πρέπει  την θέση της να πάρει ομάδα της ΕΠΣ Μακεδονίας όπου ανήκει και η Νίκη Ευκαρπίας και όχι ομάδα που πήρε μέρος στους αγώνες μπαράζ. Θα δούμε τι εξέλιξη θα έχουμε μια και το θέμα  θα το  δει η νέα επιτροπή  πρωταθλήματος. 

….

*Αν και  ο δευτεραθλητής της ΕΠΣ Μακεδονίας δηλώσει αδυναμία και ότι δεν επιθυμεί να πάρει την θέση της Νίκης Ευκαρπίας τι  γίνετε κ. κ. της ΕΠΟ που καλά  ανακοινώνεται  ότι το αναφέρει ο κανονισμός. Όμως το θέμα πως θα επιλυθεί σε περίπτωση άρνηση θα κληθεί μία Τρίτη ομάδα της ίδια ένωσης;

*Ποιος είναι ο σύμβουλος της ΕΠΣ Ξάνθης που οι κολλητοί τον λένε ότι είναι δημοσιογραφικός τύπος  αφού θέλει να τα έχει καλά με τα ΜΜΕ; 

-Να πούμε ονόματα  η να σας αφήσουμε  να βρείτε ποιος είναι ο σύμβουλος;

-Αν δείτε  αναρτήσεις  θα καταλάβετε  ποιος είναι ο  σύμβουλος που τα έχει καλά με τα ΜΜΕ.

….


*Την Παρασκευή ορκίζεται  ο επιθετικός άσσος  Τζεμαλή Μπαργκάν που υπηρετεί  στο κέντρο νεοσυλλέκτων στα Γιάννενα και θα έρθει με άδεια για να δει τι θα κάνει με την μεταγραφή του  αφού ήδη έχει δυο σημαντικές προτάσεις. Ο επιθετικός άσσος είναι αποφασισμένος  μόλις ολοκληρώσει την στρατιωτική του θητεία  να κάνει το μεγάλο άλμα και να δείξει τα πλούσια  προσόντα που  διαθέτει.

….

*Στον Πετεινό  όλοι ζουν πως ο Άρης και φέτος θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και θα διεκδικήσει εκ νέου τον τίτλου ώστε να επιστρέψει στην Γ΄ εθνική που την πρώτη φορά και για πρώτη παρουσία  επηρέασε η απειρία. Η ωριμότητα  που απέκτησε η ομάδα είναι εγγύηση για το αύριο του Άρη Πετεινού. Από την στιγμή που  η ομάδα  προωθεί   και αξιοποιεί νέα παιδιά πως  αυτή η ομάδα να μην βγάζει ταλέντα και ταυτόχρονα όμως να διεκδικεί και τίτλους;

….

*Οι εξελίξεις  στο θέμα  του Άρη Πηγών Καβάλας  έχει επηρεάσει  πολλούς ποδοσφαιριστές  που ενώ ήταν σε  διαπραγματεύσεις με την διοίκηση  του Άρη Πηγών μετά από αυτές τις εξελίξεις όλα έχουν παγώσει. Τι θα γίνει όμως με τις άλλες περιπτώσεις που ήδη έχουν υπογράψει αφού ήξεραν ότι θα παίξουν στη Γ΄ εθνική;

*Μετά την επανεκλογή του στην νέα  διοίκηση του Νέστου Χρυσούπολης  το μέλος (δεν ήθελε αξίωμα) Δημήτρης Ψυχουδάκης  πήγε διακοπές  στην όμορφη Λευκάδα. Εκεί δεν σταμάτησε να χτυπάει το κινητό  για να τον συγχαρούν γιατί ο κ. Ψυχουδάκης είναι η ψυχή  της ομάδας  του Νέστου Χρυσούπολης αλλά γενικά του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

….


*Σαρωτική  εκλογή  για τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ξάνθης Γιάννης Δαλακούρας  στις εκλογές της ΕΠΟ ως αναπληρωματικό μέλος που βγήκε δεύτερος με 45 ψήφους  και πρώτο  τον κ. Σαρηγιάννιδη Σταύρο που ήρθε πρώτος με 55 ψήφους. Εδώ   μας προξένησε η απορία πως πήρε τόσους ψήφους;  Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χαλκιδικής στην εκτελεστική επιτροπή  και ο ξανθιώτης κ. Δαλακούρας ως αναπληρωματικό μέλος.

*Άραγε πως αισθάνονται  όσοι  δεν μπόρεσαν να θέσουν υποψηφιότητα  αφού δεν υπήρχε επικεφαλής και έχασαν πλέον τα  προνόμια που είχαν να κάνουν κουμάντο και να προγραμματίζουν και να φτιάχνουν και πλάνο πως θα λειτουργήσει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Τι κρίμα, τι πόνος, τι καημός;

….

*Απορία  προκάλεσε η μη παρουσία της ΕΠΣ Λασιθίου στις εκλογές της ΕΠΟ. Και όμως μπορεί αυτή ένωση   στο μέλλον να έχει άποψη, θέση και να  απαιτεί ενώ δεν παρέστη  να πει αν κάτι τις ενοχλεί να το θέσει ενόψει της γενικής συνέλευσης.  Επίσης αίσθηση έκανε η απουσία  του Παναθηναϊκού και Άρη καθώς και της νεοφώτιστης  Καλλιθέας. Μήπως δεν είχε πτήση  για τον Παναθηναϊκό και Καλλιθέα;

…..

*Την Παρασκευή αναμένεται ( ίσως γίνει όμως και αύριο Πέμπτη) να ανακοινωθεί ο νέος  αρχιδιαιτητής που είναι ξένος και θα έχει  ξένους και συνεργάτες αλλά ο αναπληρωτής πρόεδρος θα είναι έλληνας και  διεθνής μάλιστα. Για να δούμε ποιος θα είναι  ο αντικαταστάτης του κ. Μάνταλου;

…..


 
Στην Χρυσούπολη ξεκίνησε ο σχεδιασμός  αφού ο πρόεδρος και Δήμαρχος Νέστου  Σάββας Μιχαηλίδης έδωσε το σύνθημα  σε Νίκο Κεχαγιά, Κώστα Προδρομίτη και Αλέκο Μαλαδένη να αρχίσουν το πλάνο του νέου Νέστου και να φέρουμε είπε την ομάδα σε μια διάκριση. Πέρα όμως από την εμπιστοσύνη  που έδειξε  στους τρεις  πρωτεργάτες  της περσινής πορείας ο πρόεδρος κ. Μιχαηλίδης  επέλεξε και δυο σημαντικούς  συνεργάτες τους οποίους εκτιμάει ιδιαιτέρως να εισέλθουν στο νέο διοικητικό σχήμα και είναι ο Παναγιώτης  Καραμιχάλης Α΄ αντιπρόεδρος και  Μπάμπης  Γκλαβάκης Β΄ αντιπρόεδρος.

….

*Μεγάλη τιμή  για τον νεαρό ξανθιώτη  προπονητή του μπάσκετ  και του υπεύθυνου Ακαδημιών  του ΠΑΟΚ   Γιάννη  Παϊτάρη ο οποίος  εδώ και μια εβδομάδα βρίσκεται στην Μασσαλία της  Γαλλίας σε προπονητικό  Cump και σε σπουδαίες αθλητικές  εγκαταστάσεις τα ης Γαλλικής Γυμναστικής Ακαδημίας. Σε αυτή συμμετέχουν προπονητές και από άλλες χώρες  όπως  Μεξικό, Γερμανία, Λιθουανία και φυσικά  η Γαλλία. ΦΩΤΟ ο σπουδαίος  και αξιόλογος νεαρός προπονητής  του ΠΑΟΚ Γιάννης Παϊτάρης με επίσης  ισάξιους συναδέλφους   Γαλλίας και Μεξικού. Ο Γιάννης Παϊτάρης  να σημειώσουμε πως είναι ο μοναδικός έλληνας στο  Cump της  Γαλλίας.

….


*Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιάννης Δαλακούρας  ευχαρίστησε ΦΩΤΟ τον νέο πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο του και τον επέλεξε να είναι υποψήφιος  στην νέα εποχή, όμως  το ίδιο   έγινε και από πλευράς του νέου προέδρου κ. Γκαγκάτση που εγώ να σε ευχαριστήσω Γιάννη που πορεύτηκες  μαζί μου για να αλλάξουμε όλοι μαζί  το ελληνικό ποδόσφαιρο.

….

*Ο νέος προπονητής της Εθνικής ομάδας των Ανδρών Ιβάν Γιοβάνοβιτς  επέλεξε   κάποιους συνεργάτες  και ανάμεσα σε αυτούς έχει επιλεγεί το κόσμημα του ελληνικού ποδοσφαίρου ο ξανθιώτης Βασίλης Τοροσίδης που έχει συνδέσει το όνομα του με τα χρώματα  της εθνικής. Τώρα ως συνεργάτης  του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ο Βασίλης Τοροσίδης καλείται να βοηθήσει από ένα άλλο πόστο τον ίδιο τον προπονητή  αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

....


*Αναλυτικότερα: Στα νέα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την Εθνική Ελλάδας έχει καταλήξει η νέα διοίκηση της ΕΠΟ.

Μετά την πρόσληψη του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία προχωρά και στην αντικατάσταση των Τάκη Φύσσα και Κώστα Κωνσταντινίδη, οι οποίοι αποχώρησαν μετά τη λήξη των συμβολαίων τους.

Αυτοί που θα τους αντικαταστήσουν είναι οι Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Βασίλης Τοροσίδης.

Επίσης πόστο θα αναλάβει και ο legend του 2004, Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος αναμένεται να έχει συντονιστικό ρόλο σε όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες, καθώς και στα γυναικεία τμήματα.

 ….

 


*Την Δευτέρα  στις 19.00 στο  δημοτικό γήπεδο των Βαφέικων  ξεκινά την  προετοιμασία  του ο Άρης Αβάτου εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σύντομα  η ομάδα θα ανακοινώσει  τις ημερομηνίες όλων των φιλικών αγώνων που θα δώσει στα στάδιο της προετοιμασίας. Ο Άρης και φέτος θα στηριχτεί στην ίδια συνταγή αφού το τεχνικό επιτελείο είναι το ίδιο.

Αναλυτικότερα: Με ανακοίνωση η διοίκηση του Άρη Αβάτου ενημερώνει ότι η ομάδα ξεκινά την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική χρονιά την Δευτέρα 29 Ιουλίου και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Βαφέικων.

Υπό την καθοδήγηση του προπονητή Κώστα Μπεδρελή και των συνεργατών του, σε αυτό το χρονικό σημείο η ομάδα θα επιδιώξει να βελτιώσει τη φυσική κατάσταση, την τεχνική κατάρτιση και τη συνολική απόδοση των παικτών.

Η συμμετοχή και η υποστήριξη όλων των φίλων της ομάδας είναι πολύτιμη καθώς προετοιμαζόμαστε για ακόμη μια δύσκολη και απαιτητική σεζόν.

Το πρόγραμμα φιλικών αγώνων θα ανακοινωθεί σύντομα καθώς απομένουν λεπτομέρειες για την οριστικοποίηση του καταλήγει η ανακοίνωση.

….

*Ρε παιδιά  πως έγινε αυτό οι δυο κολλητοί Στέφανος Δρασκέλης και Παναγιώτης Καμαράκης να πίνουν τον καφέ του και στην παρέα να μην είναι ο τρίτος κολλητός ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης  Γιώργος Τριάντης. Που να είχε πάει και  δεν ήταν στο πρωινό καφέ κάτι που γίνετε  κάθε μέρα;

 

Ποιο θα είναι το τρίτο μέλος της επιτροπής διαιτησίας  της ΕΠΣ Ξάνθης; Να αποκαλύψουμε  ποιος είναι ο επικρατέστερος που θα πλαισιώσει τον πρόεδρο Δημήτρη Σαββόγλου και τον Βέργο Χαλβατζή; Το πρώην μέλος θα  αλλάξει έδρα η θα παραμείνει  ως μέλος του συνδέσμου διαιτητών;

….

*Τα φιλαράκια  Χρήστος Ευκαρπίδης πρώην προπονητής των παλαιμάχων και Χριστόφορος Διαμαντής  επίτιμος πρόεδρος  των παλαιμάχων  ποδοσφαιριστών του ΑΟΞ μετά   το κλείσιμο  του γνωστού  στέκι όπου πήγαιναν  για καφέ  βρήκαν το κατάλληλο  το οποίο και βρίσκεται επί των Καπνεργατών πρώην Γιώργου Μαραντά και νυν  του  Παναγιώτη Χρυσοσπάθη και πάνε κάθε πρωί και πίνουν τον καφέ τους.


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »