*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

03 Μαΐου

Ξάνθη: Ισχυρή χαλαζόπτωση, πλημμύρισαν το μεσημέρι οι δρόμοι. (φωτο)

03 Μαΐου

 

Μεγάλη ήταν η σφοδρότητα του χαλαζιού στη Ξάνθη το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής (03/05) την ώρα που πολλοί πολίτες πήγαιναν ν' ανάψουν ένα κεράκι στους  Αγαπημένους τους που έφυγαν.

Αναλυτικότερα: Λίγο μετά τις 15:00 την ώρα που έβρεχε,  ξέσπασε έντονη χαλαζόπτωση. Το χαλάζι μάλιστα που έπεσε, σε μεγάλες ποσότητες, έδινε την αίσθηση χιονόπτωσης, καθώς οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια ντύθηκαν κυριολεκτικά στα λευκά και οι δρόμοι πλημμύρισαν και μετατράπηκαν σε λίμνες, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία στους δρόμους να γίνεται απίστευτα δύσκολη και να περιμένουν οι πιστοί να σταματήσει η κακοκαιρία  για να ανάψουν ένα κεράκι στα νεκροταφεία. 


Μάλιστα το χαλάζι ήταν τόσο μεγάλο χτυπώντας με δύναμη τις σκεπές των αυτοκινήτων σε σημείο πολλοί να παρκάρουν στο δρόμο και να αναζητούν μια σίγουρη στέγη και η πλατεία να μετατρέπεται σε .... λίμνη!
Το συνεργείο του Next tv βρέθηκε εκείνη την ώρα στους δρόμους και "έζησε" την έντονη χαλαζόπτωση με αποτέλεσμα να αναγκαστεί ενώ πήγαινε στα Νεκροταφεία του Ν. Ζυγού να επιστρέψει στη πόλη
Δείτε το κέντρο της πόλης της Ξάνθης και μαύρισε ο καιρός την ώρα της έντονης χαλαζόπτωσης. 
.




Share this

Related Posts

Previous
Next Post »