*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

05 Μαΐου

Βόρεια Ήπειρος: Συνελήφθη ο "φονιάς" του ζευγαριού ηλικιωμένων στη Δρόπολη - 69χρονος συγχωριανός.

05 Μαΐου


Αποτέλεσμα στιγμιαίου καβγά λόγω προηγούμενων διαφωνιών η δολοφονία του 80χρονου και της 84χρονης - Βρέθηκαν περίπου 50.000 ευρώ στο διαμέρισμά τους

 
Τον δολοφόνο των δύο ηλικιωμένων Ελλήνων, του 80χρονου Κώστα και της 84χρονης Κλεονίκης Ηλία, στο χωριό Βόδριστα της Δρόπολης, στη Βόρεια Ήπειρο, εντόπισε και συνέλαβε η αλβανκή αστυνομία.

Το τμήμα του Αργυροκάστρου έκανε γνωστό, με σχετική ανακοίνωση, πως ο δολοφόνος είναι ο 69χρονος Θωμάς Μάστορας, κάτοικος στο ίδιο χωριό με τα θύματα.


Σύμφωνα με την αστυνομία, το περιστατικό συνέβη λόγω προηγούμενων διαφορών που είχε το ζευγάρι ηλικιωμένων με τον 69χρονο. Ο δράστης, ο οποίος έχει ποινικό μητρώο για κλοπή, τους χτύπησε με αιχμηρό αντικείμενο, ενώ κατά τη στιγμή του περιστατικού, το ζευγάρι είχε περίπου 5 εκατομμύρια λεκ (κοντά στις 50.000 ευρώ) στο διαμέρισμά του.

Άλλες πηγές αναφέρουν πως ο 69χρονος έπινε καφέ με τους ηλικιωμένους, όταν ξεκίνησε ο καβγάς και τους επιτέθηκε «με αιχμηρό αντικείμενο».

Κατά τη διάρκεια της έρευνας στο διαμέρισμα του 69χρονου, η αστυνομία βρήκε και κατέσχεσε το αντικείμενο του εγκλήματος, ποσότητα πυρομαχικών, ένα κοπτικό εργαλείο και άλλα στοιχεία που έχουν σταλεί για εξέταση.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »