*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

05 Μαΐου

Καλύβια: Ανδρας ακρωτηριάστηκε από βεγγαλικά το βράδυ της Ανάστασης -5 περιστατικά στην Αττική

05 Μαΐου

Ενα σοβαρό περιστατικό από κροτίδα σημειώθηκε το βράδυ της Ανάστασης, στα Καλύβια, όταν ένας άνδρας έχασε δάχτυλα του χεριού του από χρήση βεγγαλικών.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες της ΕΡΤ, στην Αττική, από τις 20:00 το Σάββατο μέχρι και τις 6:00 την Κυριακή, καταγράφηκαν πέντε περιστατικά με τραυματισμούς από βεγγαλικά.

Από τους πέντε οι τρεις διακομίστηκαν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Κανείς από τους τραυματίες δεν ήταν ανήλικος.

Πάνω από 100 συλλήψεις για βεγγαλικά και φωτοβολίδες

Σύμφωνα με την αστυνομία, πάνω από 180.000 βεγγαλικά και κροτίδες κάθε τύπου έχουν κατασχεθεί σε ολόκληρη την επικράτεια από τα μέσα Απριλίου έως σήμερα και έχουν συλληφθεί 102 άτομα.

Ενδεικτικά, συνελήφθησαν χθες τρία άτομα για παραβάσεις της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων σε Αρκαδία και Κορινθία και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, πάνω από 1.450 κροτίδες.

Στο Ρέθυμνο συνελήφθη ένα άτομο, στην επιχείρηση του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περί τις 52.800 κροτίδες.

Τέλος, η Ελληνική Αστυνομία έχει αναρτήσει και ένα σχετικό βίντεο με το οποίο κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για αυτά τα παράνομα βεγγαλικά και τις παράνομες κροτίδες, οι οποίες απειλούν άμεσα τη ζωή όλων των ανθρώπων, όλων των πολιτών.

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »