*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Μαΐου

Θεσσαλονίκη: Σκότωσαν 41χρονο Γεωργιανό στη μέση του δρόμου -Τον πυροβόλησαν μέσα από αυτοκίνητο

04 Μαΐου

 

Ένα αδιανόητο φονικό μέρα μεσημέρι μπροστά από μεγάλο κατάστημα σημειώθηκε πριν από λίγο στη Σταυρούπολη στη δυτική Θεσσαλονίκη με έναν 41χρονο άνδρα να πέφτει νεκρός.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το ΙΧ που επέβαιναν οι δράστες, ένα κόκκινο

Renault πέρασε έξω από το κατάστημα στην οδό Τσιτσάνη και ένας από τους επιβαίνοντες άνοιξε πυρ κατά ατόμου που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο σημείο. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το θύμα δέχθηκε πυροβολισμό στην πλάτη. Σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται μια παιδική χαρά.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, το θύμα ήταν γεννημένος το 1983 με καταγωγή από τη Γεωργία και είχε συλληφθεί για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Ο 41χρονος ήταν σεσημασμένος και είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για εκβίαση, εμπρησμό, νόμο περί ναρκωτικών, νόμο περί όπλων καθώς και για παροχή προστασίας σε μαγαζιά στη Θεσσαλονίκη, τη Χαλκιδική και άλλες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας.

Πιθανότατα από το πίσω κάθισμα άνοιξαν πυρ οι δράστες

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα thestival.gr, δράστες φέρεται να είναι δύο άνδρες και μία γυναίκα. Ο ένας ήταν στη θέση του οδηγού και ο άλλος συνοδηγός. Μία γυναίκα βρισκόταν στο πίσω κάθισμα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα που επέβαινε στο όχημα ήταν αυτή που πυροβόλησε τον άνδρα.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »