*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Μαΐου

Με απόφαση Τοψίδη: Ο Αλέξανδρος Κοντός ανέλαβε και επίσημα από 26/4/2024 καθήκοντα Άμισθου Ειδικού Συμβούλου στα Αγροτικά της Περιφέρειας ΑΜΘ.

07 Μαΐου


Με απόφαση του περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χριστόδουλου Τοψίδη, ο Αλέξανδρος Κοντός ανέλαβε από 24/4/2024 και επίσημα καθήκοντα Άμισθου Ειδικού Συμβούλου για την επικουρία του έργου του περιφερειάρχη σε θέματα αγροτικής οικονομίας και ανάπτυξης.

(σ.σ. Ήδη είχε αναλάβει άμισθος ειδικός σύμβουλος του νέου Περιφερειάρχη πάντως απο τον Φλεβάρη 2024)

(σ.σ. Ήδη πάντως ο πρώην υπουργός έχει πάει τουλάχιστον δυο φορές στον Έβρο και Προεδρεύει σε συσκέψεις με τους αγροτικούς συλλόγους και αγρότες για τα θέματα της περιοχής).

Σύμφωνα με την απόφαση «ως άμισθος ειδικός σύμβουλος υπηρετεί εθελοντικά, δεν λαμβάνει μισθό ή αποζημίωση, υπόκειται απευθείας στην ιεραρχική εξάρτηση του Περιφερειάρχη για την επικουρία του οποίου ορίζεται, δεν παρεμβάλλεται στην οργανωτική και βαθμολογική κλίμακα και δεν έχει αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής».

Η  απόφαση ισχύει μέχρι το τέλος της θητείας της Περιφερειακής Αρχής. Ο Αλέξανδρος Κοντός, ήταν επί χρόνια βουλευτή Ξάνθης ενώ διετέλεσε υφυπουργός και υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης επί Κυβερνήσεων Κώστα Καραμανλή, χαρακτηρίστηκε μάλιστα από τους καλύτερους που πέρασαν από το Υπουργείο στη θέση αυτή.

Δείτε όλη την απόφαση: 



Share this

Related Posts

Previous
Next Post »