*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Απριλίου

Φαρ Ουέστ! Πώς έγινε το αιματηρό επεισόδιο έξω από το νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι -Ένας νεκρός, ένας τραυματίας

28 Απριλίου

Ο άνθρωπος που έχασε τη ζωή του κατά το αιματηρό επεισόδιο στο Μαρούσι, φέρει τραύμα στον λαιμό είτε από μαχαίρι είτε από πυροβόλο όπλο.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για το αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Μαρούσι το οποίο είχε ως αποτέλεσμα ένα άτομο να χάσει τη ζωή του και ένα ακόμη να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το σοβαρό αιματηρό επεισόδιο εκτυλίχθηκε λίγο μετά τις 03:00 σήμερα τα ξημερώματα έξω από νυχτερινό κέντρο επί της Λ. Κηφισίας.


Πώς άρχισε το αιματηρό επεισόδιο στο Μαρούσι

Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι τα άτομα που συμμετείχαν στο επεισόδιο ήταν θαμώνες του καταστήματος. Κάποια στιγμή για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, βγήκαν από το νυχτερινό κέντρο, άρχισαν να λογομαχούν και τελικά πιάστηκαν στα χέρια. Όπως προαναφέρθηκε, από το επεισόδιο τραυματίστηκε θανάσιμα ένας άνδρας, πιθανότατα από μαχαίρι. Το θύμα έφερε τραύμα στο λαιμό και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε χάσει αρκετό αίμα. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ εν ζωή στον «Ερυθρό Σταυρό», ωστόσο λίγο αργότερα δεν άντεξε και κατέληξε.

Ο άλλος εμπλεκόμενος στο επεισόδιο, (26 ετών) που φέρεται να τραυματίστηκε από πυροβολισμό στην κοιλιακή χώρα, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστές περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα αίτια του αιματηρού καβγά.

Στο σημείο του επεισοδίου εντοπίστηκαν κάλυκας από σφαίρα 9 χιλιοστών και ένα πυροβόλο όπλο. Την προανάκριση έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής.


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »