*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Απριλίου

Πιο «φιάσκο» από τη χθεσινή "Φλόγα", δεν γίνεται!!! Καταγγελία του Σταύρου Βλαχόπουλου, έστησαν τον κόσμο μια ώρα!

23 Απριλίου


*Κρίμα ειλικρινά! Γιατί πιο «φιάσκο» από αυτήν την «παρωδία» υποδοχής της Φλόγας στη Ξάνθη που ζήσαμε όλοι μας... κανείς δεν περίμενα σίγουρα να ξαναζήσει!!! Και ειδικά με τους ακριβοπληρωμένους "συνοδούς"τους, που έφτασαν στο σημείο να ζητάνε και τα...ρέστα απο τους ντόπιους δημοσιογράφους γιατί ήθελαν να κάνουν την δουλειά τους και φτάσανε στο σημείο να 'γκρεμίσουνε" στο έδαφος τον Σταύρο Βλαχόπουλο και να ζητάνε και τα...ρέστα αλλά μόλις είδαν τα σκούρα, εξαφανίστηκαν!


Κι έχουμε λοιπόν και λέμε...! Επί μια ώρα «στημένος» ο κόσμος να περιμένει μια «κουστωδία» «ακριβοπληρωμένων» Γάλλων και Ελλήνων, να στήνεται στην εξέδρα ως... «εκφραστής» του νέου που μπήκε στο Δήμο ποιος; Ο... γνωστός Τηλέμαχος Αρναούτογλου του Δημοτικού Ραδιοφώνου  των 342.000 ευρώ που μαζί με ενοίκια, τζάμπα ρεύματα κλπ αγγίζει το μισό εκατομμύριο ως ο κεντρικός παρουσιαστής του νέου που εκφράζει η νέα Δημοτική Αρχή...και ο "αγαπημένος" όλων των δημάρχων επί εποχής Φ. Αμοιρίδη!

(σ. σ. Ο Τηλέμαχος που όταν έκανε ιδιωτικό ραδιόφωνο με τον Βασίλη Μπουζούρη κι άλλον έναν συνέταιρο παρά το χρήμα που διέθετε και τότε...δεν μπόρεσε να το λειτουργήσει ούτε ένα χρόνο! Αλήθεια ποια είναι η αμοιβή του συγκεκριμένου κυρίου σε σχέση με τους άλλους υπαλλήλους του Δήμου Ξάνθης; Και "ποιοι" είναι αυτοί που "διπλασίασαν"  τον "προϋπολογισμό του Δημοτικού Ραδιοφώνου που επειδή ακριβώς ήταν πολυδάπανο, ήθελε να κλείσει ο πρώην Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης; Με ξένα κόλλυβα...λεφτά δηλαδή των δημοτών....μόστρα και φιγούρες;"


Με αποκορύφωμα μέλος της κουστωδίας να «σπρώχνει» και να «γκρεμίζει» στο έδαφος τον Σταύρο Βλαχόπουλο της Φωνής της Ξάνθης, με την αιτιολογία ότι... έχουν δικό τους συνεργείο κλπ. Μπροστά στα μάτια εκατοντάδων πολιτών που περίμεναν αυτούς τους "κυρίους" όρθιοι επί μια ώρα και πλέον; Την ώρα που απολάμβαναν στην εξέδρα τις...πολυθρόνες τους Δήμαρχος και φιλοξενούμενοι;

Και να μιλάει ευθέως για αίσχος και ντροπή ο πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ και επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης Τάκης Σιδηρόπουλος. Αίσχος και Ντροπή!!! Για το..π-Αλλιώς!

......

*Είπαμε να μη μιλάμε... να μη σχολιάζουμε, να μην καταγράφουμε τις καθημερινές καταγγελίες που παίρνουμε σε καθημερινή βάση για «πρόσωπα» που επί 25 και 30ετία στην ουσία κάνουν «κουμάντο» στο Δημαρχείο...και την "γραμματέα' που όταν πάει ο πολίτης στο δημαρχείο και ζητάει τον Δήμαρχο να του λένε...δώστε μας το τηλέφωνό σας και θα σας πάρουμε!

Και επί 15 μέρες περιμένει ακόμη να τον...πάρουνε;!

Ε λοιπόν.... Ελπίζαμε κάποια στιγμή ότι θα «κυριαρχήσει’ η «φλόγα στην καρδιά και την ψυχή», γι’ αυτόν τον υπέροχο κόσμο της Ξάνθης που δεν καθυποτάχτηκε, που αντιστάθηκε, που αγωνίστηκε, που πάλεψε για να αλλάξουν τα πράγματα..! Απέναντι σε σκοτεινούς μηχανισμούς, τυχάρπαστους, λαμόγια, Στοές, παρά-Στοές! Αγκόρτσες, Θεολόγηδες, Σαλτούρους...

Ε, όχι όμως κι έτσι!!!

Μόστρα, βιτρίνα και... «ανάγνωση» ομιλιών από μέσα (!) αλλά και τέτοια περιφρόνηση για τον κόσμο που περίμενε επί μια ώρα...

Και φυσικά σεβασμό στους δημοσιογράφους και στα τοπικά συνεργεία που δεν «αρμέγουν» χιλιάδες ευρώ από τους δημότες της πόλης για να.... «πουλάνε» λεζάντες και «γλείψιμο» στην εξουσία!

-Αυτοί οι «ίδιοι» που συντηρούσανε και «συντηρούν» ένα υπαλληλικό κατεστημένο και ξεχωρίζουν μόνο για την «ευλύγιστη» μέση τους, αλλά όχι κι έτσι!!!

-Αυτό είναι το... νέο; Η «συντήρηση» του... «παλιού» που δεν δέχεται καν τους πολίτες στο δημαρχείο αλλά τους ζητεί το τηλέφωνο και επί 15 μέρες τους ...  απαξιώνει στο περίμενε; 

Δηλαδή οι πολέμιοι, οι .... "καρατίστες-υπάλληλοι" που προεκλογικά μας έκαναν στα Κιμμέρια τσαμπουκά ακόμη και στον Σιαμπάν Μπαντάκ και έβριζαν "πατόκορφα" όλη την οικογένεια και κάνανε ....τεμενάδες  στην σαπίλα του χτές! 

Έγιναν ξαφνικά οι "καλοί" και οι άλλοι.... στο πυρ το εξώτερον; Μην "καούν" μόνο οι ίδιοι στις ανασφάλειές τους!  Γιατί εμείς αποδείξαμε και ότι αντέχουμε, αλλά ξέρουμε να μαχόμαστε! Δεν έχουμε ανάγκη από πιστοποιητικά... Ότι ήμασταν, παραμένουμε! 

......

*Τέτοιο φιάσκο σαν αυτό που «ζήσαμε» όλοι μας χθες στην Κεντρική πλατεία, ομολογώ ότι δεν το περίμενα...

-Αφού ήταν από τις σπάνιες φορές που κατέβηκα στο Fratelli πριν ανέβω στην «Ανοιχτή γραμμή», λόγω της επίσκεψης μιας παλιάς συνεργάτιδάς μου από την Κύπρο που είχα να δω περίπου 14 χρόνια!!!

Κι «έζησα» την πλήρη καταφρόνηση του κόσμου και μια πρωτόγνωρη «αλαζονεία» με... πρωταγωνιστές μάλιστα «υμνητές» και... «ταλιμπάν-αθλητές» του Τσέπελη, πρώτη σειρά... πίστα!!!;

.......


*Φυσικά και καταδικάζουμε απερίφραστα το «επεισόδιο» σε βάρος του Σταύρου Βλαχόπουλου αλλά και την τραγική «σιωπή» του Δήμου Ξάνθης.

Και φυσικά εκφράζουμε την λύπη μας και ζητούμε ταπεινά ΣΥΓΝΩΜΗ από τους  Ξανθιώτες και τους πολίτες που μας κατήγγειλαν τα χθεσινά περιστατικά αλαζονείας!!!

Όπως ζητάω συγνώμη κι από τον πολίτη που πήγε στο δημαρχείο και.... 15 μέρες περιμένει ένα τηλέφωνο από την γραμματέα!! Απ' όλους ζητάμε συγνώμη!!! Και θα ζητάμε κάθε μέρα... Γιατί στα υπόγεια είναι η θέα....κι όχι στα...μπαλκόνια της Αμνησίας και της διαπλοκής!

Αυτά για σήμερα...

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »