*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Απριλίου

Καβάλα: Χαστούκισαν τη βουλευτή της ΝΔ Αγγελική Δεληκάρη μέσα σε εκκλησία! Ποια είναι η δράστης.

21 Απριλίου



Θύμα επίθεσης έπεσε σήμερα η βουλευτής της ΝΔ στην Καβάλα Αγγελική Δεληκάρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του proininews, όλα έγιναν σήμερα το πρωί μέσα στην εκκλησία Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Πουλίδειο γηροκομείο, στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, όταν γυναίκα πλησίασε τη βουλευτή Αγγελική Δεληκάρη, την έβρισε και τη χαστούκισε.


Η βουλευτής αντέδρασε πολύ ψύχραιμα, ενώ οι λοιποί παρόντες αποδοκίμασαν τη δράστιδα. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η δράστις φέρεται να ήταν υποψήφια βουλευτής με το κόμμα «Νίκη», ενώ το επεισόδιο ξεκίνησε μετά την αναφορά του ιερέα για την παρουσία στη Θεία Λειτουργία της κυρίας Δεληκάρη. Τότε η γυναίκα άρχισε να φωνάζει, με αφορμή τον νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια και τελικά χαστούκισε τη βουλευτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες επισης, η δράστιδα είχε στείλει και υβριστικά μηνύματα στο email της βουλευτού, η οποία ήταν καλεσμένη των κυριών του Φιλόπτωχου Ταμείου.

Κύκλοι τις βουλευτού σχολίαζαν την επίθεση λέγοντας πως αποδεικνύει ότι τα άτομα του συγκεκριμένου πολιτικού χώρου δεν έχουν καμία σχέση με την αγάπη και τον χριστιανικό λόγο.


Ανακοίνωση της ΝΔ για το χαστούκι στη βουλευτή

Το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εξέδωσε ανακοίνωση για το συμβάν.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκε η βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Αγγελική Δεληκάρη εντός ιερού ναού. Συμπεριφορές μίσους και διχασμού δεν μπορεί να έχουν καμία σχέση με τη πίστη και τη θρησκεία», αναφέρει αρχικά.

Και συνεχίζει: «Αποδεικνύουν ότι κόμματα που επικαλούνται την αγάπη και τον χριστιανικό λόγο -στοιχεία που αφορούν συνολικά την ελληνική κοινωνία- δεν αποβλέπουν παρά μόνο στην καπηλεία. Τέλος, θεωρούμε αυτονόητη και επιβεβλημένη την καταδίκη της επίθεσης από όλα τα κόμματα». 


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »