*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Απριλίου

Ξέσπασε ο Παπανώτας κατά Κασσελάκη: «Άσε ρε φίλε, καλό παιδί για καμιά μπίρα σε μπαρ, αλλά για ηγέτης δεν κάνει»

20 Απριλίου

Ξέσπασε ο Δημήτρης Παπανώτας κατά του Στέφανου Κασσελάκη λίγα 24ωρα μετά την απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να τον αποσύρει από το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.

Απαντώντας σε σχόλιο follower στα σόσιαλ μίντια που του ανέφερε ότι «ο Στέφανος πιέστηκε από παντού» και ότι έχει μετανιώσει για την απόφασή του, ο παρουσιαστής απασφάλισε:

«Αλήθεια; Με έβγαλε εμένα ρατσιστή, ξεπερασμένο, μισογύνη και απαράδεκτο και το μετάνιωσε; Και αύριο σαν πρωθυπουργός θα μιλάει με Ερτογάν και ηγέτες μεγάλων δυνάμεων κι εμείς θα του έχουμε εμπιστοσύνη? Κι αν μπει μέσα η Μπεκατώρου και του πει "ή εγώ ή ο Ερτογάν " τι θα γίνει? Πόλεμος? Άσε ρε φίλε… Καλό παιδί αλλά για καμιά μπύρα σε κάνα μπαράκι. Όχι για ηγέτης…»

Υπενθυμίζεται ότι ο Στ. Κασσελάκης με προσωπική του απόφαση, επιστρέφοντας από τις ΗΠΑ έθεσε εκτός ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ τον Στ. Παπανώτα μετά τον σάλο που ξέσπασε από παλαιότερες δηλώσεις του σχετικά με τις κακοποιημένες γυναίκες. «Εγώ δεν βλέπω να έχει πρόβλημα μια γυναίκα στην Ελλάδα και γενικά στην Ευρωπαϊκή Ένωση, κανένα. Εκτός αν θέλει να έχει. Δηλαδή αν πάρει έναν σατράπη ο οποίος την κακοποιεί και δεν μιλάει και κάθεται και το ανέχεται, είναι πρόβλημά της» είχε δηλώσει
Ο Στ. Κασσελάκης αναφέρθηκε εκ νέου σε αυτό, παρουσιάζοντας την Παρασκευή 19/4 το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας: «Σε οποιαδήποτε περίπτωση υπάρξει η παραμικρή απόκλιση από τις αρχές και τις αξίες του ΣΥΡΙΖΑ, τον σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια, την ισότητα, τα δικαιώματα κάθε πολίτη, θα υπάρχει μηδενική ανοχή. Και το είδατε ήδη».

Ο Δ. Παπανώτας μία ημέρα μετά την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, στο Happy Day και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, εξαπέλυσε πυρά προς κομματικά στελέχη, κατηγορώντας τα ότι «του έσκαβαν τον λάκκο» για να προσθέσει: «Οι βεδουίνοι της πολιτικής με φάγανε, καλή χώνεψη».


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »