*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Απριλίου

Η καθαρή αλήθεια! Καλή η "γκρίνια" αλλά η πόλη ποτέ δεν ήταν τόσο καθαρή, όσο τώρα!

30 Απριλίου

ΚΑΛΗ Η ΓΚΡΙΝΙΑ Makis ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ Η ΠΌΛΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΘΑΡΗ ΟΣΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΔΟΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΕΣ!


Δεν μ’ αρέσει να αντιδικώ με τους δημότες που «διαμαρτύρονται» για όλα...απλά γιατί πρέπει να βγούν στο... fb και να «ειρωνευτούνε» την δημοτική αρχή, για λόγους φυσικά που ξέρουν οι ίδιοι!

Μόνο που υπάρχουν –ευτυχώς...- και πολίτες που τους την «βγαίνουν» κανονικά και... αποστομώνουν την «γκρίνια» τους!!!

Χαρακτηριστική η ανάρτηση συμπολίτη μας, πιο ενδιαφέρον όμως έχουν τα...σχόλια που ακολουθούν:

«Makis Karagiannidis

Δεν είναι δυνατόν όλα τα μεγάλα μυαλά να έχουν μαζευτεί στο δήμο της Ξάνθης. Σάββατο πρωί 10:00 στην Καπνεργατών να και το σκουπιδιάρικο να μαζεύει τους κάδους και αμέσως μετά Μπρωκούμη και 28ης. 20 αυτοκίνητα ουρά από πίσω κι ένας μικρός χαμός. Θα ξέρουνε βέβαια ότι το Σάββατο η Ξάνθη έχει παζάρι και υπάρχει πολύς κόσμος, όπως βέβαια θα ξέρουνε ότι τα σκουπίδια γενικά στην Ευρώπη μαζεύονται τη νύχτα και μέχρι τις 06:00 το πρωί. Ακούει κανείς από τους υπεύθυνους ή το μυαλό τους είναι στα γλέντια και στα πανηγύρια;;;

-Nikos Karas

Έχετε κουράσει ειλικρινά....

-Makis Karagiannidis

Nikos Karas Γιατί ρε αδερφέ έσκαβες;

-Arabova Agapi

Με τίποτα δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Γκρίνια γκρίνια

-Kostas Rossoglou

Κ. Καραγιαννιδη λόγω του ότι στο παρελθόν ενας γνωστός μου ειχε κάνει παρόμοια ανάρτηση έκανα ενα τηλέφωνο σε φίλο που δουλεύει στα απορριματοφορα και μου είπε, ότι απορριματοφορο του Δήμου βγαίνει ξανά την ωρα που αναφέρατε για να μαζέψει και τα τελευταία σκουπίδια απο τα εμπορεύματα των καταστηματαρχών ώστε το κέντρο της πόλης να είναι καθαρό.

-Vassilis Ste

Το βράδυ κοιμόμαστε … το πρωί έχει κίνηση … το μεσημέρι είναι μεσημέρι … το απόγευμα είναι ανοιχτή η αγορά … το Σάββατο έχει παζάρι … την Κυριακή είναι Κυριακή !!!!

-Θεοδώρα Μωυσιδου

Vassilis Ste έτσι ακριβώς.... αυτοί είμαστε...

-Αλέξανδρος Πάνος

ΟΧΙ Τα μεγάλα μυαλά είναι εδώ μέσα και σχολιάζουν μέχρι και τον αέρα της πόλης καργα!».

-Και το σεμνό σχόλιο της στήλης....

-Στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2028 φίλε  Makis Karagiannidis – χωρίς ειρωνεία..- σε θέλω υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Ξάνθης. Αφού ειρωνεύεσαι τους άλλους σαν... «μεγάλα μυαλά», βοήθησε την πόλη, διότι η συμμετοχή στα κοινά θέλουν πράγματι...

-Μεγάλα μυαλά!  Αφού ειδικά οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα «ξεσκίζονται» στη κυριολεξία...

Και για να είμαι ειλικρινής, χρόνια είχα να δω την Ξάνθη Μας τόσο καθαρή ως πόλη... όπως είναι τώρα! Και για την ακρίβεια από 2/1/2024 με την νέα δημοτική αρχή!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »