*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Απριλίου

Ο.... εν Ξάνθη Πολιτισμός, η Πίστη Μας, η Εκκλησία, η μουσουλμανική μειονότητα και το....άτιμο το χρήμα!

09 Απριλίου


Εσύ....Παπάς βρε Χρήστο... και... Rotting Christ δίπλα ...σου!;

.......................................................

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1


«Ο Σεβασμιώτατος εγκαίρως κάλεσε στο γραφείο τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης και ζήτησε την ματαίωση της εν λόγω εκδηλώσεως, διότι αποτελεί βλασφημία της πίστεως Η εκδήλωση δυστυχώς πραγματοποιήθηκε.

Οι εν λόγω κύριοι υιοθετούντες τις περί Χριστού απόψεις του συγκροτήματος αποστασιοποιούνται από την Εκκλησία».

(Ο Μητροπολίτης για την συναυλία του Σατανικού Συγκροτήματος SAKIS, TOLIS - Ο Χριστός Σαπίζει που διοργάνωσαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και οι συνέταιροί του)

-Μα τα λεφτά ήταν...πολλά και η «οικονόμα» μετράει». Η πίστη...

.......................................................

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2

«Ενάμιση μήνα πριν τα είχα πει αλλά σιωπούσε  η Μητρόπολη. Και τι Βαλκανικό Καρναβάλι Ξάνθης και ανοησίες... Σατανικό Καρναβάλι να κάνουμε το 2025! Τώρα που πήραν τον «αέρα»...».

(Ο Πάνος Παπαδόπουλος για τον πορτιέρη - Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης)

-Πίσω μου σ’ έχω .... σατανά!

 

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ

*Το καλύτερο μας το είπε ο Ντορόζ χθες, μετά και την ανακοίνωση της Μητρόπολης Ξάνθης για τον... Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και συνέταιρό του.

-Και τι φταίει ο Τσέπελης; Ο νέος Δήμαρχος του είπε και τον... "ανάγκασε" να γίνει αντιδήμαρχος Πολιτισμού!

-Έγραψες πάλι Σταύρε!!! Θα μπορούσε να τον κάνει..."κλητήρα"! Ή "βασιλόπουλο" του "Βασιλιά και της βασίλισσάς" του!

......

*Και βέβαια επειδή εγώ ξέρω τι συνέβη και από ποτέ, σας ενημερώνω ότι την ίδια απάντηση έδωσε και σε αυτούς που με ενημέρωσαν χθες αν ο Μητροπολίτης πλην του πορτιέρη αντιδήμαρχου Πολιτισμού ενημέρωσε και τον Δήμαρχο Ξάνθης Στράτο Κοντό και το περιβάλλον του, καθότι εδώ έχουμε και Μουσουλμανική μειονότητα .και αύριο και μεθαύριο έχουμε και ....μπαϊράμι!

-Τους δίνω μια λιτή απάντηση. 

-Ρωτήστε τον ίδιο τον Στράτο... Γιατί καθόλου απίθανο να βρεθούν και κάποιοι να πουν ότι «εγώ τον έβαλα τον .... Παντελεήμονα να τους πάρει...»

Μερικά πράγματα είναι τόσο απλά...

.......

*Και για να το συνεχίσω λοιπόν λίγο το παραπάνω θέμα που αποτελεί φυσικά μια ακόμη πανηγυρική δικαίωση, καθότι δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς ότι μιλάμε για Ξάνθη...

-Με μουσουλμανική μειονότητα... Ψευτομουφτή, κανονικό Μουφτή... και τα γνωστά!!!

Έτσι για την ιστορία.

......

*Και το θράσος των ανθρώπων. Αφού λοιπόν «μας απαξίωσε και μας ευτέλισε παντελώς  ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού ανεψιός Τσέπελη από την ημέρα που ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα ξεπερνώντας κάθε όριο -μέχρι και την βασίλισσα, τον «βασιλιά» ψηφοθηρίας του... Τσέπελη και του Ασκαρίδη, την διαχείριση χιλιάδων ευρώ κατά το δοκούν...- μετά το Καρναβάλι, άρχισε να μας βομβαρδίζει με δελτία... τύπου!

Στα δυο πρώτα απαντήσαμε φυσικά αμέσως.

-Ε, όχι και να σε νομιμοποιήσουμε κιόλας!!!

Και χθες μας έστειλε και... τρίτο δελτίο!

«Την Δευτέρα 15 Απριλίου και ώρα 19:00 στον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης "Μάνος Χατζιδάκις" θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του προγράμματος του φεστιβάλ "Πόλις Ονείρων Μουσικών Σχολείων 2024"».

-Να πάτε... να πάτε όλοι μαζί! Στα... Όνειρά... Σας!!!

Που σίγουρα δεν είναι Όνειρά μας!

(σ.σ. Αλήθεια ο γνωστός Μαέστρος  πόσες χιλιάδες ευρώ θα πληρωθεί και φέτος απο το Δήμο; Περισσότερα μήπως απο τις προηγούμενες χρονιές;)

.......


*Πάντως η Ιερά Μητρόπολη εκφράζει την λύπη της  και καταδικάζει την ενέργεια του Αντιδήμαρχου Πολιτισμού και των συνεταίρων του για την συναυλία του συγκροτήματος με τίτλο. «Ο Χριστός Σαπίζει...»

«Οι εν λόγω κύριοι υιοθετούντες τις περί Χριστού απόψεις του συγκροτήματος αποστασιοποιούνται από την Εκκλησία».

-Ναι αλλά... το χρήμα πολύ...  ηγάπησαν!!! Και ιδίως τον... Σατανά!

(σ.σ. Άλλωστε όπως είπε κι ο Ντορόζ... Ο Στράτος του ζήτησε να γίνει αντιδήμαρχος... Πολιτισμού! Οπότε τα παράπονα όπως λέει κι ο λαός... στο Δήμαρχο).

......


*Η εκ Δαφνώνος δημοτική σύμβουλος Ελισσάβετ Παυλίδου με την μηνιαία αντιμισθία των 1.710 ευρώ μου έστειλε μήνυμα δια... τρίτου ότι μπορεί να πηγαίνει ή να μην πηγαίνει για έναν καφέ την εβδομάδα στην ΔΕΥΑΞ με την ..."σαμπάνια" του Τσέπελη, αλλά έχει ενημερώσει τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Γιάννη Ζερενίδη ότι....

-Δεν πηγαίνει για καφέδες στο γραφείο του Κυριάκου ή για... ψώνια, αλλά στην... ΣΕΚΕ γιατί την καλούνε κι έχει εκκρεμότητες!

-Sorry Ελισσάβετ αλλά εσύ έλεγες ότι... παραιτήθηκες (!) για να παίρνεις 1.710 ευρώ τον μήνα επιτηρώντας τα συνεργεία..σύμφωνα με την απόφαση του Διοικητικού συμβουλίου..

-Κι όχι πίνοντας... καφέδες με τον... Μιχάλη Λομβαρδέα;!!! Ξέρεις πολλούς να εισπράττουν κάθε μήνα 1.710 ευρώ και να ....κάθονται;! Περιμένοντας κανέναν γάμο στην...."Πολιτεία" για να ξεφαντώσεις για την επιτυχία σου;

 

Απέβαλαν μαθητές γιατί ήθελαν να τραγουδήσουν για τα θύματα των Τεμπών!


Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η είδηση πως η λυκειάρχης του 15ου Λυκείου Αθηνών απέβαλε δύο μαθητές της χορωδίας του σχολείου, που θέλησαν να τραγουδήσουν στη σχολική γιορτή της 25ης Μαρτίου ένα τραγούδι για τα 57 θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη ενώ η ίδια τους το είχε απαγορεύσει.

Το εξοργιστικό συμβάν έκανε γνωστό ο πατέρας ενός από τους μαθητές με ανάρτησή του στο Facebook ο οποίος τόνισε πως τα παιδιά «έμαθαν από πρώτο χέρι μέσα στο σχολείο τους, πως η δικαιοσύνη δεν είναι απούσα μόνο στα Τέμπη αλλά παντού».

Η είδηση προκάλεσε και την αντίδραση της Μαρίας Καρυστιανού, μητέρας ενός εκ των θυμάτων και προέδρου του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών. Σε ανάρτησή της έγραψε: «Μόνο περήφανοι μπορούμε να είμαστε για εσάς παιδιά! Μην σιωπήσετε ποτέ! Η ελευθερία του λόγου είναι δικαίωμα σας. Η άποψη σας, δύναμη».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »