*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

05 Ιουλίου

Αποκλειστικό. Τα Κομνηνά Σταυρούπολης νίκησαν, δικαιώθηκε ο Κ. Καζαντζίδης, στην πλατεία γίνεται η νέα Παιδική Χαρά! (φώτο)

05 Ιουλίου

 *Σήμερα Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023, στις 14.10 ο αγωνιστής Κυριάκος Καζαντζίδης, μιλάει στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Next tv για την δικαίωση των κατοίκων του Οικισμού Κομνηνά Δήμου Ξάνθης! Κανείς αγώνας τελικά δεν πάει χαμένος!


Τα ΚΟΜΝΗΝΑ Σταυρούπολης νίκησαν αναγκάζοντας τον Δήμαρχο Τσέπελη να "ματαιώσει" την κατασκευή της νέας Παιδικής Χαράς στην άκρη του οικισμού και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, να προχωρήσει γοργά την κατασκευή της στον χώρο που ήθελαν και υπέδειξαν οι κάτοικοι με επικεφαλής τον αγωνιστή Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Κυριάκο Καζαντζίδη!!! 

Όπως είναι γνωστό, η διένεξη κατοίκων και Δήμαρχου Τσέπελη ξεκίνησε απο τον Μάρτιο 2023 με τον τελευταίο μάλιστα να έχει το θράσος και να κάνει δηλώσεις σε τοπικό έντυπο που έχει πάρει ήδη απευθείας αναθέσεις χιλιάδων ευρώ και "στημένο" ρεπορτάζ της γνωστής Ξανθοπούλου, επιμένοντας να γίνει η Παιδική χαρά στην άκρη του χωριού διότι δεν μπορούσε να...παρανομήσει!!!

(σ.σ. Ποιος μιλούσε περί Παρανομίας.... Ο πρύτανης των παρανομιών και ήδη υπόδικος σε σωρεία παράνομων πράξεων και ως Δήμαρχος ...Τσέπελης). 

Οι κάτοικοι ωστόσο μάζεψαν 81 υπογραφές, ο αγωνιστής Κυριάκος Καζαντζίδης όχι μόνο δεν έκανε πίσω αλλά συνέχισε τον αγώνα και τελικά...δικαιώθηκε!

Αφού ο πανικόβλητος Δήμαρχος Τσέπελης, τελικά έκανε πίσω και η Παιδική χαρά (σ,σ, Ήδη ξεκίνησαν οι πρώτες εργασίες και μεταφέρθηκαν τα παιχν΄δια..), θα γίνει στο χώρο που είχαν επιλέξει και υποδείξει ευθύς εξ' αρχής οι κάτοικοι, δηλαδή στο κέντρο του οικισμού Κομνηνά, εκεί που ήταν και η παλιά Παιδική χαρά....!

Μάλιστα σήμερα Τετάρτη 4 Ιουλίου 2023 στις 14.00 το μεσημέρι θα μιλήσει στην εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Next tv ο Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Δήμου Ξάνθης Κυριάκος Καζαντζίδης για την Παιδική χαρά! 

Και την μεγάλη νίκη των κατοίκων των Κομνηνών Σταυρούπολης! 

Οι κάτοικοι των Κομνηνών Σταυρούπολης Ξάνθης, ανάγκασαν με την αντίστασή τους, τον Δήμαρχο Τσέπελη να κάνει τάχιστα πίσω....εκθέτοντας και τα "παπαγαλάκια" του!  

(σ. σ. Το ένα χαστούκι πίσω από το άλλο...για τον χειρότερο Δήμαρχο όλων των 10ετίων που πέρασε από το Δήμο Ξάνθης...)






Share this

Related Posts

Previous
Next Post »