Το να είσαι ένας "κουτοπόνηρος" Δήμαρχος στα Πομακοχώρια, να επισκέπτεσαι τον Άδωνι Γεωργιάδη στο Υπουργείο και να εμφανίζεσαι μάλιστα εκεί ως υπερήφανος ....Έλληνας Πομάκος μαζί με τον Δήμαρχο Τσέπελη, για να πάρεις κονδύλια για διάφορα "έργα" -για τα οποία λίαν συντόμως θα ασχοληθώ και κυρίως με τις παραλαβές τους, αφού υπάρχου και σχετικές καταγγελίες Τοπικών και δημοτικών συμβούλων εναντίον σου - δεν είναι αρνητικό. Δήμαρχε Ντελή Ριτβάν.
Και παράλληλα να εμφανίζεσαι φυσικά ως "Τουρκοδήμαρχος" και άνθρωπος του Τουρκικού Προξενείου, για ευνόητους λόγους! Δεν είσαι ο πρώτος άλλωστε...
Αυτό δηλαδή δεν αποτελεί πλέον πρωτοτυπία για την περιοχή μας...Οπότε απολύτως σε δικαιολογώ μέχρι ένα σημείο κύριε Ντελή Ριτβάν. Και ειδικά τώρα που πλησιάζουν οι δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023. να το παίζεις σε διπλά ταμπλό κλπ
Και με πιο απλά λόγια, δεν εκπλήσσει πλέον κανέναν πολίτη στην περιοχή μας, Δήμαρχε Μύκης Ντελή Ριτβάν να παρανομείς συνέχεια και προκλητικά σε βάρος μάλιστα των συμφερόντων του Δήμου Σου « νομίζοντας οτι τυγχάνεις κάποιου είδους ασυλία που ενθαρρύνει το θράσος σου ή σε καλύπτει ο Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Θράκης- Μακεδονίας»...
Αφού με το θέμα αυτό θα ασχοληθούμε προσεχώς μετά την εκλογή της νέας Κυβέρνησης που θα προκύψει την Κυριακή 25 Ιουνίου 2023.
-Οφείλω ωστόσο να πάρω θέση στα όσα επιχειρεί ο κύριος Ντελή Ριτβάν να με "χρεώσει" με νέα βλακώδη ανάρτησή του, αφού στην ουσία ομολογεί αλλά και επιβεβαιώνει πλήρως τα τελευταία πρωτοσέλιδα και γενικότερα δημοσιεύματα του ""Μ" με μια λιτή και ταπεινή απάντηση.
Δήμαρχε Μύκης Ντελή Ριτβάν .... Μην ξύνεσαι στην γκλίτσα του τσομπάνη → don't push your luck
Κατέληξα δηλαδή στο Don't push your luck. (Δηλαδή, άμα ξύνεσαι στην γκλίτσα του τσομπάνη, πάς γυρεύοντας να σου τη φέρει κάποιος κατακέφαλα.), διότι στην περίπτωση του Δήμαρχου Μύκης Ντελή Ριτβάν αυτό συμβαίνει!
Ή είναι παντελώς «βλάκας» ο άνθρωπος, που δεν το πιστεύω με τίποτα, ή κάνει οτι δεν αντιλαμβάνεται τα αυτονόητα και επιχειρεί να «πετάξει την μπάλα στην εξέδρα...», επιχειρώντας να εμφανιστεί ως δήθεν...»Τούρκος» πατριώτης (!) τον οποίο «κυνηγάει» ο"κακός" Πάνος Παπαδόπουλος γιατί κυκλοφορεί με ... τζιπ (!) και άρες μάρες κουκουνάρες βάζοντας μάλιστα και την ανάλογη φωτογραφία του δήθεν «θρησκευόμενου» ...."Τούρκου".
Αν και εμένα προσωπικά με την εν γένει συμπεριφορά του, μάλλον μου θυμίζει "κρυφό .... ΕΥΠατζή' που το "παίζει" σε διπλό ταμπλό και γι' αυτό και τον καλύπτουν σκανδαλωδώς οι αρμόδιες αρχές ή κάτι άλλο συμβαίνει!
Υπερήφανος Πομάκος δηλαδή για τον Άδωνι και τον βουλευτή Σπύρο Τσιλιγγίρη όταν συναντιέται μαζί τους ο Ντελή Ριτβάν και ..."Τούρκος" όταν αναλαμβάνει το ρόλο του "αντιπροέδρου της Συντονιστικής Επιτροπής Τούρκων Δυτικής Θράκης και επισκέπτεται τους "Ψευτομουφτήδες";; "!!! Ιδού η μεγάλη απορία!
Διαβάστε λοιπόν αυτούσια την ανάρτηση του Δήμαρχου Μύκης Ντελή Ριτβάν:
«Υπάρχει ακομα η νοοτροπία που θέλει τον Δήμαρχο Μύκης να κυκλοφορεί με το Auto – Stop… και αν είναι δυνατόν βέβαια να μην κυκλοφορεί καθόλου και πουθενά.
Γι πείτε μας κ. Παπαδόπουλε, με τι αυτοκίνητο επιθυμείτε να κυκλοφορούν οι συνδημότες μου στον Δήμο Μύκης ???
Φαντάζομαι, αν σας δινόνταν η ευκαιρία θα απαγορεύατε την κυκλοφορία κάθε τζιπ… όχι μόνο κάθε τζιπ αλλά και κάθε αυτοκινήτου στο Δήμο Μύκης.
Θεός φυλάξοι….!!!».
……
Η λιτή απάντησή μου λοιπόν, αφού μου αρκεί ότι ο Δήμαρχος Μύκης Ντελή Ριτβάν επιβεβαιώνει πλήρως τα δημοσιεύματά του "Μ" οπότε οι αρμόδιες Εισαγγελικές αρχές, η Αποκεντρωμένη , το ΥΠΕΞ κλπ θα τον "κρίνουν". Εκτός αν είναι κρυφός "ΕΥΠατζής" ο ίδιος, για να εμφανίζεται στους Υπουργούς ως .... Πομάκος και στους Προξενικούς....Τούρκος! Οπότε σηκώνω τα χέρια...
1. Ο Δήμαρχος Μύκης Ντελή Ριτβάν μπορεί να αγοράσει ότι αυτοκίνητο θέλει λεφτά άλλωτε διαθέτει και πολλά μάλιστα και με το ιδιωτικό αυτοκίνητο τζιπ του να πηγαίνει φυσικά όπου θέλει…Και στο Τουρκικό προξενείο και στον Ψευτομουφτή και στο μαγαζί επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη ή στην υποδοχή των Τούρκων επισήμων! Και για τσίπουρα με τον Τσέπελη, την Σοφία Ψωμά και την παρέα του.
Τα ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΤΖΙΠ όμως και ειδικά το συγκεκριμένο υπηρεσιακό τζιπ που ανήκει στο ΥΠΕΧΩΔΕ και κυκλοφορεί με πινακίδες του Υπουργείου, όλοι γνωρίζουμε ότι ο πρώην Δήμαρχος Μύκης επειδή ακριβώς ήταν παράνομη η κυκλοφορία και λειτουργία του και δεν μπορούσε να πάρει πινακίδες ο Δήμο Μύκης, δεν το κυκλοφορούσε!
Μέχρι που ανέλαβε αυτός Δήμαρχος Μύκης ο Ντελή Ριτβάν και απο 1/9/2019 μέχρι και σήμερα το ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ με πινακίδες του....ΥΠΕΧΩΔΕ 24 ώρες το 24ωρο και ως ΙΔΙΩΤΙΚΟ αυτοκίνητο, χρεώνοντας μάλιστα στο Δήμο Μύκης χιλιάδες ευρώ, γιατί είναι και πολυδάπανο! Επί 4 χρόνια δηλαδή 24 ώρες το 24ωρο το έχει μετατρέψει σε ιδιωιτικό του αυτοκίνητο!!!
(σ.σ. Ποιά ιυπάλληλος υπογράφει τα καύσιμα του εν λόγω τζιπ άραγε στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Μύκης;)
2. Εάν λοιπόν με ένα δικό του ιδιωτικό τζιπ πήγαινε ο Δήμαρχος Μύκης Ντελή Ριτβάν στους "Ψευτομουφτήδες" ή στις υποδοχές των Τούρκων Επισήμων ή στις συνεδριάσεις της Επιτροπής "Τούρκων" Δυτ.Θράκης ή στα μαγαζιά και τα τσίπουρά του κανενα πρόβλλημα!
Εδώ όμως επαναλαμβάνω πρόκειται για ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΤΖΙΠ του ΥΠΕΧΩΔΕ με πινακίδες του Υπουργείου μάλιστα! Αλήθεια, στο όνομα τίνος κόπηκε η...ασφάλεια; Του ΥΠΕΧΩΔΕ και ποιός ή ποιά υπάλλλος υπέγραψε και υπογράφει;
3 .Θεός φυλάξει...!!! Καταλήγει στην ανάρτησή του ο Δήμαρχος Μύκης και συμφωνώ...
Πράγματι Θεός φυλάξει, γιατί αν οδηγώντας το συγκεκριμένο υπηρεσιακό τζιπ του ΥΠΕΧΩΔΕ ο Δήμαρχος Μύκης έχει κάποιο ατύχημα....ποιος θα "λογοδοτήσει"!
-Δήμαρχε Μύκης Ντελή Ριτβάν λοιπόν .... Μην ξύνεσαι στην γκλίτσα του τσομπάνη → don't push your luck
Εγώ μετά την παραπάνω ομολογία σου πάντως κ, θα κάνω μια μηνυτήρια καταγγελία και αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και Εφετών, στο νέο Υπουργό ΠΕΧΩΔΕ, στο ΥΠΕΞ, στην ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ και αν σε..."δικαιώσουν", ε τότε...χαλάλι σου!!! Μην αγχώνεσαι και μην παριστάνεις λοιπόν τον "βλάκα" με τέτοιες αναρτήσεις...γιατί "βλάκας" δεν είσαι!
Και απλά θέλεις να το παίξεις "αδικημένος" Πομάκος και "Τούρκος" ταυτόχρονα, για να ξαναβγείς Δήμαρχος Μύκης ! "Πονηρούλη...."
…..
ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ "Μ"
Και τα δημοσιεύματα του "Μ" που προκάλεσαν την ανάρτηση του κυρίου Ντελή Ριτβάν
Δημοσίευμα 1ο:
Θράσος! Με το τζιπ του ΥΠΕΧΩΔΕ (!) εν όψει των εκλογών της 25/6 ο Δήμαρχος Μύκης με Ζεϊμπέκ Χουσείν στους "Ψευμοφτήδες"! (φώτο)
*Ο Αντιπρόεδρος της «αυτοαποκαλούμενης» Συντονιστικής Επιτροπής Τουρκικής Μειονοτήτητας Δυτικής Θράκης και Δήμαρχος Μύκης, πάρκαρε το τζιπ του... ΥΠΕΧΩΔΕ έξω από την πόρτα της Ψευτομουφτείας το μεσημέρι της Δευτέρας εν όψει των Εθνικών εκλογών της 25ης Ιουνίου 2023! Ποιος τον «καλύπτει» κύριοι του ΥΠΕΞ, της ΕΥΠ και της Αποκεντρωμένης;
Την ώρα που βοά η
χώρα με την ανάμιξη του Τουρκικού Προξενείου στις Εθνικές εκλογές, άλλο ένα
πολιτικό και Εθνικό σκάνδαλο με το οποίο
δυστυχώς εμπλέκεται και βουλευτής του Νομού Ξάνθης αλλά και ο πρώην Υπουργός
ΥΠΕΧΩΔΕ Κώστας Καραμανλής, δείχνει από τώρα τον... «ορίζοντα» και των δημοτικών
εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023 στην Ορεινή περιοχή τα Δήμου Ξάνθης!!! Το οποίο
ήδη καταγγείλαμε με φωτογραφίες και βίντεο ντοκουμέντο!
Μάλιστα με το τζιπ του ΥΠΕΧΩΔΕ πήγε και στην "γιάφκα" τους "Τουρκικής" Συμβουλευτικής Επιτροπής όπου είναι.... Αντιπρόεδρος!!
Ο νυν Δήμαρχος Μύκης και Αντιπρόεδρος της «αυτοαποκαλούμενης» «Συντονιστικής Επιτροπής Τουρκικής Μειονοτήτητας Δυτικής Θράκης» Ντελη Ριτβάν, πάρκαρε το υπηρεσιακό τζιπ του... ΥΠΕΧΩΔΕ έξω από την πόρτα της Ψευτομουφτείας Ξάνθης το μεσημέρι της Δευτέρας στις 13.40! Και μάλιστα καβαλώντας και το πεζοδρόμιο, προκειμένου ο Δήμαρχος Μύκης να επισκεφθεί τον «Ψευτομουφτή» Ξάνθης! Εν όψει προφανώς των Εθνικών εκλογών της Κυριακής 25 Ιουνίου 2023!
Οι φωτογραφίες μιλάνε μόνες τους, καθώς ο γνωστός
Ντελή
Ριτβάν θέλοντας να κάνει και επίδειξη ισχύος, πάρκαρε όπως βλέπετε
ακριβώς στην
είσοδο των γραφείων του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης για να συμμετάσχει σε
σύσκεψη με
στελέχη του Προξενείου και επισκέπτες από την Τουρκία. Εν όψει των
Εθνικών εκλογών της 25ης Ιουνίου 2023. Επαναλαμβάνω...Με το γνωστό
υπηρεσιακό τζιπ του ΥΠΕΧΩΔΕ που του παραχώρησε ως Υπουργός ο πρώην
Κωστάκης Καραμανλής του Αχιλλέα!
Δείτε και τις φωτογραφίες με το πολυδάπανο τζιπ του ΥΠΕΧΩΔΕ που εξακολουθεί με την κάλυψη και της Αποκεντρωμένης Μακεδονίας και Θράκης να κυκλοφορεί ως... ιδιωτικό 24 ώρες το 24ωρο αλλά και να πηγαίνει με αυτό και στο κτηματομεσιτικό του γραφείο!!!
-Απλό λοιπόν ερώτημα!!! Ποιος «καλύπτει» τον Δήμαρχο Μύκης Ντελή Ριτβάν κύριοι του ΥΠΕΞ, της ΕΥΠ και της Αποκεντρωμένης Μακεδονίας και Θράκης;
Και το ίδιο ερώτημα απευθύνουμε και στους υπηρεσιακούς Υπουργούς Εξωτερικών, Εσωτερικών, Προστασίας του ΠΟΛΙΤΗ, ΥΠΕΧΩΔΕ και φυσικά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κύριο Ντογιάκο.
ΜΑΧΗΤΗΣ 20/6/2023
....
23 Ιουνίου 2023
«Λύσσαξαν» κατά του Κυριάκου! Μετά τον Ζειμπέκ Χουσείν, ξανά χτες ο Ντελή Ριτβάν στον «Ψευτομουφτή» Ξάνθης!
-ΚΑΡΕ - ΚΑΡΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ!
Ο Δήμαρχος Μύκης Ντελή Ριτβάν και αντιπρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής Τούρκων Δυτ. Θράκης άνοιξε με... τηλεκοντρόλ την εξώπορτα του δημαρχείου Ξάνθης, πάρκαρε και πήγε στον «Ψευτομουφτή» Ξάνθης!
«Λύσσαξε» το Τουρκικό Προξενείο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και οι... συσκέψεις στα γραφεία των «Ψευτομουφτήδων» Ξάνθης και Ροδόπης είναι απροκάλυπτες πλέον, αφού πέταξαν το προσωπείο τους εντελώς και προκαλούν με θράσος ακόμη και τους θεσμούς!!
Έτσι ενώ την Τετάρτη 21 Ιουνίου για παράδειγμα o βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζεϊμπέκ Χουσεΐν επισκέφθηκε απροκάλυπτα και προκλητικά με την... μηχανή του τα γραφεία του Ψευτομουφτή Ξάνθης επί της οδού Στογιαννίδη και συσκέπτονταν μαζί με άλλους ανθελληνικούς παράγοντες για την τακτική που θα κρατήσουνε για τις εκλογές της Κυριακής 25 Ιουνίου με ανάλογα κηρύγματα στα τζαμιά, χθες Πέμπτη στις 13.30 εμφανίστηκε και πάλι με το Υπηρεσιακό ΤΖΙΠ του ΥΠΕΧΩΔΕ που χρησιμοποιεί ως… ΙΧ ο γνωστός Δήμαρχος Ντελή Ριτβάν, αντιπρόεδρος της «Συντονιστικής Επιτροπής Τούρκων Δυτικής Θράκης» και αφού αυτήν την φορά το πάρκαρε στο... πάρκιγκ του δημαρχείου Ξάνθης ανοίγοντας μάλιστα την πόρτα με... τηλεκοντρόλ που του έδωσε ο Δήμαρχος Τσέπελης, στη συνέχεια με τα πόδια κατευθύνθηκε στην οδό Στογιαννίδη, ανέβηκε την ανηφόρα και μπήκε μέσα στα γραφεία του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης από τα οποία έφυγε στις 14.50!!!
Δείτε καρέ - καρέ, την επίσκεψη του Δήμαρχου Μύκης ακόμη κι όταν... ανοίγει την «πόρτα» του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης για να μπει μέσα!!!
Καρέ καρέ... όλη η «επίσκεψη»!
(σ.σ. Τις φωτογραφίες αφιερώνουμε στο ανύπαρκτο Γραφείο Πολιτικών Υποθέσεων Ξάνθης, στην ΕΥΠ και στην αστυνομική διεύθυνση Ξάνθης, αφού ΠΑΡΑΝΟΜΑ χρησιμοποιεί το Υπηρεσιακό τζιπ του ΥΠΕΧΩΔΕ για τις προσωπικές του δουλειές αλλά και για την ανθελληνική του δραστηριότητα και φυσικά τις... επαγγελματικές του ασχολίες του στο κτηματο-μεοοτικό του γραφείο επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη. Αλήθεια με την υπογραφή τίνος Υπουργού κινείται πλέον το συγκεκριμένο υπηρεσιακό τζιπ του ΥΠΕΧΩΔΕ για τις προσωπικές και επαγγελματικές ανάγκες του κυρίου Ντελή Ριτβάν;)
ΜΑΧΗΤΗΣ 23.6.2023









