*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

08 Ιουνίου

Και ο Αμπάς Μουσταφά Ογλού από την Π. Χρύσα, υποψήφιος με τους Μπροστά και τον Σ. Μελισσόπουλο - Τι δήλωσε.

08 Ιουνίου



 

Ένα απο τα καλύτερα παιδιά της Π. Χρύσας και πρώην Πρόεδρος της ομάδας του Οικισμού (Αναγέννηση Π. Χρύσας_, ο  Αμπάς Μουσταφά Ογλού, κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη ΜΠΡΟΣΤΑ και τον Σάββα Μελισσόπουλο.

Αυτούσιο το δελτίο τύπου:

Καλωσορίζουμε με χαρά στη μεγάλη δημοτική μας παράταξη «ΜΠΡΟΣΤΑ», έναν ακόμη νέο συμπολίτη μας, τον Αμπάς Μουσταφά Ογλού.

Ο Αμπάς είναι 29 χρονών και ζει μόνιμα στην περιοχή της Π. Χρύσας της Ξάνθης. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και δραστηριοποιείται στον κλάδο των συνεργείων αυτοκινήτων. Αν και νέος ηλικιακά, έδειξε από νωρίς το ενδιαφέρον του για τα κοινά αναλαμβάνοντας κάποιες χρονιές ακόμα και τη θέση του Προέδρου της ποδοσφαιρικής ομάδας της περιοχής του «Αναγέννηση Π. Χρύσας». Έχει δείξει επίσης έμπρακτα το ενδιαφέρον για όλες τις πολιτιστικές εκδηλώσεις της περιοχής του.

Ο Αμπάς ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Ξάνθης το 2019  και αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί ξανά ενεργά στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές, γιατί όπως ο ίδιος δηλώνει δεν μπορεί άλλο να αντικρίζει αυτή τη στασιμότητα και την παραμέληση που υπάρχει σήμερα σε όλο τον Δήμο Ξάνθης, ιδιαίτερα δε στην περιοχή της Π. Χρύσας όπου και διαμένει. 

Φίλε Αμπάς καλώς ήρθες στην Ομάδα μας, καλό αγώνα και καλή μας επιτυχία!! 
Προχωράμε όλοι μαζί ενωμένοι ΜΠΡΟΣΤΑ, για το καλό του Δήμου μας!!

Σάββας Μελισσόπουλος 
Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »