*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

03 Ιουνίου

Αυτό το συγκρότημα με τα διαμερίσματα - μίνι βίλες στην Ξάνθη είναι ο ορισμός του σύγχρονου ντιζάιν και της ενεργειακής αυτονομίας

03 Ιουνίου


Το πολυτελές συγκρότημα κατοικιών στην Εκτενεπόλ Ξάνθης


Εντυπωσιακό
σε όγκο και με πίστη στις φόρμες του σύγχρονου design, αυτό το συγκρότημα κατοικιών στην  Ξάνθη ξεχωρίζει για τον αστικό χαρακτήρα του και την αισθητική του προσέγγιση μιας πολυτελούς βίλας, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για διαμερίσματα και μεζονέτες.


  Μια διαχρονική αξία μέσα στο χρόνο βγαλμένο από το μέλλον.


Το σίγουρο είναι ότι δεν μοιάζει με οτιδήποτε άλλο απ΄ όσα έχετε δει μέχρι τώρα. Με σύγχρονο design, βιοκλιματικό σχεδιασμό, ενεργειακή αυτονομία και χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση αυτό το συγκρότημα με τα διαμερίσματα - μίνι βίλες αποτελεί μια εξαιρετική value for money επένδυση για σύγχρονες οικογένειες και έξυπνους αγοραστές, που ψάχνουν έναν συνδυασμό πολυτέλειας, ενεργειακής αποδοτικότητας και σωστής επενδυτικής τοποθέτησης, με πώληση ακινήτων στην αξία μόνο καθαρής επιφάνειας και όχι της μικτής, για να πληρώνετε τους χώρους, που χρησιμοποιείτε.

 


Πολυτέλεια. διαχρονικότητα, εργονομία

Ειδικότερα, η κεντρική ιδέα του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού χαρακτηρίζεται από τον διαχωρισμό του κυρίως όγκου σε δυο ενότητες, καθώς επίσης και τριών ανεξάρτητων, υιοθετώντας μια μινιμαλιστική σχεδιαστική προσέγγιση που βασίζεται σε καθαρές γραμμές και προσφέροντας διαφορετικές εμπειρίες σε ιδιοκτήτες, που επιζητούν την απόλυτη εμπειρία πολυτελούς διαβίωσης, σε συνδυασμό, όμως με την άνεση και λειτουργικότητα, δημιουργώντας ένα συγκρότημα ανέπαφο στο πέρασμα του χρόνου και στην υψηλή αξία μεταπώλησης.

 


 


Το συγκρότημα κατοικιών στην Εκτενεπόλ Ξάνθης αναβαθμίζει ακόμη περισσότερο την εικόνα της γύρω περιοχής

Ο εξωτερικός χώρος έχει σχεδιαστεί με τέτοιον τρόπο, ώστε να προσφέρει μικρές καθημερινές αποδράσεις από την ζωή της πόλης. Άλλωστε ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του είναι το πράσινο, που αποτελεί βασικό στοιχείο της διαμόρφωσης, τόσο στο ισόγειο όσο και στα δώματα, εναρμονίζοντας έτσι το συγκρότημα με το φυσικό τοπίο.

 


Πρότυπο χαμηλό ενεργειακό αποτύπωμα



Κομψότητα και σύγχρονη άνεση

Το κτίριο που αποτελείται από διαμερίσματα, μεζονέτες και μίνι βίλες, μοιάζει να συνομιλεί με τον περιβάλλοντα  χώρο του, μέσω των κήπων και των roof garden αποκλειστικής χρήσης, αλλά και μέσω του υγρού στοιχείου και συγκεκριμένα των ιδιωτικών πισινών του ισογείου και των jacuzzi στον δεύτερο όροφο και στο δώμα των κτιρίων, καθώς και των δυο θέσεων  στάθμευσης στο κάθε ακίνητο.

 


 


Ένα συγκρότημα βγαλμένο από το μέλλον

 


Roof garden, ιδιωτικότητα, έμφαση στην ποιότητα

Καθένα από τα διαμερίσματα - μεζονέτες βίλες του ισογείου έχει το δικό του κήπο και πισίνα, ενώ εκείνα του δεύτερου και τρίτου ορόφου έχουν με τη σειρά τους ατομικό jacuzzi, bbq και τη δική τους πέργκολα. Επιπροσθέτως, ζαρντινιέρες με φύτευση εμπλουτίζουν το χώρο και συντελούν στην ενίσχυση του μικροκλίματος. Τα υλικά των επενδύσεων είναι φυσικά και οι χρωματισμοί σε γήινες αποχρώσεις.

 


Στιγμές ξεγνοιασιάς με απέραντη θέα

 


Φινέτσα και πολυτέλεια

Όσον αφορά το εσωτερικό, οι χώροι αναπτύσσονται με συνεχόμενη λειτουργική ροή, ενώ τα ανοίγματα προς όλες τις ελεύθερες πλευρές είναι τέτοια που να εξασφαλίζουν φως και οπτική επαφή με τον έξω χώρο, χωρίς να χάνεται όμως η ιδιωτικότητα. Τα γραμμικά ανοίγματα προς τους κοινόχρηστους χώρους εξασφαλίζουν τη διαμπερότητα.

 


Εμπειρία πολυτελούς διαβίωσης

Ιδιαίτερη πρόκληση υπήρξε, όπως προαναφέραμε, η δημιουργία ενός κτιρίου υψηλών προδιαγραφών, με αντοχή στο χρόνο και με την ύψιστη ενεργειακή απόδοση. Αυτό σημαίνει πως το εν λόγω συγκρότημα αποτελεί ένα πρωτότυπο κτίριο εντελώς χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης βιοκλιματικού σχεδιασμού με διαμερίσματα πλήρως αυτόνομα ενεργειακά με δυνατότητες SMART HOME.

 


Επένδυση σε αξία στο χρόνο

 Και κάπως έτσι το συγκρότημα κατοικιών στην Ξάνθη καταφέρνει να αλλάξει τα δεδομένα του real estate και να αναβαθμίσει ακόμη περισσότερο την εικόνα της γύρω περιοχής.

 


Διαχρονική πολυτέλεια

Μεγάλη έμφαση δόθηκε στη χωροθέτηση των κτιρίων, στη σχέση μεταξύ τους, στην εκμετάλλευση του προσανατολισμού τους, στην ιδιωτικότητα και στη διαμπερότητα των ακινήτων μας. 

 


Μινιμαλιστική σχεδιαστική προσέγγιση με καθαρές γραμμές

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ

Τα βασικά χαρακτηριστικά των κτιρίων είναι λευκά, γραμμικά, οριζόντια και κάθετα στοιχεία που πλαισιώνουν τους εξώστες. Μαύρα κάθετα στοιχεία που λειτουργούν σαν φυσικά διακοσμητικά χωρίσματα με μαύρα στηθαία, τζάμια διάφανα, ενώ το ίδιο το κέλυφος διατηρείται σε γκρι χρωματικούς τόνους με ξύλινες λεπτομέρειες.

Villas, Minimal διαχρονική μοντέρνα καθαρή γραμμή με μεγάλους προβόλους και στηθαία στέγης συνδυασμένα με τη γοητεία του αρχοντικού λευκού με ξύλινες λεπτομέρειες, δίνοντας ακαταμάχητο αποτέλεσμα.

Όλα αυτά μαζί ενώνονται σε μια ρυθμική αλληλουχία και προσδίδουν απόλυτη αρμονία στο έργο.

 


Άνετοι χώροι στάθμευσης


Υψηλά πρότυπα στέγασης

 


Διαχρονικότητα χωρίς παλαιότητα

 


Η Buildev Properties προσφέρει ψηφιακά όλη τη διαδικασία της πώλησης άμεσα και χωρίς κίνδυνο στο γρήγορο κλείσιμο της συναλλαγής του ακινήτου σας, νιώθοντας σιγουριά για την επιλογή σας. 

 


   Συγκρότημα Onyx Εκτενεπολ Χρυσα Ξανθης – Τοποθεσία:

https://www.google.com/maps/place/41%C2%B007'44.2%22N+24%C2%B051'52.3%22E/@41.1289534,24.8623482,17z/data=!3m1!4b1!4m4!3m3!8m2!3d41.1289534!4d24.8645369?hl=el-GR&entry=ttu


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »