*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Ιουνίου

42 αυτοκίνητα και 3 τζαμαρίες ο απολογισμός βανδαλισμών της ΑΝΗΛΙΚΗΣ Συμμορίας με σπρέι και πινέλα στη Ξάνθη!

09 Ιουνίου

 



«42 αυτοκίνητα κ τρεις τζαμαρίες καταστημάτων είναι ο απολογισμός "βανδαλισμών[ της ανήλικης συμμορίας με τα σπρέι κ τα πινέλα, η οποία αποφάσισε να αναδείξει τις ....καλλιτεχνικές της ανησυχίες επάνω στις δικες μας περιουσίες» αποκαλύπτει και σχολιάζει  ταυτόχρονα ο συμπολίτης μας Gavriil Sampsonoglou.

Αυτούσιο το σχόλιό του,  αλλά και οι αντιδράσεις συμπολιτών μας:

Gavriil Sampsonoglou. 42 αυτοκίνητα κ τρεις τζαμαρίες καταστημάτων είναι ο απολογισμός της ανήλικης συμμορίας με τα σπρέι κ τα πινέλα, η οποία αποφάσισε να αναδείξει τις καλλιτεχνικές της ανησυχίες επάνω στις δικες μας περιουσίες.

      Πεντε ανήλικοι συνελήφθησαν κατόπιν αξιοποίησης βιντεοσκοπημένου υλικου. Κρατήθηκαν για μερικές ώρες, ορίστηκε δικάσιμος κ αφέθηκαν ελεύθεροι. Μάλιστα.

    Ποιος θα πληρώσει τα σπασμένα κύριοι; Πάλι εμείς; Συνεχώς θα πληρώνουμε εμείς τα σπασμένα γιατί κάποιοι δν είναι ικανοί να πάρουν αποφάσεις κ δραστικά μέτρα έτσι ωστε να εξαλειφθεί το φαινόμενο;;;

     Κάντε λέει μήνυση αν το κόστος της ζημιάς είναι μεγάλο. Αν δν είναι κ μπορείτε να το καλύψετε μη μπλέκεται με δικαστήρια. Με αλλά λόγια στην Ελλάδα του 2023 ου μπλέξεις με δικαστήρια. Ου μπλέξεις!!!

      Πεντε ανήλικοι συνελήφθησαν κατόπιν αξιοποίησης βιντεοσκοπημένου υλικου. Κρατήθηκαν για μερικές ώρες, ορίστηκε δικάσιμος κ αφέθηκαν ελεύθεροι. Μάλιστα.

    Ποιος θα πληρώσει τα σπασμένα κύριοι; Πάλι εμείς; Συνεχώς θα πληρώνουμε εμείς τα σπασμένα γιατί κάποιοι δν … Δείτε περισσότερα

Kostas Tasoudis

Πάρτε το νόμο στα χέρια σας .μόνο δραστικά μέτρα και γρήγορα όλοι μαζί

Gavriil Sampsonoglou

Kostas Tasoudis δυστυχώς είναι μονόδρομος.

Katerina Aslanidou

Άμα ο δικαστής είναι μάγκας με συνοδία αστυνομία θα τα βάλει τα κολοπαιδα να τα καθαρισουν ένα προς ένα...

Gavriil Sampsonoglou

Katerina Aslanidou έλα που δν καθαρίζουν όμως τόσο εύκολα.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »