*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Ιουνίου

Νίκος Φλωρινιώτης: «Ο πατέρας μου θα φύγει σαν βασιλιάς με το λευκό κοστούμι του» - Δείτε την αφίσα της Θρακικής Σκηνής με το Πικαντίλι στις 2/2/2018

09 Ιουνίου


Στην εκπομπή  «Πρωινό» μίλησε την Πέμπτη ο γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη, Νίκος - συμμετείχε και ο ίδιος στο ΠΙΚΑΝΤΙΛΙ 3 που ανέβασε τον Φλεβάρη (2-2-2018) η ΘΡΑΚΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης κι ήταν το ίδιο άριστος σαν ηθοποιός και τραγουδιστής , ο οποίος αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα του, που συγκίνησε τον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά και στις δύσκολες στιγμές που βίωσε με την υγεία του τα τελευταία δύο χρόνια.

«Εγώ ζούσα μαζί με τους γονείς μου και η απουσία του είναι πολύ αισθητή στο σπίτι. Η αυριανή μέρα θα έχει πολύ πόνο. Τα τελευταία δύο χρόνια είχε πρόβλημα με την υγεία του, είχε ΧΑΠ. Μέσα μας βαθιά το περιμέναμε. Είναι αλήθεια, με το που έκανε το τρίτο εμβόλιο και έφυγε στην Κύπρο για περιοδεία, σε τρεις μέρες μπήκε στο νοσοκομείο. Επιδεινώθηκε πάρα πολύ το ΧΑΠ που είχε. Τον είχαμε πάει σε όλα τα νοσοκομεία που υπήρχαν, δεν έβρισκαν τι έχει. Εκτός από το ΧΑΠ είχε λαχάνιασμα.

Τις τελευταίες δέκα μέρες δε μπορούσε να πάει ούτε μέχρι την τουαλέτα. Κάπνιζε πολύ, έκανε τέσσερα πακέτα τη μέρα. Μια μέρα που τον είδα τρόμαξα πραγματικά, δε μπορούσε να πάρει ανάσα. Και τη μέρα που πέθανε ήταν καλά, μπήκε στο Facebook. Έγινε ξαφνικά, έπαθε ανακοπή. Σηκώθηκε να πάει τουαλέτα και τον βρήκαν στο πάτωμα. Εγώ τον είδα δυο μέρες πριν πεθάνει, ήταν να πάμε εκείνη την ημέρα, αλλά δεν τον προλάβαμε. Ήθελα να του πω πόσο τον αγαπάω. Ήταν τόσο καλός πατέρας και πάρα πολύ καλός άνθρωπος.

Θέλω να πω ότι αύριο θα τον κηδέψουμε όπως του αξίζει, θα φύγει σαν βασιλιάς. Και με το αγαπημένο του κοστούμι εννοείται, του βασιλιά. Θα τον τιμήσουμε, να φύγει έτσι όπως του αξίζει», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Φλωρινιώτης.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »