*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Μαΐου

Νέα μεταγραφή. Κυριάκος Παπαδόπουλος: Εγώ δεν ήθελα, αλλά θα κατέβω υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με Στράτο Κοντό!

27 Μαΐου

 

*Με το τζιπ του Δήμου Ξάνθης, πήγαινε για ... ψώνια στο παζάρι ως Αντιδήμαρχος Ξάνθης ο Κυριάκος Παπαδόπουλος από την εποχή που τον είχε αντιδήμαρχο Σταυρούπολης ο πρώην Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης!

Αφού απέτυχε πλήρως ως αντ’ αυτού αντιδήμαρχος Ξάνθης ο Κυριάκος Παπαδόπουλος επί Δήμαρχου Μπάμπη Δημαρχόπουλου, επί χρόνια … “οπαδός” και “θαυμαστής” του Μανώλη Τσέπελη -χρησιμοποιούσε και ο ίδιος ως  ΙΧ το περιβόητο Τζιπ του Δήμου Ξάνθης που τώρα χρησιμοποιεί  ο νυν Δήμαρχος Ξάνθης ως  ιδιωτικό , ανακοίνωσε περιχαρής όταν ρωτήθηκε από πολίτες αν θα κατέβει εκ νέου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης, επί λέξη, “εγώ δεν ήθελα να κατέβω …. αλλά αφού με πιέζουν, δεν μπορώ να αρνηθώ και θα θα κατέβω υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης με το ψηφοδέλτιο του Στράτου Κοντού.

-Προφανώς ο Κυριάκος  θα ‘συγκινήθηκε” από το … “μανιφέστο” του Στράτου στις 15 Μαίου 2023 που ανακοίνωσε την κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές 2023 και τις επόμενες μέρες θα ανακοίνωνε και τα πρώτα ονόματα του ψηφοδελτίου του…

Φυσικά δεν θα ευχηθούμε καλή επιτυχία στον Κυριάκο Παπαδόπουλο,, όχι μόνο γιατί δεν “ενθουσιάζει” τους Ξανθιώτες  η κάθοδός του εκ νέου στις δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη 2023…

Αλλά η ίδια “συνταγή” ούτε πείθει, αλλά και δεν “εμπνέει” για κάτι καινούργιο στο Δήμο Ξάνθης….

Σε αναμονή  των επόμενων ονομάτων λοιπόν από τον Στράτο…

(σ.σ Όπως φυσικά δεν προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση η απόφαση του Γιάννη Μπούτου οτι τελικά δεν θα κατέβει υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης με το ψηφοδέλτιο του Μέτιου, προτιμώντας να κατέβει εκ νέου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης με το ψηφοδέλτιο του Δήμαρχου Τσέπελη.! Το μόνο που παραξένεψε είναι οτι  εθεωρείτο μέχρι πρότινος τουλάχιστον, ΄άνθρωπος του Αλέκου Κοντού ….Θα τον “έπεισε” φαίνεται ο Ζαγναφέρης).

*Από την Αδέσμευτη Θράκης. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »