*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Μαΐου

Απο που ήταν τα πυροτεχνήματα του Σαββάτου στις 10 το βράδυ κύριε Αστυνομικέ διευθυντά;

30 Μαΐου

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ
ΤΙ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 27 ΜΑΪΟΥ;


Κι όμως... Σε μια απίστευτη ώρα και συγκεκριμένα στις 22.10 του Σαββάτου 27 Μαΐου, η Ξάνθη δονήθηκε από Πυροτεχνήματα, κρότους και πυροβολισμούς χωρίς να ξέρουμε από πού αλλά και την αιτία.

Και ρωτάμε ευθέως τον Αστυνομικό Διευθυντή Ξάνθης Πασχάλη Γιώρη.

-Ποιος ή ποιοι τα «πετούσαν»; Και πάλι από τον γνωστό οικισμό του Δροσερού η από το Πούρναλικ; Μπορούμε να έχουμε  τουλάχιστον μια ενημέρωση... να ξέρουμε αν από τον Μάιο ξεκίνησαν τα «γλέντια» του καλοκαιριού στον οικισμό που λειτουργεί ως άλλο κράτος;

 

Ξάνθη: Στις φλόγες χωματουργικό μηχάνημα στο Δροσερό από εμπρησμό!

Και αφού μιλάμε για τον γνωστό οικισμό, να πούμε ότι στις φλόγες παραδόθηκε το απόγευμα της Κυριακής (28/05) ένα χωματουργικό μηχάνημα στο Δροσερό, στην Ξάνθη, προφανώς «θύμα» κλοπής, ώστε να καούν τα «αποτυπώματα» και ‘ίχνη» των δραστών..

Στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε η Πυροσβεστική με ένα πυροσβεστικό όχημα ενώ οι τρεις πυροσβέστες που επιχείρησαν στο συμβάν έθεσαν υπό έλεγχο την πυρκαγιά.

Για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες αυτή προκλήθηκε, διενεργείται προανάκριση ενώ φαντάζομαι την οδύνη του ιδιοκτήτη του μηχανήματος αν δεν το έχει ασφαλισμένο από τους εμπρησμούς!

(σ.σ. Για να δούμε πόσα χρόνια ακόμη ο γνωστός οικισμός θα λειτουργεί ανεξέλεγκτα και χωρίς κανέναν φραγμό... Για να δούμε...).

 

ΦΩΝΑΞΤΕ ΤΟ... ΝΙΚΟ ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗ
ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΤΑΣΟ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ

Το σχόλιο άπαιχτο..! Διαβάστε το... μαζί με το σχόλιο άλλου συμπολίτη μας.

«Panagiotis Antonopoulos

Καλησπέρα σας . Έχετε τον νου σας όσοι κινήστε στην περιοχή ευμοιρου και έξοδο πόλης διότι κυκλοφορούν 2 αγριογούρουνα. Μόλις τα προσπέρασα έξω από δασάκι του ευμοιρου.

-Dermanopoulos Stavros

Την καραμπίνα όλη η Ξάνθη τώρα κοιτάξτε μη σκοτωθείτε μεταξύ σας ή σκοτώσετε κανέναν αθώο περαστικό».

-Και το δικό μου επίσης άπαιχτο σχόλιο...

Και γιατί δεν «φωνάζετε» τον πρώην αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Νίκο Ευφραιμίδη με τον κουμπάρο του Τάσο Συμεωνίδη να μην έχετε και «μπερδέματα»;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »