*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Μαρτίου

Άνοιξε βεντέτα μετά το φονικό του 45χρονου στην Ξάνθη: Πυρπόλησαν τα σπίτια του δολοφόνου και του αδελφού του.

21 Μαρτίου



Μεγάλη βεντέτα μετά το φονικό του 45χρονου στην Ξάνθη: Συγγενείς του θύματος πυρπόλησαν τα σπίτια του δολοφόνου αλλά και του αδελφού του  λίγες ώρες πριν την κηδεία του θύματος. 

Συγκεκριμένα  άγνωστοι, αφού πρώτα άδειασαν το σπίτι του 36χρονου καθ' ομολογίαν δράστη στον οικισμό Δροσερό, στη συνέχεια έβαλαν φωτιά και το έκαψαν. Αμέσως μετά έκαψαν και το διπλανό σπίτι του αδελφού του και μετά ανήρτησαν βίντεο στο διαδίκτυο. 

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο εμπρησμός που σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας συνδέεται με τη δολοφονία του 45χρονου στο Δροσερό, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γνωστοποιηθεί η ταυτότητα του δράστη ή των δραστών. Στο σημείο επιχείρησαν 7 πυροσβέστες με 3 οχήματα, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα δύο σπίτια κάηκαν ολοσχερώς. Παράλληλα, στην περιοχή υπήρχε και ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας και σχετικό δελτίο εξέδωσε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης.

Υπενθυμίζουμε ότι  πατέρας του γαμπρού, μαζί με τα δύο του παιδιά και τον γαμπρό του, πήγαν στο σπίτι του 45χρονου και εκεί ο 36χρονος σκότωσε με πέντε σφαίρες τον συμπέθερό του, στην περιοχή Δροσερό, στην Ξάνθη. Η άγρια δολοφονία έγινε το πρωί της Κυριακής (19/3), με τον 36χρονο στη συνέχεια να ανεβάζει ένα βίντεο στο TikTok όπου όχι μόνο εμφανιζόταν αμετανόητος για την πράξη του, αλλά εξαπέλυε και απειλές, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αν προκαλέσετε ζημιά σε εμένα, αν προκαλέσετε ζημιά στην οικογένειά μου και 40 χρόνια μέσα να κάτσω, θα σας σκοτώσω όλους

Ο 36χρονος θεώρησε υπεύθυνο τον συμπέθερό του για τη σύλληψή του τον Ιανουάριο, καθώς ο δράστης στο βίντεο που ανήρτησε στο TikTok αποκάλεσε τον 45χρονο ως «ρουφιάνο». Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης που συνελήφθη πριν δύο μήνες, είχε στην κατοχή του, εκτός από ναρκωτικά, όπλα και τρεις χειροβομβίδες αμυντικού τύπου. Και είχε αναρτήσει και τότε βίντεο υπερηφανευόμενος ότι είναι προστάτης του Δροσερού και τον Ρομά κι έχει τα όπλα και τις χειροβομβίδες για να προστατεύσει την Ελλάδα ενώ τον υποδέχτηκαν ως ήρωα όταν αφέθηκε ελεύθερος στα δικαστήρια Ξάνθης.

Για τα γεγονότα στο Δροσερό πάντως, σήμερα το πρωϊ επισκέφθηκε και τον Εισαγγελέα Ξάνθης κ.Ξενοφώντα Κρίτσας ο Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης Πασχάλης Γιώρης οπυ δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για τα γεγονότα και την κατάσταση όπως έχει εξελιχθεί στον οικισμό.

Μάλιστα συγγενείς του θύματος αφήνουν απειλές και  κατάρες κατά σπείρας Αλβανών και  Ελληνοποντίων μιλώντας για σπείρα που δρούσε στον Οικισμό του Δροσερού με τον δράστη και τους συνεργάτες του. 




Share this

Related Posts

Previous
Next Post »