*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Ιανουαρίου

Το "ψηφοδέλτιο" της Ν.Δ στη Ξάνθη στα ... "μέτρα" του άφαντου Σπύρου Τσιλιγγίρη και το..."τσουνάμι" που έρχεται!

25 Ιανουαρίου

 

 *Ο Σπύρος Τσιλιγγίρης "φοβάται" και "τρέμει" πλην του..."ίσκιου" του και την Μαρίνα Παυλίδου και γι' αυτό δεν την θέλει στο ψηφοδέλτιο της  Ν.Δ. στη Ξάνθη;! Και την πρότειναν να κατέβει στην.... Περιφέρεια με τον Μέτιο! Μα αν θεωρείτε ικανό και πολιτική οντότητα τον βουλευτή σας, βάλτε άλλους 2-3 ικανούς να δυναμώσετε το ψηφοδέλτιο κι όχι να το...αποδυναμώσετε! Αυτά λέει η απλή λογική....

*Δεν χρειάζεται Θανάση Νέζη να μας "διώξετε"! Γιατί εμείς σταθήκαμε όρθιοι με δικαστήρια, διώξεις  και καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ! Κι όταν ο Κυριάκος έρχονταν στη Ξάνθη ως υποψήφιος νέος Πρόεδρος, ήμασταν απο τους λίγους-ελάχιστους που τολμούσαμε και τρέχαμε να του πάρουμε συνεντεύξεις με το κανάλι!!!  Οπότε ...Φεύγουμε και  μόνοι μας...! Τουλάχιστον έτσι θα αναπνέουμε πιο καθαρό αέρα!

*Ή εξακολουθούν και 'ζουν" σε εικονική πραγματικότητα στου Μαξίμου με τα συμβαίνοντα στη Θράκη και ιδίως στη Ξάνθη ή ακόμη κι αυτοί που θέλουν το "καλό" του Κυριάκου Μητσοτάκη, δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι δεν "μπορούν" να βασίζονται σε πολιτικούς που "ξημεροβραδιάζονταν" στο γραφείο του Τζιτζικώστα στις εσωκομματικές εκλογές και τώρα πάνε να περάσουν φίλε Θανάση  Νέζη την αντίληψη του "πιστού" βουλευτή που δεν θα ... εγκαταλείψει ποτέ τον σημερινό Αρχηγό του κόμματος. 

Και  θα στηρίξουν τον Μέτιο στις  Περιφερειακές εκλογές, ενώ αδυνατούν να στηρίξουν  τον εαυτό τους!!!  Μόνο και μόνο για να "ξανακαθίσουν" στο...καφενείο της Βουλής!

.....

*Και φυσικά αναφέρομαι προσωπικά στον Θανάση Νέζη, τον άνθρωπο που θεωρώ οτι  ζει και υπεραγαπάει τον Κυριάκο, αφού εκτός του ότι είναι ο πλέον στενός και καρδιακός συνεργάτης του από την πρώτη μέρα που πολιτεύτηκε! 

-Πρωτίστως είναι Μητσοτάκης και σε αντίθεση με τους υπόλοιπους, δεν καβάλησε ποτέ το καλάμι!

....

*Και εξηγούμαι....Η οριστική απόφαση του Αλέκου Κοντού να μην κατέβει υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στη Ξάνθη, αλλά παραμένει ωστόσο ενεργός πολίτης, όχι όμως ενεργός πολιτικός,  είναι εμφανές ότι άλλαξε δραματικά τα δεδομένα για το κόμμα της Ν.Δ. τουλάχιστον τοπικά.

-Παράλληλα οι φήμες για τον "καυγά" του Νέζη με την Μαρίνα Παυλίδου  και η "εκδίωξή" της απο το ψηφοδέλτιο γιατί την "φοβάται" και την "τρέμει" ο άφαντος Σπύρος Τσιλιγγίρης και καλύτερα να κατέβεις υποψήφια στην .... Περιφέρεια με τον Μέτιο, βάζουμε όμως τον παντελώς "ανύπαρκτο" Δημήτρη Σαλτούρος γιατί τον...θέλει!

Ειλικρινά Θανάση Νέζη εκτός απο γραφική και αστεία, είναι παντελώς επικίνδυνη για τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Νέα Δημοκρατία! Καθότι ένα τέτοιο ψηφοδέλτιο στα "μέτρα' του "άφαντου" σημαίνουν μόνο ένα πράγμα. "Πανωλεθρία"!

-Την οποία θα "πληρώσει" μάλιστα ακριβά και ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος!

Και όλα αυτά...Επειδή ορισμένοι "γυρολόγοι" τον έχουν"παραμυθιάσει" ενδεχομένως για το αντίθετο. Και δεν θέλουν μάλιστα ούτε τον...Κώστα Ζαγναφέρη στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στη Ξάνθη! Επειδή έχουν "αποκλειστεί"  οι ίδιοι και παράλληλα τους έχει "τάξει" ...."υποστήριξη" ο βουλευτής, ενώ κινδυνεύουν και οι ίδιοι με οριστική καθίζηση! Και εννοώ πρωτίστως τον Μιχάλη Αμοιρίδη! Καθότι φίλος αλλά φιλτάτη η αλήθεια...

.....

*Άλλωστε μόνο τυχαία ο Αλέκος Κοντός στην μεγαλειώδη  εκδήλωσή του την περασμένη Παρασκευή, όχι μόνο έκανε αναφορά στην παρουσία του Χριστόδουλου Τοψίδη στην αίθουσα, αλλά δεν προσκάλεσε καν σε αυτήν ούτε τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Κουρτίδη ο οποίος έχει πάρει ήδη...."δραματική" κατιούσα  -δυστυχώς- εξ' αιτίας της "απληστίας" των παραβόλων, ούτε όμως και τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο.

Ανενεργός πολιτικός αλλά...ενεργός πολίτης! Τουτέστιν αυτοκέφαλος... και ειδικά από την ώρα που πρώτος ο Μέτιος για παράδειγμα, έδωσε "θέσεις" και "αξιώματα" στους επί χρόνια πολέμιους και υβριστές του! Κι όπως σπέρνεις...θερίζεις! Συμπαθής ο Χρήστος και ειδικά σε υποσχέσεις... αλλά με "παραμύθια" της Χαλιμάς δεν χτίζονται οι "σχέσεις" ! Έναν "βολεύεις"αλλά "χάνεις" τους δεκαπλάσιους τις περισσότερες φορές!

....

*Καθαρές κουβέντες. Ο Αλέκος Κοντός αν κατέβαινε στη Ξάνθη, θα έπαιρνε το ελάχιστο 10-12.000 σταυρούς (απ' όλα τα κόμματα) και θα "καθάριζε" όπως λέει ο λαός την ..."μπουγάδα"! Όμως οριστικά είπε "τέλος" ως ενεργός (υποψήφιος) πολιτικός και δεν κατεβαίνει πλέον στον πολιτικό στίβο.

Άλλο  όμως ενεργός πολιτικός και άλλο ενεργός πολίτης που κανείς δεν μπορεί να του το στερήσει, όπως χαρακτηριστικά είπε ο ίδιος.  Αλλά και δεν μπορεί να "τιθασεύσει" πλέον τις θελήσεις και αποφάσεις του στο μέλλον....

Από κει και μετά όμως, αυτοί που συνόδεψαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Ξάνθη, δεν είδαν ότι η εδώ συγκέντρωση λίαν επιεικώς ήταν μικρή και εμφανώς πολύ κατώτερη των περιστάσεων; Κι ότι ο Σπύρος Τσιλιγγίρης ήταν σαν να μην υπάρχει καν; Την Ροδόπη την κράτησε ο Ευριπίδης. Την Ξάνθη; Θα την κρατήσουν μήπως οι....πισίνες και  οι .. "γύρες" την νύχτα με τις ωραίες;

Τον θέλουν τον "άφαντο" στο ψηφοδέλτιο; Ε, ας τον κρατήσουν....μολονότι ο Σπύρος Τσιλιγγίρης "διώχνει" κόσμο και ιδίως νέους ανθρώπους!  Και δεν φέρνει καινούργιους ψηφοφόρους...

Γιατί όμως θέλουν να  κάνουν ψηφοδέλτιο στα..."μέτρα" του!;

 Αν τον θεωρείτε Θανάση Νέζη ικανό και άξιο βουλευτή και πολιτικό, βάλτε δίπλα του και άξια και ικανά στελέχη υποψήφιους που θα φέρουν ψήφους και δεν θα αφαιρέσουν!!!

Γιατί δηλαδή θα πρέπει να ..."κοντύνετε" και τον ... Κυριάκο Μητσοτάκη στα μέτρα τους;  

Με έναν υποψήφιο που εκτός του ότι είναι γνωστός στην τοπική κοινωνίας  με τον τίτλο, "ο άφαντος Σπύρος" που έλεγε μάλιστα και τερατώδη ψέματα, όπως ότι θα....άνοιγε την Αστυνομική Σχολή Ξάνθης που έκλεισε ο ...Δένδιας; Και τον "περιγελά" και ο ΣΥΡΙΖΑ για τις συνεχείς γκάφες του;

Γιατί θα πρέπει ο Κυριάκος να "πληρώσει' και την "ανυπαρξία" του κάθε Σπύρου Τσιλιγγίρη; 

Δίπλα στους "ικανούς" βουλευτές φίλτατε Θανάση, βάλτε ναι.... Ικανά στελέχη. Με πάθος να προσφέρουν κι όχι μόνο να "πάρουν" δίνοντας το...τίποτα στις κοινωνίες! 

.....


*Εδώ ακόμη και  ο πολιτευτής του κόμματος και πρώην Πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης Κώστας Μαλάκης έχει ξεκαθαρίσει την θέση του δημόσια και  "είναι ανοιχτά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη λόγω....ανικάνων, μολονότι ήταν απο τους λίγους για να μην πω ελάχιστους  που τον στήριξαν στις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος...Όπως και ο τότε Αντιπεριφερειάρχης  Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης και εμείς φυσικά που "τρέχαμε" στη  Ξανθίππη να πάρουμε συνέντευξη από τον....Αρχηγό για το κανάλι!

Όταν  ο Σπύρος Τσιλιγγίρης , ο γνωστός Τσέπελης, και οι υπόλοιποι  έτρεχαν για τον  Τζιτζικώστα....και δεν είναι λίγοι αυτοί που επαναλαμβάνουν ευθαρσώς και δημόσια και ΤΩΡΑ την ίδια θέση! 

-Έφυγε ο Κυριάκος, έρχεται ο ...Γρίβαμ σε θέλει ο "βασιλιάς" που απαξιώνει και δεν θέλει χρίσμα απο τη Νέα Δημοκρατία, γιατί θεωρεί εαυτόν.... Ανεξάρτητο Περιφερειάρχη.! Αρχηγάρχη...

Άντε δεν τα ακούτε... Τόσους νέους "γυρολόγους-αυλικούς" έχετε και ακριβοπληρώνετε! Δεν σας τα λένε;

...

*Βεβαίως και δεν υποκαθιστούμε ρόλους. Βεβαίως και ο Θανάσης Νέζης είναι από τα πολύ συμπαθή και σεμνά πρόσωπα που έχει δίπλα του ο Κυριάκος Μητσοτάκης  αλλά η λογική, "ο Σπύρος  Τσιλιγγίρης είναι ..."πιστός" αν τον χρειαστούμε σε περίπτωση εξελίξεων στο κόμμα και άρα πρέπει στη Ξάνθη να κάνουμε ένα ψηφοδέλτιο στα...μέτρα του για να ξαναβγεί!;

Και γι' αυτό "κόβουμε" και την ...Μαρίνα Παυλίδου επειδή δεν την θέλει και την "πιέζουμε" να κατέβει στην Περιφέρεια με τον Μέτιο και ενδεχομένως να "κόψουμε" κι άλλους "επικίνδυνους" για τους ίδιους λόγους απο το ψηφοδέλτιο ....!

Καθαρά και σταράτα λοιπόν. Θανάση Νέζη. Αυτή η λογική  εκτός από γελοία και αστεία, δεν είναι και επικίνδυνη!;  Όχι μόνο για την Νέα Δημοκρατία, αλλά πρωτίστως για τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη; Που την ώρα παλεύει για τις Εθνικές αξίες... δεν μπορεί να ασχολείται και με τα ψηφοδέλτια της Περιφέρειας; Αλλά έχει ανάγκη και τον τελευταίο σταυρό; 

Αφού μπορεί πολλά να κριθούν στις εκλογές της 9 Απριλίου 2023 ακόμη και για 3-4 χιλιάδες ψήφους τα πάντα, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ αν τελικά πει το "ναι" ο γιατρός-ιστορία και πρώην Πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου  Ξάνθης Τάσος  Καραδέδος  έχει καπαρωμένες  δυο έδρες από την πρώτη Κυριακή!!! 

Με ποσοστό πάνω από το 51%!   Και στο υπογράφω.  Κάντε τον Σταυρό σας, μην βάλουν τον προερχόμενο απο το ΠΑΣΟΚ Τάσο Καραδέδο που δεν "μασάει" τα λόγια του και στο υπογράφω.

....

*Και με ποιο απλά λόγια. Αν η Ν.Δ. επιμείνει στην "θεωρία" να κατεβάσει ψηφοδέλτια στη περιοχή  όπως το...2019 για να "εκλέξει" τους υποτιθέμενους "πιστούς" της (σ.σ. Θα δείτε στην Καβάλα τι θα "πάθει" ο Μακάριος εκ νέου από τον Γιάννη Πασχαλίδη στην Καβάλα  και όχι μόνο...") και φτιάξει ψηφοδέλτιο για να ξαναβγάλει "άφαντους" βουλευτές σαν τον .....Σπύρο Τσιλιγγίρη! Και γι' αυτό το λόγο "κόβουμε" όποιον ή όποια υποψήφια τρέμει και φοβάται ο ίδιος...!

-Πολύ φοβάμαι Θανάση Νέζη οτι θα ... "τρίβεις", θα "τρίβετε" τα μάτια Σας....μετά τις εκλογές της 9 Απριλίου 2023! Γιατί  εμείς αυτά τα γράφαμε και στις εκλογές του 2019 όταν και πάλι κάνατε τα ίδια με το εδώ δήθεν  "ισχυρό" ψηφοδέλτιο και μιλούσαν κάποιοι για...2 και 3 έδρες  και ήρθε στα χειρότερά του 1ος ο ΣΥΡΙΖΑ   στη Ξάνθη, σε όλη την Ηπειρωτική Ελλάδα!

Ήδη στη "μειονότητα" είναι χαμένο το παιχνίδι, ενώ η υποψηφιότητα του "χαμένου" από παντού Δημήτρη Σαλτούρου, αποτελεί πλέον ... ανέκδοτο για όλους...και γι΄ αυτό άλλωστε την υποστηρίζει και με τέτοιο ... φανατισμό ο "άφαντος" Σπύρος Τσιλιγγίρης! 

(σ.σ. Ας δεν ήταν ο Κοντός το 2019 να τον στηρίξει, θα έπαιρνε ο Σαλτούρος έστω....500 σταυρούς; Που είναι άφαντος και απο τα δικαστήρια ακόμη ως δικηγόρος;) 

......

*Καθαρά και σταράτα λοιπόν. Μπορεί πράγματι να είναι "άριστος βουλευτής" ο Σπύρος Τσιλιγγίρης για το .... καφενείο της Βουλής όπως ήταν και για το καφενείο που είχε ανοίξει ο ίδιος κάτω από το ιδιωτικό ιατρείο του, αλλά τώρα πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει και στις εκλογές δεν ψηφίζουν μόνο οι...15-20 κομματικοί οι γυρολόγοι, διορισμένοι   και βολεμένοι, αλλά η κοινωνία!! Και απλοί άνθρωποι που παλεύουν να επιβιώσουν και όχι να τα "παίρνουν" κι από τη Βουλή αλλά και από τα ...ιδιωτικά τους ιατρεία και οι πολίτες δεν γνώριζαν ούτε καν που έχει το πολιτικό του γραφείο με διευθύντρια την αδερφή του και κάθε...6μηνο αλλάζει και υπαλλήλους πλέον...!!! 

Τα πράγματα έχουν ριζικά αλλάξει πλέον από το 2019 μέχρι σήμερα και ειδικά μετά την πανδημία....και οι απλοί και ειδικά οι νέοι άνθρωποι ενημερώνονται και ονειρεύονται πλέον μια καλύτερη πατρίδα με αξιοκρατία, διαφάνεια και κοινωνική δικαιοσύνη!

-Οι ..." πισίνες"  Θανάση Νέζη δεν (επ)αρκούν πλέον!!! Και τα νέα όνειρα δεν χτίζονται με  την αύξηση της περιουσίας και τον τίτλο του "βουλευτή" ή τους κουμπάρους του Πέτσα και τους τυχάρπαστους πλουτίσαντες!

.....

*Δεν κατεβαίνει ο Αλέκος Κοντός, έξω η Μαρίνα Παυλίδου γιατί μπορεί να μας φάει τη...θέση, έξω οποιοδήποτε δημοφιλές άλλο πολιτικό πρόσωπο και  να βάλουμε και την....αδελφή-διευθύντρια του  Σπύρου Τσιλιγγίρη στο γραφείο του με τον παντελώς ανύπαρκτο Δημήτρη Σαλούρο  στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στη Ξάνθη συν δυο μειονοτικούς για την "τιμή των όπλων" που θα πάρουν λιγότερες ψήφους κι απο τον Χατζηγκενέ ή τον Τουρκές!!

Ε ναι....σίγουρα το κόμμα έτσι θα σαρώσει!!!  


-Γιατί αν όχι ο ίδιος ο Δήμαρχος Μύκης Ντελή Ριτβάν, μπορεί τουλάχιστον να σας...ψηφίσει το ....ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ τζιπ που  ΤΟΥ  "έδωσε" το ΥΠΕΧΩΔΕ του Αχιλλέα Καραμανλή και το έχει μετατρέψει σε ΙΧ ΠΑΡΆΝΟΜΑ από 1/9/2019. και τον"καλύπτατε" σκανδαλωδώς μάλιστα μέχρι σήμερα.!  Ενώ αυτός συνοδεύει τον Χουσείν Ζειμπέκ σε όλες τις "γιάφκες" με τον Τούρκο Πρόξενο!

....

*Αν συμπεριλάβετε μάλιστα  στο ψηφοδέλτιο  και τον αιώνιο υποψήφιο πολιτευτή Σας  Κώστα Τριανταφυλλίδη που "σπούδασε" κι όλας ως....στέλεχος πολιτευτής του κόμματος, ή συνεχίσετε την "αποψίλωση" του Νοσοκομείου Ξάνθης όπου έχουν ξεσηκωθεί ακόμη και οι γιατροί της Παθλολογικής Κλινικής,  ε τότε το σάρωμα ίσως γίνει και..."τυφώνας"!

-Οπότε "βγάλτε" δυο βουλευτές από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Μπουρχάν από το ΠΑΣΟΚ για να το...ευχαριστηθείτε διπλά!  

(σ.σ. Και βέβαια δεν χρειάζεται Θανάση να μας πείτε ότι δεν μας θέλετε"...! Φεύγουμε και ... μόνοι μας!!! Και μείνετε με τους ...."άφαντους", τους "γυρολόγους" και αυτούς που θα "μείνουν" μαζί Σας για να κάνουν τις "δουλειές" τους... Τουλάχιστον θα αναπνέουμε πιο καθαρό και ελεύθερο αέρα! Καθότι εμείς αντέξαμε με καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ και σταθήκαμε όρθιοι...Ήμασταν κι είμαστε για τα δύσκολα....Θα φοβηθούμε ποιους; Τους "γλύφτες" και "εναγκαλίζοντες την εξουσία ανά περίσταση" ; Που ήδη αναζητούν τον...επόμενο Αρχηγό της Ν.Δ.;;; Και χαμπάρι δεν πήρατε;!)


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »