*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Ιανουαρίου

ΣΕΒΑΣΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΛΟΥΣ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΕΖΩΝ ....

31 Ιανουαρίου

«ΚΑΘΑΡΜΑ» ΧΤΥΠΗΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΛΕΥΚΟ ΣΚΥΛΙ
ΣΤΟ ΦΛΑΜΙΝΓΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΣΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!


Μπράβο στην Ελένη Η Ελενη Κυριακιδου που είχε το θάρρος και κοινοποίησε μια τρομερή δημοσίευση καταγγέλλοντας ένα κάθαρμα οδηγό ως εξής μέσα από το fb:

«Εσύ που χτύπησες ένα μεγάλο λευκό σκυλί μπροστά από το φλαμίνγκο και το άφησες επάνω στον δρόμο πόσο καρι@λης είσαι ρε θα μπορουσες να σταματήσεις να δεις αν ζει ρε τομάρι,, πεταμένα, φολιασμενα και κακοποιημένα σκυλιά παντου, τι ψυχή θα παραδώσετε ρε χωριακλαμαδες...

-Joanna Fotoglou: Το σκυλί είναι καλά?

-Ελενη Κυριακιδου: Joanna Fotoglou πέθανε

-Joanna Fotoglou: Πινακίδες?

-Ελενη Κυριακιδου: Joanna Fotoglou δεν είδα το σκηνικό

-Ηλιάνα κελη: Τις πράξεις μας τις βρίσκουμε μπροστά μας με τον έναν ή τον άλλον τρόπο... διαλέγουμε και παίρνουμε... κρίμα...».

-Τελικά είναι... «ανάμεσά» μας! «Κύριοι» που «χτυπάνε», σκοτώνουν αδέσποτα και θρασύδειλοι όπως είναι, τρέπονται σε φυγή...

 

ΣΕΒΑΣΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΛΟΥΣ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΕΖΩΝ ΑΛΛΑ
ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΖΟΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ

Δυστυχώς συνεχίζουν πολλοί οδηγοί να μην σέβονται τις διαβάσεις των πεζών και χαρακτηριστικές οι αναρτήσεις συμπολιτών μας:

«Nikolaos Profetis: Ποτέ θα μάθουν οι οδηγοί της Ξάνθης ότι με το που θα δείξει ο πεζός την πρόθεση του να περάσει μια διάβαση τα αυτοκίνητα πρέπει αμέσως να σταματούν ;Έχω βαρεθεί να μαλώνω με γίδια που δεν σταματούν ακόμα και όταν είμαι στην μέση μιας διάβασης.

-Anastasia Smaragdi: Επίσης ρε παιδιά όταν βλέπετε μια μαμά με ένα καρότσι μέσα στον δρόμο δεν το κάνει επίτηδες έτσι γιατί της ήρθε αλλά γιατί κάποιοι νομίζοντας ότι τους ανήκουν όλα παρκάρουν πάνω στα πεζοδρόμια και δεν μπορεί να περάσει και αναγκάστηκα βγαίνει μέσα στο δρόμο και όχι απλά δεν σταματάτε αλλά πάτε και περνάτε με ταχύτητα ξυστά από τα καρότσια έλεος είστε δηλαδή. ΕΊΣΤΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ

-Γιώργος Μινασίδης: Όταν θα μάθουν και οι πεζοί να περνάνε τον δρόμο ΜΟΝΟ στης διαβάσεις και ΜΟΝΟ με πράσινο (εφόσον υπάρχει φανάρι) και αφού κοιτάξουν δεξιά αριστερά (ο άλλος μπορεί να πηγαίνει στα επείγοντα ποτέ δεν ξέρεις), και γενικά όταν θα καταλάβουν ότι ο ΚΟΚ ισχύει και για αυτούς... γιατί εγώ που σταματάω συνήθως κάποια στιγμή κουράζομαι να το κάνω γτ καθένας περνάει τον δρόμο όπως του φανεί...».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »