*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

05 Οκτωβρίου

Κέντρο Υγείας Σερρών: Eγκαταστάθηκε Ψηφιακός Μαστογράφος τελευταίας τεχνολογίας

05 Οκτωβρίου

Ψηφιακός Μαστογράφος Τελευταίας Τεχνολογίας εγκαταστάθηκε στο Κέντρο Υγείας Σερρών ο οποίος αποτελεί το πληρέστερο μοντέλο της κατηγορίας του σε Ελλάδα και Ευρώπη και χρησιμοποιείται για διαγνωστικές εξετάσεις όπως ψηφιακή μαστογραφία, εντοπιστική και μεγεθυντική μαστογραφία.

Η μαστογραφία έχει πολλά πλεονεκτήματα και όλες οι γυναίκες, βάσει ηλικίας και οικογενειακού ιστορικού, πρέπει να υποβάλλονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε Μαστογραφία. Κάθε γυναίκα πρέπει να προσέρχεται ετήσια για Μαστογραφία χωρίς να έχει προηγηθεί η διαπίστωση οποιουδήποτε προβλήματος είτε από την ίδια τη γυναίκα είτε από γιατρό, να κάνει δηλαδή τη λεγόμενη «προληπτική μαστογραφία».

Σύμφωνα με τον Υπεύθυνο και Ιατρό Ακτινολόγο του Κ.Υ Σερρών η διάγνωση με αυτό το μηχάνημα επειδή έχει πολύ καλή εικόνα είναι πολύ εύκολη και έγκυρη. Όποιος θέλει μπορεί να κλείσει δωρεάν ραντεβού στο Κ.Υ Σερρών στο Τηλέφωνο 23210065493 όπου εκτός την Μαστογραφία μπορεί να γίνει και μέτρηση της οστικής Πυκνότητας καθώς και χρήση του Ορθοπαντογράφου (Πανοραμική των δοντιών).

Ρεπορτάζ –Επιμέλεια:Παρασκευή Κωνσταντινίδου

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »