*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Οκτωβρίου

Η δικαίωση του Μέτιου με τον Οντέρ Μουμίν και η δημοσιογραφία του μοντάζ στα...μοντάζ του "φωτιστή" της νύχτας!

07 Οκτωβρίου

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΟΝΤΕΡ ΜΟΥΜΙΝ, ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ! ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΤΙΟΣ.


Το είπα και στην «Ανοιχτή γραμμή» το γράφω σήμερα και στη στήλη. Αυτός που «δικαιώνεται» περίτρανα πλέον με την περίπτωση του Δήμαρχου Ιάσμου Οντέρ Μουμίν, έχει όνομα και λέγεται Χρήστος Μέτιος.

Ο νυν Περιφερειάρχης ΑΜΘ ήταν αυτός που πρώτος «δοκίμασε» τις επιθέσεις του Οντέρ Μουμίν όταν τόλμησε και τον άλλαξε από Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης και δυστυχώς αυτός που τότε στράφηκε εναντίον του με δηλώσεις και τα γνωστά, ήταν ο… όψιμος υποστηριχτής του Περιφερειακός σύμβουλος Μιχάλης Αμοιρίδης!

Ο οποίος πρώτος και καλύτερος την περίοδο εκείνη μάλιστα μαζί με τον Τοψιδη, έτρεχαν να τον στηρίξουν ως Υποψήφιο Δήμαρχο!!!

Τώρα βγες λοιπόν Μιχάλη Αμοιρίδη και στήριξε τον Οντέρ Μουμίν. Ειδικά μετά την καταγγελία της ΔΑΚΕ ΟΤΑ!

 

ΤΟ «ΖΕΥΓΟΣ» ΚΑΝΑΤΑΣ-ΑΛΚΜΗΝΗ ΜΟΥΔΑΝΙΔΟΥ! «ΒΑΠΤΙΣΑΝ» ΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ, ΤΑ ΜΟΝΤΑΖ ΣΤΑ… ΜΟΝΤΑΖ ΤΟ ΔΟΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ… «ΣΑΤΙΡΑ» (!)  ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΩΖΕΙ!

Αν ο "φωτιστής" της νύχτας  Κώστας Κανάτας είχε την «δυνατότητα» και τα «προσόντα» να κάνει σάτιρα με χιούμορ με όλη τη σημασία της λέξης, θα το είχε κάνει επί χρόνια στο Κανάλι 6, όταν ακόμη και στις «συνεντεύξεις» που έπαιρνε του  Γιώργου Σιλιγαρδάκη  που κρατούσε το δελτίο ειδήσεων, έπρεπε να πάρει άδεια ακόμη και για τις… ερωτήσεις του! Πρωτίστως όμως θα έβγαινε ο ίδιος στο… «γυαλί» για να δούμε και να διαπιστώσουμε από την μια την ευφυία του κι από την άλλη το λόγο και το ταλέντο του ως… δημοσιογράφος!!

Διότι για να τον έχουν… φωτιστή στα νυχτερινά μαγαζιά του ο Στράτος ή ο Πετράκος κλπ σίγουρα θα ήταν και ...ταλαντούχος στο είδος!!! Και ο Ιγνατιάδης στον ήχο. Από κει και μετά;

Επί της ουσίας ωστόσο, διότι εδώ μιλάμε  και για «φαινόμενο», το ζεύγος Κανάτας-Αλκμήνη, «βάπτισαν» την συκοφαντία, τις εμμονές, το μίσος και την εμπάθειά τους, σε… «σάτιρα», με… μοντάζ επάνω στα… μοντάζ, όχι βέβαια γιατί έχουν άγνοια του κινδύνου και των συνεπειών, αλλά με δόλο και πρόθεση…

-Για τον απλούστατο λόγο ότι νομίζουν πως με τον τρόπο αυτό θα … «εξΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ» τους χορηγούς τους Δημάρχους Τσέπελη και Ντελή Ριτβάν και βέβαια τον Φανουράκη που ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ κυρίως τις απευθείας αναθέσεις χιλιάδων ευρώ που έχουν πάρει και με… ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ!! Και για το λόγο αυτό βέβαια, καταφύγαμε και στην Πρόεδρο ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ της Ε.Ε. καθώς το συγκεκριμένο θέμα  χοντραίνει πλέον!!!

Ε, λοιπόν η απάντησή μας είναι απλή, σεμνή αλλά και ξεκάθαρη!!! Διότι εμάς δεν μας λένε… Δημήτρη Μπένη που του ζητούσαν ΣΥΓΝΩΜΗ μετά τις αθλιότητές τους και τα δικαστήρια που τους έκανε!

-ΤΙΠΟΤΑ δεν τους σώζει!!! Αλλά και στην αθλιότητα των «στημένων» μοντάζ και της χυδαιότητας, ούτε πρόκειται να «τσιμπήσουμε», ούτε και να τους ακολουθήσουμε!!!

Καθότι «χορηγούς» είχαν και στο Κανάλι 6 επί χρόνια με Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και τώρα με την οικογενειακή ιστοσελίδα  με «κάποιους» της Νέας Δημοκρατίας.

Οι Υπουργοί του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ μπαινόβγαιναν μάλιστα κάποτε στο Κανάλι 6 και ο γνωστός Παππάς μάλιστα δεν έκρυβε την «συμπάθειά» του για τους συντρόφους του όταν επισκέπτονταν την Ξάνθη…

-Αλλά την «προκοπή» τους την είδατε…!

Αντιστεκόμαστε λοιπόν  στο «φαινόμενο», αμυνόμαστε στην χυδαιότητα.

The game is over!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »