*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Οκτωβρίου

ΜΑΤΑΙΩΣΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ! Ο Υπουργός Μεταφορών δεν θα ‘ρθει σήμερα στη Ξάνθη ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης!

04 Οκτωβρίου

*«Ψάχνουν» στο Υπουργείο να δούνε τι «μεσολάβησε» και αντί να παραληφθεί από το Δήμο Μύκης το τζιπ του ΥΠΕΧΩΔΕ, το παραχώρησαν για ένα χρόνο στο Δήμαρχο Ντελή Ριτβάν. Από 1/9/2019 έχω και σήμερα το έχει μετατρέψει σε.... ιδιωτικό !

Με το αυτοκίνητο του ΥΠΕΧΩΔΕ στην υποδοχή του Προέδρου της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης 

ο Δήμαρχος Ντελή Ριτβάν στην περιβόητη "Τουρκική" Ένωση! 

 

"Γιάφκα" των "Ψευτομουφτήδων" ο Δήμος Μύκης! Απροκάλυπτα, παράνομα και θρασύτατα!
Τούρκος  Πρόξενος, "Ψευτομουφτής" Ξάνθης και Δήμαρχος Μύκης Ντελή Ριτβάν 

κάτω απο τα γραφεία του "Μ" στην οδό Στογιαννίδη! 


Με το ... υπηρεσιακό τζιπ του ΥΠΕΧΩΔΕ ο Δήμαρχος Μύκης και στο μνημόσυνο για τον 

Σαδίκ στην Κομοτηνή!! Και το Diesel έγινε πιο ακριβό κι απο την Αμόλυβδη!

 

Για μας ήταν σχεδόν... βέβαιο! Ο Κώστας Καραμανλής του Αχιλλέα, θα «σκέφτονταν» πολύ να έρθει στη Ξάνθη ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης στην Επέτειο Απελευθέρωσης της Πόλης, αφού πληροφορίες αναφέρουν ότι ήθελε να επισκεφθεί και την Προτομή του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή που στήθηκε εξ’ αιτίας της επιθυμίας και του πατέρα του Αχιλλέα, ωστόσο ο ντόρος και ο θόρυβος που συνεχίζονται για την ασυδοσία με τα ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ των Δήμων και της Περιφέρειας και κυρίως το ΣΚΑΝΔΑΛΟ με το υπηρεσιακό τζιπ του ΥΠΕΧΩΔΕ που μετέτρεψε σε ΙΔΙΩΤΙΚΟ ο Δήμαρχος Μύκης Ντελή Ριτβάν (σ.σ. Ήδη ξεκίνησε μάλιστα έρευνα στο Υπουργείο για το τι συνέβη και οι υπάλληλοι δεν παρέλαβαν το συγκεκριμένο τζιπ που είχε δοθεί επί Σπίρτζη ΣΥΡΙZΑ παράνομα στο Δήμο Μύκης μετά από παρέμβαση βουλευτή της Ν.Δ.).


ΤΟ ΦΥΣΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ  ΚΡΥΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΣΕΠΕΛΗΣ


Αυτός βέβαια που το «φυσάει» και δεν κρυώνει είναι ο Δήμαρχος Iskece Τσέπελης που ήθελε να εμφανιστεί και... φιλοΚαραμανλικός και πόνταρε πολύ στον Κωνσταντίνο Καραμανλή του Αχιλλέα, ετοιμάζοντας και φιέστα στην Προτομή του Εθνάρχη θείου του στη Ξάνθη!

Μάλιστα ο Υπουργός επικαλείται ... «κοινοβουλευτικές» υποχρεώσεις ως λόγους... ματαίωσης της σημερινής επίσκεψής του στη Ξάνθη.(Θεού Κύριε Φυλακή το στόματί μας..)

Ιδού και το επείγον δελτίο τύπου του Δήμου Ξάνθης:

«ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

Ξάνθη, 3 Οκτωβρίου 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αντικατάσταση εκπροσώπου της Κυβέρνησης στα Ελευθέρια της Ξάνθης

Στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου των 103 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης της Ξάνθης και της ενσωμάτωσή της στον εθνικό κορμό, που θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022 στην Ξάνθη, θα παραστεί ως εκπρόσωπος της ελληνικής Κυβέρνησης Κυβέρνησης η Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών, κα Αλεξάνδρα Σδούκου, η οποία αντικαθιστά τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κωνσταντίνο Καραμανλή, που οι Κοινοβουλευτικές του υποχρεώσεις τον υποχρεώνουν να παραμείνει στην Αθήνα».

-Και οι εξελίξεις τρέχουν...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »