*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Οκτωβρίου

Συνελήφθησαν 4 διακινητές σε Καβάλα και Έβρο, διακινούσαν 12 λαθρομετανάστες.

16 Οκτωβρίου

Συνελήφθησαν το Σάββατο ς (15-10-2022), σε περιοχές της Καβάλας και του Έβρου, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Καβάλας και της Ορεστιάδας, τέσσερις (4) ημεδαποί διακινητές,  οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το πρωί στην Εγνατία Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει  παράνομα στην ενδοχώρα τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής, ο οποίος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα συνεχίζοντας την πορεία του, ενώ τελικά το όχημα ακινητοποιήθηκε μετά από πρόσκρουση σε διαχωριστικό κυκλοφορίας και ο δράστης τράπηκε σε φυγή, πλην όμως ακινητοποιήθηκε αντιστεκόμενος κατά τη σύλληψή του.

Στην δεύτερη περίπτωση, το ίδιο πρωί στην Εθνική Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, οι παραπάνω αστυνομικοί συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει  παράνομα στην ενδοχώρα τρεις (3) μη νόμιμους μετανάστες.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »