*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Ιουλίου

Η Josephine το Σάββατο 30 Ιουλίου στο My club - Βρέθηκε το κλεμένο βαν του Μανουσάκη σε...χωράφι!

26 Ιουλίου


*Αυτό δεν πρέπει να το χάσει σίγουρα κανείς! Κι έχουμε και λέμε...Το Σάββατο η Josephine   που αλλού; Στη... Ξάνθη και στο My.


🔥 Σάββατο 30 Ιουλίου Josephine Live ❗
▶ Kρατήσεις: 25410-73536

 ....

*Επέτειο γάμου είχε πριν λίγες μέρες ο δημοφιλής αθλητικογράφος και μέλος των XanthiFans ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ  στις 21 Ιουλίου και ιδού το σχόλιό του στο fb με την ανάλογη φυσικά φωτογραφία:

«21 Ιουλίου στις 10:14 μ.μ.  ·

Σαν χτες πριν 32 χρόνια ήταν που σε παντρεύτηκα .

Σήμερα μετά από 32 χρόνια νιώθω ότι τώρα αρχίζω μαζί σου ..

Μου χάρισες δυο υπέροχα αγόρια και τον εαυτό σου ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ»

-Μπράβο στον πάντα ρομαντικό και αγνό Δημήτρη Αντωνιάδη.

……

*Πως και δεν πήγε ο Παναγιώτης Χατζημίσιος την περασμένη Πέμπτη στου Χαριλάου να δει το φοβερό παιχνίδι του Άρη Θεσσαλονίκης; Πως και έμεινε….αραχτός στη Ξάνθη;

(σ.σ. Χθες Δευτέρα βράδυ πάντως όπως μαθαίνω, ήταν στα Άβδηρα όπου μάλιστα εμφανίστηκε και σε ρόλο.....σερβιτόρου!!! Σερβίροντας σε σύλλογο σουβλάκια, μπύρες κλπ Άπαιχτος!!)

…..

*Επανέρχεται δριμύτερος στο ραδιόφωνο ο Κοσμάς Γεωργιάδης του Αγώνα και σε σχετικό σχόλιό του μετά την δικαίωση του Star σχολίασε τα παρακάτω: ·

«Επιτέλους ήρθε η ...δικαίωση από το ΕΣΡ, μετά από 6 χρόνια!

Ευχαριστες οι εξελίξεις για τον STAR 88,8 fm και οι "ρουφιάνοι" θα  χάσουν τον ύπνο τους!

Παμε  δυνατά...θα τα λέμε και ραδιοφωνικά. Αντικειμενικα, με υπευθυνότητα και σεβασμό στον ακροατή.

Μεινετε συντονισμένοι!Σας θελω δίπλα μου.

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Τα καλυτερα έρχονται...

ΥΓ: θα σας ενημερωσω σύντομα για την πρεμιέρα και την ώρα»

-Εύχομαι Κοσμά δικαίωση και για τον Ακρίτα!

……

*Από τη μια ο Λύρατζης υποτίθεται ότι είναι κατά του Μανώλη Φανουράκη (όπως και του Τσέπελη....δήθεν!) κι από την άλλη, «τρέχει» εν ώρα υπηρεσίας για καφέ στο Mikel και μες την καλή χαρά πίνει καφέ με την  Ελίντα και τον Φένια Τσαγκάλα!

Πως και δεν φωνάζουν και την γενική γραμματέα του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά από απέναντι; Πως…;;! 

(σ.σ. Αλήθεια Λύρατζη και φίλτατη Ελίντα....Η Φένια Τσαγκάλα των 92 ψήφων, πόσα πόσες χιλιάδες ευρώ εισπράττει κάθε μήνα από το Δροσερό για να πίνει....καφέδες δεξιά κι αριστερά και να κάνει πολιτική; Αυτή που στις επόμενες δημοτικές εκλογές, ούτε την ψήφο της δεν θα πάρει;)

…..


*Το πρωί της Παρασκευής 22 Ιουλίου ξεκίνησαν τα γυρίσματα στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης για το δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης σειράς «Το κόκκινο Ποτάμι» με σκηνοθέτη τον Μανούσο Μανουσάκη.

….

*Ο γνωστός και ιδιαίτερα δημοφιλής  σκηνοθέτης έρχεται για δεύτερη φορά στην πόλη της Ξάνθης για τις ανάγκες τις σειράς που «φέρνει» στο φως την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού ενώ και το Σάββατο απο τις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιούνται γυρίσματα στην Παλιά Πόλη με Ξανθιώτες κομπάρσους οι όποιοί ντύθηκαν με τις ιδιαίτερες ενδυμασίες για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Όλα αυτά Παρασκευή, Σάββατο και την....Κυριακή τους έκλεψαν Δροσερίτες το...βάν!!! Για τέτοια ξεφτίλα μιλάμε!!! 

....

*Τι δεν ξέρετε βέβαια...! Οτι σε αγροτική έκταση στην περιοχή ανάμεσα στο Κατράμιο και το Αυξέντιο εντοπίστηκε τμήμα του εξοπλισμού που έκλεψαν άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες (σ.,σ, Ρομά υποψιάζονται όλοι ..), μαζί με το φορτηγό της παραγωγής του Μανούσου Μανουσάκη, που γυρίζει το «Κόκκινο Ποτάμι» στην Ξάνθη. 

Πρόκειται για το γνωστό λευκό φορτηγό το οποίο έκλεψαν τα ξημερώματα έξω από το ξενοδοχείο Έλενα, στην Ξάνθη, οι δράστες οι οποίοι στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Το συμβάν έγινε άμεσα αντιληπτό, καθώς στην προσπάθεια τους να διαφύγουν έκαναν θόρυβο. 

Ο γνωστός σκηνοθέτης απηύθυνε έκκληση σε όλους τους κατοίκους της Ξάνθης να συνδράμουν στις έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, ώστε να εντοπιστεί το φορτηγό μέσα στο οποίο υπήρχε ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείται για τα γυρίσματα της σειράς, ο οποίος είναι ιδιαίτερα μεγάλης αξίας κι όπως φαίνεται, οι δράστες μάθανε για τον πανελλήνιο ντόρο που έγινε και ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΗΚΑΝ! Και γι αυτό και εγκατέλειψαν το βαν! . 

Τμήμα του εξοπλισμού εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια της ημέρας πεταμένο μέσα στα χωράφια, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του φορτηγού αλλά και των δραστών συνεχίζονται. 

Μάλιστα η είδηση της κλοπής του φορτηγού μεταδόθηκε από άλλα τα ΜΜΕ της χώρας με τη Ξάνθη κυριολεκτικά να ξεφτελίζεται για μια ακόμη φορά!

Αλήθεια ο λαλίστατος  Θεοδωρικάκος δεν θα κάνει καμιά δήλωση; 

(Σ.Σ. Για τον αστυνομικό διευθυντή Πασχάλη Γιώρη κάθε σχόλιο είναι περιττό...)


Ο ΓΥΦΤΟΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »