*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

06 Ιουλίου

Δεν είναι κακό να θέλει ο Ούτσης τον ... Ξυνίδη για Δήμαρχο..! Ντροπή σου Τσέπελη να στοχοποιείς την Ψωμά!

06 Ιουλίου


Ο καλός, ο μουλωχτός και ο… Δήμαρχος!

(Προσοχή… Μη μπερδεύετε τη σειρά. Και ο ... Μπουτάρης κάπως έτσι ξεκίνησε...)

……………………………..

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1



«Η αποτυχημένη διοίκηση του Μανώλη Τσέπελη είναι αιτία που οι υποψήφιοι δήμαρχοι ξεκίνησαν νωρίς νωρίς τις διαδικασίες για την διεκδίκηση του Δήμου. Μέχρι στιγμής βέβαια δεν υπάρχει κάποια έκπληξη με εξαίρεση τις φήμες για τον Στράτο Κοντό».

(Ο Πέτρος Ούτσης σε άρθρο του, υποστηρίζων ότι μόνο… ο Θανάσης Ξυνίδης αν κατέβει υποψήφιος δήμαρχος μπορεί να σώσει τη πόλη της Ξάνθης)

-«Πονηρούλης» Θέλουν να… «μάθουν» (για τον Στράτο…) και δεν το… μαρτυράνε!

……………………………..

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2

«Πολλές καταιγίδες μέτρησαν την αντοχή μας.

Το ότι καταφέρνουμε να συμμεριζόμαστε τα προβλήματα των «άλλων» ξέρουμε πολύ καλά ότι παραξενεύει και απωθεί.

Ο αλλότριος ανέκαθεν εκπλήσσει, ενοχλεί και εξοργίζει.

Με εκτίμηση

Εμπορικός Σύλλογος Νομού Ξάνθης»

(Από το δελτίο τύπου του Εμπορικού συλλόγου Ξάνθης για την επίσκεψη του Διοικητικού συμβουλίου  στη Σταυρούπολη)

-Sorry Μιχάλη Σπανίδη αλλά ποιοι σας… «ενόχλησε» και σας «εξόργισε»; Ο πρώην Πρόεδρος ή οι δαίμονες του παρελθόντος.

 

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ

*Ειλικρινά απορώ πως μια τόσο  έξυπνη γυναίκα όπως η Σοφία Ψωμά, περίμενε ο Φανουράκης να μην βάλει τα πληρωμένα "παπαγαλάκια" του, να μην χλευάσουν που τυχαία βρέθηκε στο ίδιο πριβέ μαζί μου στο My club! Απορώ που απορεί...

....

*Κι άντε ο Φανουράκης αυτό μπορεί, αυτό κάνει....Να "δαιμονίζεται "και μόνο που με βλέπει με τον Πάνο Ζερενίδη και γουστάρουμε να πιούμε ένα ούζο μαζί...!!! 

Προς τι τόσο  μίσος και το πάθος για την Σοφία Ψωμά;  Εκτός αν τέτοιες εντολές πήρε απο τον Δήμαρχο Τσέπελη......οπότε άξιος του μισθού του! 

.....

*Και για να είμαι πιο ξεκάθαρος. Για μένα δεν φταίει ούτε ο Φανουράκης, ούτε ο Κανάτας των ... "αφεντικών" για τη στοχοποίηση της Σοφίας Ψωμά!  

Αλλά μόνο ο Δήμαρχος  Τσέπελης, διότι πολύ σωστά θα πουν Φανουράης-Κανάτας, αυτές τις ...εντολές πήραμε, αυτές "εκτελέσαμε"!!! 

Εσύ όμως Δήμαρχε Τσέπελη; Που δυστυχώς και στην περίπτωση  της Σοφίας Ψωμά, την άφησες βοά των "κολλητών" σου;;;!

 Πότε θα μάθεις να στηρίζεις τις επιλογές σου; Ντροπή σου λοιπόν να επιτρέψεις τα πληρωμένα παπαγαλάκια σου να λοιδωρούν την Σοφία Ψωμά!!! ΝΤΡΟΠΗ σου!  Τίποτα άλλο...! 

(σ.σ. Σημειώνω οτι χθες την ώρα που ο Σιαμπάν υπέβαλε την γραπτή παραίτησή του, ο Δήμαρχος Τσέπελης έτρεχε στην Αθήνα με την δικηγόρο του Δέσποινα Χατζηφωτιάδου για προσωπική δουλειά κι εκεί μάθαινε τις δυσάρεστες εξελίξεις απο τον Φανουράκη)


*Υπάρχει μπόλικο παρασκήνιο για την βροντερή παραίτηση του αντιδήμαρχου Σιαμπάν Μπαντάκ από το αξίωμα του έμμισθου Αντιδημάρχου Ξάνθης γιατί ήταν ο μόνος που όχι μόνο παραιτήθηκε, αλλά στη κυριολεξία πέταξε «την αντιμισθία» του στον Δήμαρχο Τσέπελη και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ από την παράταξή του!!

-Τι σημαίνει αυτό; Ότι δεν θα κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης μαζί του.

……


*Από την άλλη μόνο βόμβα δεν μπορεί να την πει κανείς, την πρόταση του έτσι κι αλλιώς με τον Ξυνίδη επί πολλά χρόνια Πέτρου Ούτση που απ’ ότι μαθαίνω τον τελευταίο καιρό ασχολείται και με τα… λάδια!! Και μάλιστα των αυτοκινήτων; Δηλαδή είναι ένας είδος πλασιοέ;

……

*Ο Ούτσης λοιπόν έγραψε άρθρο επιχειρώντας να «πείσει» τον Θανάση Ξυνίδη, να εγκαταλείψει το… κοτέτσι (και τις κότες του…) και να κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος για να σώσει τη Ξάνθη!!!

Θού κύριε φυλακή τω στόματί μου! Κι εμάς ποιος θα μας σώσει!!

……

*Βέβαια από την άλλη φήμες λένε ότι ο Θανάσης Ξυνίδης δεν θα εγκαταλείψει ποτέ τρία πράγματα…

Τα ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ, το κοτέτσι του και το ενεργειακό του Δήμου και θα αντιπροτείνει στο μαύρο χάλι που βρίσκεται ως μοναδική λύση τον… Μανώλη Φανουράκη!!!

Οπότε δένει κα άριστα η πρόταση του Πέτρου Ούτση που στις δημοτικές εκλογές του 2014 ήταν και με τον Ιπποκράτη Καμαρίδη και τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ αλλά παράλληλα είχε και την οργάνωση της δημοτικής παράταξης ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΗΜΟΤΩΝ...!

Και κατάφερε να την «πατώσει» και να εκλεγεί ο Μπάμπης Δημαρχόπουλος! Οπότε

……

*Ερώτημα κρίσεως. Αληθεύει αυτό που κυκλοφορεί  για τον Μέτιο; Οτι κάνοντας τον Σωκράτη Ξυνίδη αντιπρόεδρο στον νέο Αναπτυξιακό Οργανισμό της ΑΜΘ θα πάρει με το το μέρος του, όλους τους ΠΑΣΟΚ αλλά και τους εργαζόμενους από τα Πρακτικά Θράκης; Αλήθεια είναι τόσο αφελής ο Χρήστπς...

Έχω τη γνώμη οτι δεν θα πάει

*Στο μεταξύ… Πόλεμος και μάλιστα «εμφύλιος»  ξέσπασε μεταξύ των δημοτών, γιατί άπαντες πλέον θεωρούν ότι με Δήμαρχο τον Τσέπελη, έχουμε και την πιο… βρώμικη (από πλευράς σκουπιδιών…), πόλη της Ελλάδας.

……

*Χαρακτηριστικά της σημερινής κατάστασης λοιπόν που ζούμε στον πιο βρώμικο Δήμο, τα παρακάτω σχόλια:

«Γιάννης Τενανάκης:

Ούτε μια εβδομάδα πέρασε όχι 3 χρόνια που μου γράφετε μάλλον κάποιος άλλος δεν κάνει σωστά την δουλειά του αυτά είναι μικροπολιτικες από κάποιους είς βάρος των εργαζομένων της καθαριότητας.

-Νικολετα Χριστακακη:

Όποιος αμφισβητεί την δουλειά που κάνουν στην καθαριότητα ας αφήσει το κινητό κ τις φωτογραφίες κ ας έρθει να δουλέψει για ένα μήνα κ μετά να δούμε θα γράφουν

Ioannis Bosvelis:

Οι υπάλληλοι του Δήμου δεν ευθύνονται. Πρέπει ο πολίτης να τους στηρίζει γιατί και με χιόνια και με κρύα και βροχές είναι εκεί και κάνουν ότι περισσότερο μπορούν. Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Και το κεφάλι είναι η προϊσταμένη αρχή. Αυτη δίνει εντολές το που θα πάνε οι εργαζόμενοι και το τι θα κάνουν. Το ότι η κεφαλή δεν προσλαμβάνει προσωπικό έτσι ώστε να ενδυναμώσει το ελλιπές αυτή την στιγμή φέρει μεγάλη ευθύνη. Για μένα την μεγαλύτερη ευθύνη την φέρνει κατά κύριο λόγο η υπάρχουσα Δημοτική Αρχή.

……

*Βρε Γιάννη μου (Μπόσβελη), μήπως γράφεις αόριστα για τον Δήμαρχο Τσέπελη;

Διότι όταν ομιλείς περί της «κεφαλής στο Δήμο», θα εννοείς φαντάζομαι τον Τσέπελη, ενώ στην πραγματικότητα το κουμάντο έχουν η γραμματέας του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά και ο απανταχού έχων το γενικό κουμάντο… Μανώλης Φανουράκης!

Άλλο δηλαδή το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι, κι άλλο ποιος είναι ο… «εγκέφαλος» της σημερινής κατάστασης στο Δήμο.

……

*Ειδησούλα. Την Παρασκευή 15 Ιουλίου θα σταματήσει την Ανοιχτή γραμμή από το Next tv ο Πάνος Παπαδόπουλος προκειμένου να ξεκουραστεί μετά από ένα βαρύ χειμώνα και παράλληλα να αλλάξει και πολλά πράγματα για το μέλλον.

Ήδη άλλωστε εδώ και καιρός επικρατεί ένας οργασμός σε όλα τα επίπεδα.

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »