*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

02 Ιουλίου

Τον "ανεψιό" του "Ψευτομουφτή" Ξάνθης και αντιδήμαρχο κ.Λεβέντ, προωθούν για υποψήφιο βουλευτή Ν.Δ στη Ξάνθη!

02 Ιουλίου

 

*Ο Χρήστος Μέτιος επιχειρεί να  ΔΙΑΛΥΣΕΙ στη Ξάνθη την Νέα Δημοκρατία; Το ΠΑΣΟΚ ή τον...εαυτό του;

*Χαμός στη Νέα Δημοκρατία μετά την εισήγηση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου να μπει στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. ο πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ Σωκράτης Ξυνίδης!

 

Τον ανεψιό του "Ψευτομουφτή"  Ξάνθης και αντιδήμαρχο του Τσέπελη κύριο Λεβέντ, επιχειρούν να "βάλουν' στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στο Νομό Ξάνθης, με εισήγηση του ειδικού συμβούλου του Μέτιου Αντώνη Πασχάλη που κανείς δεν γνωρίζει πως πληρώνεται και τι χρήματα εισπράττει απο τις διάφορες θέσεις του  με αντικείμενο δουλειάς φωτογραφίες και like στο fb 


Ο κύριος  Λεβέντ με τον Δήμαρχο Τσέπελη είχαν προεκλογικά υποσχεθεί στον "Ψευτομουφτή" Ξάνθης Αμέτε οτι "θα ανοίξουν του τζαμί στο ....  Δροσερό" . προκειμένου να πάρουν την προεκλογική του υποστήριξη, ενώ έχει ταξιδέψει με τον αντ' αυτού Αντιδήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Φανουράκη οικογενειακά στην Κωνσταντινούπολη για....ψώνια στην καλύτερη και ακριβότερη συνοικία της πόλης! 

Στο μεταξύ χαμός γίνεται στη Νέα Δημοκρατία μετά την εισήγηση Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου να μπει στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. μετά απο εισήγηση του ιδίου και δηλώσεις υποστήριξης του υποψήφιου δήμαρχου του ΠΑΣΟΚ  στο Δήμο Νέστο Βαγγέλη Τσομπανόπουλου -του οποίου ήταν Πρόεδρο στη ΔΕΥΑ Νέστου ο Σωκράτης Ξυνίδης την περίοδο που ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτης Ξάνθης έκανε παράνομες εξωδικαστικές "συμφωνίες" σε βάρος των συμφερόντων της Ξανθιώτικης επιχείρησης με τη ΔΕΥΑ Νέστου! -  και του Δήμαρχου Τσέπελη! 

Μοναδικό ερώτημά μας!!! 

Ο Χρήστος Μέτιος επιχειρεί να  ΔΙΑΛΥΣΕΙ στη Ξάνθη την Νέα Δημοκρατία; Το ΠΑΣΟΚ ή τον...εαυτό του;


  Share this

Related Posts

Previous
Next Post »