*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

03 Ιουλίου

Τον εαυτό σου μπορείς να «εκθέτεις» όσο θέλεις Χρήστο Μέτιο. Τους Νεοδημοκράτες και τον Κυριάκο Μητσοτάκη όχι!

03 Ιουλίου

 

* Σταμάτα το «κρυφτούλι» Χρήστο Μέτιο και απόκτησε τουλάχιστον λίγη…»μπέσα»!!! Γιατί στις εκλογές οι πολίτες δεν ψηφίζουν τις περισσότερες φορές, αλλά....καταψηφίζουν!

Τον αποτυχημένο πρώην Δήμαρχο Καβάλας  Κώστα  Σιμιτσή επικαλείται ο Χρήστος Μέτιος των τεσσάρων βενζινάδικων στην Κομοτηνή που ελέω Αειμνήστου Γιώργου Παυλίδη και μηχανισμών, βρέθηκε στη θέση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ και …δεν μας εκπλήσσει πλέον με την ανι-ειλικρίνεια  και διγλωσσία του....

Αφού στην ουσία «διοικεί» με εξαγορές συνείδησης, παχουλές θέσεις ειδικών συμβούλων που δεν γνωρίζουμε πόσα χρήματα παίρνουν ή που δουλεύουν καθώς η κύρια ασχολία τους είναι μόνο οι ...φωτογραφίες και τα like στο fb ή αργόμισθους που  αμείβονται χωρίς να δουλεύουν!!!

Στον Χρήστο Μέτιο λοιπόν οφείλουμε μια καθαρή απάντηση με αφορμή τις τελευταίες «επιλογές» πανικού και ανασφάλεια που κάνει, αφού πρωτίστως τον ενδιαφέρει η επανεκλογή του και όχι φυσικά πως θα πάει η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας  και Θράκης, με αποτέλεσμα να κάνει την μια γκάφα πίσω από την άλλη!!!

Φτάνοντας μάλιστα στο σημείο, να τον εμφανίζουν φιλικά του ΜΜΕ να «συνδιαλέγεται» και να επηρεάζεται στις αποφάσεις του, από τον πρώην αποτυχημένο Δήμαρχο Νέστου Βαγγέλη Τσομπανόπουλο και τον παλιό ... «γνώριμό» του στη Ξάνθη Δήμαρχο Τσέπελη, από τις εποχές που πήγαιναν οικογενειακά για…πικ-νικ!!!

-Τον εαυτό σου μπορείς να «εκθέτεις»  όσο θέλεις  Χρήστο Μέτιο. Τους Νεοδημοκράτες όμως  και τον Κυριάκο Μητσοτάκη όχι!!! Και φυσικά και την Περιφέρεια ΑΜΘ που δυστυχώς πάει από το κακό στο χειρότερο...! 

ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ...ΓΑΛΑΖΙΟ ΜΕΤΙΟ ΚΑΙ ΣΙΜΙΤΣΗ Ο...ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ! 



Κι όσο για τον Κώστα Σιμιτσή που επικαλείσαι, ο πρώτος που κατήγγειλε την αποτυχημένη επιλογή του ως υποψηφίου Περιφερειάρχη ΑΜΘ από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ήταν ο…Σωκράτης Ξυνίδης!!!

Τον οποίο (Σωκράτη), δεν έχεις το «σθένος» ούτε να προτείνεις για υποψήφιο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στη Ξάνθη. Κι όταν μιλάμε για πρόταση, μιλάμε για…»κότσια»!  Παρά να "ανιχνεύεις" στα "ΠαραΠΟΛΙΤΙΚΑ" ... ευσεβείς και αφελείς πόθους σου, που στην ουσία ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ εκτός απο εσένα (κάτι που μας είναι παντελώς αδιάφορο...), τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Νέα Δημοκρατία!!

Σταμάτα λοιπόν το «κρυφτούλι» Χρήστο Μέτιο και απόκτησε τουλάχιστον λίγη…»μπέσα»!!! Γιατί παράλληλα υποσχέθηκες μια θέση στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ λόγω των υποτιθέμενων ...προσβάσεών σου στο Μαξίμου, στον Κώστα Ζαγναφέρη, στον Μιχάλη Αμοιρίδη, στον Κώστα Κουρτίδη και καμιά...10αριά ακόμη!

Και φυσικά χάρισμά σου οι αποφάσεις ΣΟΥ....διότι ο καθείς, λογοδοτεί για τις πράξεις του!!!  

Και στις Περιφερειακές εκλογές του 2023, οι πολίτες Μέτιο δεν ψηφίζουν μόνο, αλλά και...καταψηφίζουν!!!

 



 




Share this

Related Posts

Previous
Next Post »