*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

02 Ιουλίου

Απίστευτο! Ο διαμορφωτής Τσέπελη-Φανουράκη, κατηγγέλλει τους "4" γιατί πλήρωσαν το τραπέζι από τη τσέπη του κι όχι από το...Δήμο!

02 Ιουλίου

 


*Απίστευτο! Κατηγορούνται και χλευάζονται με εντολές Φανουράκη, Σάββας Μελισσόπουλος, Λύρατζης κλπ γιατί το τραπέζι στα Φαναράκια πληρώθηκε ....ρεφενέ και όχι απο λεφτά του ...Κέντρου Πολιτισμού και του Δήμου Ξάνθης!!!!

 

 Απίστευτο πραγματικά/  Ο διαμορφωτής Τσέπελη-Φανουράκη που έχει πάρει δεκάδες απευθείας αναθέσεις χιλιάδων απευθείας αναθέσεις,  κατηγγέλλει Μελισσόπουλο, Λύρατζη, Γ. Χατζηθεοδώρου και Παπαχρόνη  γιατί πλήρωσαν το τραπέζι από τη τσέπη στα "Φαναράκια  κι όχι από το...Δήμο Ξάνθης και το Κέντρο Πολιτισμού (Ηλίας Ασκαρίδης) κλπ 

Με μια ανάρτηση λάσπης απέναντι σε ανθρώπους με  τους οποίους στο παρελθόν φωτογραφίζονταν περιχαρής και υπερήφανος!!!

 


Την ίδια ώρα δηλαδή που μένει αναπάντητο με ποια διαδικασία "περνάνε" από τις Οικονομικές Υπηρεσίες του Δήμου Ξάνθης  και το ΔΣ. του Κέντρου Πολιτισμού "τραπεζώματα" χιλιάδων ευρώ σε διάφορες ταβέρνες της Ξάνθης, κατηγορούνται οι "4" επικεφαλής οτι διοργάνωσαν ένα τραπέζι για στελέχη και υποστηριχτές  της νέας ενωμένης δημοτικής παράταξη που προέρχεται από τις παρατάξεις ΞΑΝΘΗ για όλους, ΑΓΑΠΗ για τη Ξάνθη μας. Πολίτες για τη Ξάνθη και ΝΕΑ Ξάνθη. 

Γιατί πλήρωσαν ρεφενέ το....τραπέζι που διοργάνωσαν κι οχι με λεφτά του Δήμου Ξάνθης και Οργανισμών! 

Η ξεφτίλα δηλαδή της ξεφτίλας....! 

Διαβάστε και την ανάρτηση που βάπτισε  ....σάτιρα  του "διαμορφωτή των κυρίων Τσέπελη και Φανουράκη για το τραπέζι προφανώς μετά από πληροφορίες της ....Ειρήνης Χαριτωνίδου που σε όλη τη διάρκεια του γεύματος έδινε ρεπόρτο σε "στενό συνεργάτη-συνέταιρο" του Σταύρου Καρυπίδη!

(σ. σ. Καλά η Χαριτωνίδου άλλη δουλειά δεν κάνει από το να "μεταφέρει" στον Φανουράκη και Κανάτα τι....ακούει στα κινητά των άλλων;)

Αλλά και τις φωτογραφίες του αγκαλιά με τους Σάββα Μελισσόπουλο τις εποχές που δεν ήταν "εξουσία" οι νυν χορηγοί του Φανουράκης και Τσέπελης!!! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »