*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Ιουνίου

Χρόνια πολλά στο Ελβινάκι για τα γενέθλιά του! Η Κωνσταντίνα Πάλλα στα Φαναράκια

23 Ιουνίου


*Γενέθλια είχε χθες Τετάρτη 22 Ιουνίου η πρώην αθλητικογράφος από την Ξάνθη, Ελβίνα Μαλκότς και δέχθηκε δεκάδες ευχές στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, ιδιαίτερα από φίλους και φίλες της από την Ξάνθη!

-Χρόνια πολλά στην πρώην συνεργάτη μας και από τη στήλη αλλά και όλο το επιτελείο του «ΜΑΧΗΤΗ»

Ελβινάκη, δεν ξεχνάμε τις στιγμές που περάσαμε στην εφημείδα! .

……

*Το πιο συγκινητικό μήνυμα όμως για τα γενέθλια της Ελβίνας το έγραψε στο facebook η κολλητή της από την Ξάνθη, Ρία Γκλαβίνη το οποίο και δημοσιεύω αυτούσιο:

«Την οικογένεια δεν την επιλέγεις αλλά αν μου έλεγαν να διαλέξω πάλι εσένα θα διάλεγα για αδερφή μου, για κολλητή μου, για το άλλο μου μισό!!! Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια και το άρωμά της μου υπενθυμίζει πως όσο θυμάμαι τον εαυτό μου έχω εσένα συνοδοιπόρο δίπλα μου! Κι όσο σπάνιες και αν είναι οι πραγματικές φιλίες, άλλο τόσο τυχερή αισθάνομαι που σε έχω στο πλευρό μου. Γιατί όχι μόνο αντιπροσωπεύεις όλα όσα με χαρακτηρίζουν κι επειδή μοιάζουμε σαν δυο σταγόνες νερού, αλλά γιατί μας ενώνει ένας δεσμός χτισμένος σε χρόνια συνεχούς προσπάθειας και πολλών αλλαγών καθοριστικών και για τις δυο μας. Χρόνια πολλά στο πιο όμορφο μα ταυτόχρονα πιο υπέροχο άτομο που έχω γνωρίσει! Μακάρι όλοι να είχαν στην ζωή τους ένα άτομο σαν κι εσένα. Χρόνια πολλά κολλητή μου σε αγαπώ και μου λείπεις πολύ!!!».

……

*Το all day cafe «ΘΕΑ» στην πλατεία Αντίκα στην Ξάνθη διοργανώνει σήμερα Πέμπτη, στις 21:00 το βράδυ, live βραδιά με την Ίρις Μούτους και τον Δημήτρη Λεβάκη.

Μαζί τους και ο Γιάννης Τζατζανας στα πλήκτρα.

-Για ρεζερβέ καλέστε στο τηλέφωνο: 6975 749275.

……

*Επίσης. Ποντιακό live γλέντι διοργανώνει το Σάββατο 25 Ιουνίου το cafe «Μελίνα» στην πλατεία της Γενισέας με τον τραγουδιστή Στέφανο Πετρίδη και τους μουσικούς του, Τάσο Πανταζίδη στα πλήκτρα και Σωτήρη Πανταζίδη στο τουμπερλέκι.

-Τηλέφωνο για κρατήσεις: 6982 478200.

……

*Αυτό το Σάββατο 25 Ιουνίου στις 21:30 οι αγαπημένοι μας, Κωνσταντίνα Πάλλα και Δημήτρης Βλάχος, έρχονται στην ταβέρνα «ΤΑ ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ», στον πεζόδρομο Γ. Σταύρου 18 στην Ξάνθη, για να μας προσφέρουν μια μοναδική καλοκαιρινή μουσική βραδιά, όπως μόνο αυτοί ξέρουν!!!

-Προλάβετε και κλείστε τραπέζι στο τηλέφωνο: 2541073606.

……

*Και τέλος, αυτό το Σάββατο 25 Ιουνίου στις 22:30, το μουσικό σχήμα «Κορώνα Γράμματα» Unplugged στο «Κασετόφωνο Καφέ Ποτοπωλείον», Βενιζέλου 11 στην Ξάνθη για να τους απολαύσετε σε ένα υπέροχο Live.

Οι Κορώνα Γράμματα επιστρέφουν στο αγαπημένο τους Κασετόφωνο για μία ακόμα ακουστική συναυλία γεμάτη ήχους Ελληνόφωνης Rock.

-Τηλέφωνο: 25415 52249.

Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »