*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Ιουνίου

Στηρίζει τον οδηγό το ΚΤΕΛ Ξάνθης και καταθέτει μήνυση η διοίκηση για την πανελλήνια δυσφήμηση.

29 Ιουνίου


Πανελλαδικές διαστάσεις έχει πάρει το περιστατικό που σημειώθηκε σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ξάνθης μεταξύ του οδηγού και του ζευγαριού, με αντικείμενο το ντύσιμο της κοπέλας και την δυσφήμηση που υπέστη όπως υποστηρίζει η διοίκηση.

Στο πλευρό του οδηγού στέκεται ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Ξάνθης Θέμης Γεωργιάδης, ο οποίος  προαναγγέλλει μάλιστα ότι θα καταθέσει μήνυση για το περιστατικό.

 Σχολιάζοντας την συμπεριφορά του οδηγού απέναντι στην κοπέλα, ο Πρόεδρος των ΚΤΕΛ υποστηρίζει με δήλωσή του στο Newsit ότι είναι «θέμα υγιεινής» λόγω κορωνοϊού, ενώ σημειώνει ότι ο οδηγός που της έκανε την παρατήρηση, είναι συνεπής και καλός οικογενειάρχης. 

(σ.σ. Εμείς θα προσθέσουμε σε αυτό την αγάπη όλου του κόσμου για τους οδηγούς και τους οδηγούς του ΚΤΕΛ Ξάνθης, την αμεσότητα και την άψογη συμπεριφορά τους απέναντί τους)

«Το περιστατικό έγινε χθες το απόγευμα σε ένα έκτακτο δρομολόγιο που βάλαμε για Θεσσαλονίκη. Θέλω να ενημερωθώ κι εγώ πλήρως για το περιστατικό και θα καλέσω τους υπαλλήλους σε απολογία» είπε στο newsit.gr ο Θέμης Γεωργιάδης και πρόσθεσε:

 «Η κοπέλα που δουλεύει στο σταθμαρχείο έκανε έλεγχο στα εισιτήρια των επιβατών για να εισέλθουν στο λεωφορείο και η συγκεκριμένη κοπέλα φαίνεται να φορούσε το πάνω μέρος του μαγιό της ή κάτι τέτοιο, χωρίς όμως να φοράει μπλούζα. Και της είπε η υπάλληλος να βάλει κάτι πάνω της. Είναι και θέμα υγιεινής. 

Σε εποχή covid να είναι κάποιος γυμνός με ιδρώτα επάνω σε καθίσματα και μετά να κάτσει κάποιος επόμενος επιβάτης δεν είναι και ό,τι καλύτερο».

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ Ξάνθης: «Θα έπρεπε να φορά τουλάχιστον ένα μπλουζάκι. Δεν της έκανε κάποια παρατήρηση σοβαρή. Και μετά δημιουργήθηκε ένα κομφούζιο. Άρχισε να βρίζει και ο σύντροφος της. Εμείς τους κάναμε μία απλή σύσταση. Δεν της μιλήσαμε άσχημα. Αν νομίζουν ότι έχουν δίκιο ας κάνουν μήνυση, ας πάμε στα δικαστήρια. Τράβηξαν βίντεο και εξέθεσαν και τον οδηγό χωρίς να έχουν τη συγκατάθεσή του. Για λόγους υγιεινής έπρεπε να φοράει μία μπλούζα έστω για να μην έρχεται σε επαφή το κάθισμα με το σώμα. Ο οδηγός έπρεπε να καλέσει την αστυνομία και να μας πει η αστυνομία τι να κάνουν. Εμείς θα πάμε στον Εισαγγελέα Ξάνθης και θα καταθέσουμε μήνυση. Ο οδηγός μας αυτός είναι ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που δεν έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα. Είναι συνεπέστατος, καλός οικογενειάρχης και δεν θέλει ποτέ να δημιουργεί προβλήματα».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »