*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Ιουνίου

Ο Γεωργαντάς ήρθε ναι μεν στη Ξάνθη, μόνο που έφερε το...τίποτα! Φουλ οι απάτες... Οι ειδήσεις αλλιώς.

25 Ιουνίου


Άρχισαν τα διορθώματα... για γέλια και για κλάματα...

(Από ανάρτηση της Sofia Zou στα Στραβά κι Ανάποδα για το μαύρο χάλι των δρόμων στη πόλη της Ξάνθης…).

…………………………

ΑΚΟΥΣΟΝ!
ΆΚΟΥΣΟΝ!

*Τώρα μη μου πείτε πάλι ότι ο Αλέκος Κοντός αν δεν συναντούσε την Πρόεδρο της Διακομματικής Επιτροπής για τη Θράκη Ντόρα Μπακογιάννη στο γραφείο της στη Βουλή των Ελλήνων για τις τρομερές καταστροφές στον κάμπο του Ευλάλου όπου «βάλτωσαν» 50.000 στρέμματα καλλιεργειών, θα έρχονταν χθες στη Ξάνθη ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γεωργαντάς κατεπειγόντως…!

Προκειμένου να δει από τη μια πως έχει η κατάσταση κι από την άλλη να ανακοινώσει μέτρα εδώ και τώρα!!! Που τελικά δεν...ανακοίνωσε κι από πάνω μας την είπε κι όλας οτι ....βιαζόταν να φύγει, γιατί έπρεπε να πάει στη Θεσσαλονίκη και κυρίως στο...Κιλκίς, όπου είναι και η εκλογική του Περιφέρεια!

……

*Κι επειδή ξέρω και κάτι περισσότερο…!

Το τηλεφώνημα της Ντόρας από τη Βουλή το πρωί της Πέμπτης, ήταν καταλυτικό για τη χθεσινή επίσκεψη του Υπουργού στη Ξάνθη.

Αλλά και το ότι στην βρισκόμαστε στην ουσία σε προεκλογική περίοδο πρόωρων εκλογών τον Σεπτέμβρη…

-Οπότε η εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι μία! ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ!

Με μια διαφορά....Ότι ο Γεωργαντάς ήρθε ναι μεν στη Ξάνθη, αλλά τάκανε...χειρότερα γιατί δυστυχώς, δεν είπε κι ούτε έφερε ....τίποτα!

……

*Αυθεντικό σχόλιο το πρώην δημοτικού συμβούλου Ξάνθης Μιχάλη Σπανίδη για το μαύρο χάλι των δρόμων.

Mixalis Spanidis.

Μεσημέρι Πέμπτης 23 του Ιούνη λίγο μετά τις 3:00.

200 μέτρα από την Κεντρική Πλατεία της Πόλης Αγοράς της Ξάνθης.

Ίδια τα αντικειμενικά κριτήρια καθώς και ίδια τα δημοτικά τέλη.

Άλλοι στα μποξεράκια και άλλοι παπάκια.

……

*Κι άλλη στις… μοτοσικλέτες Μιχάλη μου και… ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ!!! Διότι οι δημοτικοί σύμβουλοι προφανώς έχουν δικαίωμα να κυκλοφορούν όπως θέλουν αυτοί!!!

Είναι έτσι αστυνομικέ διευθυντά Αντώνη Πασχάλη;

……

*Το ερώτημα στον γενικό διευθυντή της επιχείρησης κ.Λεπίδα. Συνεργεία στη ΔΕΥΑΞ δεν υπάρχουν… ελλείψει προσωπικού!

-Αν είναι όμως να πάει ΠΑΡΑΝΟΜΑ συνεργείο της ΔΕΥΑΞ σε… ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ παιδότοπους, τότε συνεργείο βρίσκεται τάκα τάκα!

……

*Λίμνη η πόλη της Ξάνθης και το μεσημέρι και βράδυ της Πέμπτης και η ανάρτηση από γνωστό συμπολίτη μας.

Κωνσταντίνος Ζωγραφόπουλος.

H πρόσβαση μόνο με κανό είναι δυνατή, όπως φαίνεται στο βίντεο!!! Πολύ νερό!!!

(σ.σ. Το βίντεο δεν το είδα....αλλά στο νερό τσαλαβούτησα στη Στογιαννίδη για να κάνω λίγα μέτρα και να πάω απέναντι!)

……

*Μπασκετικό.

Anestis Antoniadis: Εάν θέλουμε να πιστέψουμε ότι ο PAO BC επιστρέφει, Τρινκέρι, Καλάθης, Λαπροβίτολα και Καλαιτζάκης είναι μια καλή αρχή. Και για συνέχεια Κώστας Αντετοκούμπο. Δεν θα μείνει στην Βιλερμπάν.

Με ευχαριστείτε στα μέσα της χρονιάς!

-Δηλαδή… Βάζελος είναι ο Ανέστης;

……

*Επιστάμενες έρευνες διεξάγουν οι αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τεσσάρων αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι την 24-6-2022 τις πρώτες πρωινές ώρες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισήλθαν σε τροχόσπιτο σε οικισμό της Ξάνθης, όπου βρισκόταν ημεδαπός και με την χρήση βίας κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να του αφαιρέσουν  χρηματικό ποσό, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

 

ΞΑΝΘΗ: Καλλιεργούσαν σε ποιμνιοστάσιο 40 δενδρύλλια κάνναβης!


Συνελήφθησαν την Πέμπτη (23-6-2022) το πρωί, σε οικισμό της Ξάνθης, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης δύο (2) άτομα, ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δράστες, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε ποιμνιοστάσιό τους, εντόπισαν και κατέσχεσαν σαράντα (40) δενδρύλλια κάνναβης και μία (1) νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.

Επιπλέον κατασχέθηκε ένα (1) Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο και μία (1) δίκυκλη μοτοσικλέτα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης. 

 

Εσπερινό ΕΠΑΛ Ξάνθης: Ξεκίνησαν οι ηλεκτρονικές εγγραφές

Ξεκίνησαν οι ηλεκτρονικές εγγραφές στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Ξάνθης για το σχολικό έτος 2021-2022! «Από την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022 έως και τις 7 Ιουλίου 2022 και ώρα 23:59, όσοι/ες επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Ξάνθης, θα μπορούν να υποβάλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση» για το σχολικό έτος 2022-2023.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr ή μέσω της διαδικτυακής πύλης συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία έχοντας οπωσδήποτε τον κωδικό taxis για να εισέλθετε.

 

Δωρεάν rapid test από 27 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου στον Δήμο Ξάνθης

Συνεχίζεται από τον Δήμο Ξάνθης, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, η διενέργεια δωρεάν rapid test για την ταχεία ανίχνευση της COVID- 19, που έχει ως στόχο την πρόληψη διασποράς της νόσου και την προστασία της υγείας του γενικού πληθυσμού.

Μαζικές δειγματοληψίες στην Ξάνθη, την εβδομάδα που έρχεται, θα πραγματοποιούνται:

-Στο Κέντρο Υγείας - ISO BOX (πρώην ΙΚΑ) από τη Δευτέρα 27 Ιουνίου έως το Σάββατο 2 Ιουλίου και ώρες 8:00 με 14:00

-Στο Ξύλινο Σπιτάκι στην Πλατεία Ελευθερίας, από τη Δευτέρα 27 Ιουνίου έως την Παρασκευή 1 Ιουλίου και ώρες 8:30 με 14:00

Οι πολίτες προσέρχονται γνωρίζοντας τον προσωπικό Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) και έχοντας, απαραίτητα, την αστυνομική τους ταυτότητα.

Προϋποθέσεις για τον έλεγχο ανηλίκων είναι η παρουσία ενός από τους γονείς/κηδεμόνες -διαφορετικά, θα πρέπει να επιδεικνύουν υπεύθυνη δήλωση κηδεμόνα είτε από την Ενιαία Ψηφιακή Πύλη (gov.gr) είτε χειρόγραφη επικυρωμένη δήλωση.

Υπενθυμίζεται, ότι δικαίωμα για δωρεάν τεστ στις δημόσιες δομές διάγνωσης covid-19 έχουν όλοι οι πολίτες, ενώ, σχετική βεβαίωση εκδίδεται μόνον για τους εμβολιασμένους.

 

Φορολογικές δηλώσεις 2022: Δόθηκε παράταση έως τις 29 Ιουλίου

Ήταν… αναμενόμενο, έγινε και πράξη: Το υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε ότι δίνεται παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων.

Το ενδεχόμενο να δοθεί παράταση στις φορολογικές δηλώσεις συζητούνταν στο υπουργείο Οικονομικών εδώ και μέρες, όπως σας είχε ενημερώσει το newsit.gr. Το πρωί της Πέμπτης (23.06.2022) έγινε και… επίσημο, με την ανακοίνωση ότι οι φορολογούμενοι έχουν περιθώριο να τις υποβάλουν έως τις 29 Ιουλίου.

Η παράταση που δόθηκε, με απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών, Απόστολου Βεσυρόπουλο είναι έως τις 29 Ιουλίου 2022 και ώρα 15.00. Υπενθυμίζεται ότι οι φορολογικές δηλώσεις είναι συνδεδεμένες και με το Fuel Pass 2, αφού για να κάνει κανείς αίτημα για τη νέα επιδότηση για τη βενζίνη θα πρέπει να έχει υποβάλει φορολογική δήλωση, μιας και το εισοδηματικό κριτήριο των 30.000 αφορά στα εισοδήματα του 2021.

«Παρά το γεγονός ότι φέτος η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων ξεκίνησε να λειτουργεί από τις 30 Μαρτίου 2022, η χρονική αυτή παράταση κρίνεται επιβεβλημένη, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν», σημειώνεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών.

Παρόλο που δίνεται παράταση για τις φορολογικές δηλώσεις, δεν δίνεται και για την πληρωμή της πρώτης δόσης του φόρου εισοδήματος. Η πληρωμή θα πρέπει να γίνει έως τις 29 Ιουλίου.

 

ΕΒΡΟΣ: Του πήραν από τραπεζικό λογαριασμό 3.714 ευρώ!

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για την ταυτοποίηση αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι την 22-6-2022, εξαπάτησαν ημεδαπό σε οικισμό του Έβρου.

Συγκεκριμένα, ο παθών έλαβε μήνυμα, που εμφανιζόταν ως αποστολέας τα Ελληνικά Ταχυδρομεία και το οποίο εμπεριείχε σύνδεσμο (link) που τον προέτρεπε να τον ακολουθήσει με το πρόσχημα να πληρώσει ένα μικρό αντίτιμο, προκειμένου να του επιστραφεί υποτιθέμενη παραγγελία  λόγω ελλιπών στοιχείων διεύθυνσης.

Ο παθών μεταφέρθηκε στον παραπάνω σύνδεσμο, πληκτρολόγησε αρχικά τα στοιχεία της πιστωτικής του κάρτας ενώ στη συνέχεια του ζητήθηκε να πληκτρολογήσει τους τραπεζικούς του κωδικούς, με αποτέλεσμα οι δράστες να αποκτήσουν πρόσβαση στον τραπεζικό του λογαριασμό και να προβούν σε τρείς συναλλαγές χρημάτων, ύψους 3.714,17 ευρώ.

Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »