*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Ιουνίου

Συστάθηκε ο Αναπτυξιακός Οργανισμός ΑΜΘ από τον Μέτιο με αντιπρόεδρο τον ... Σωκράτη Ξυνίδη!

28 Ιουνίου

*Ο Μέτιος κατάφερε αντί να ενώσει....να στρέψει εναντίον εκτός απο το ΠΑΣΟΚ και την....Νέα Δημοκρατία!!! 

Συστάθηκε μετά από έγκριση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας ΑΜΘ και του Διοικητικού Συμβουλίου του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης ΑΜΘ, Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης με την επωνυμία «Αναπτυξιακός Οργανισμός Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης» (ΑΝ.ΟΡ ΑΜΘ).

Με αντιπρόεδρο μάλιστα τον πρώην Υπουργό του ΓΑΠ και γραμματέα  του ΠΑΣΟΚ Σωκράτη Ξυνίδη!!!  Και μέλος τον Μιχάλη Αμοιρίδη. 

Μια κίνηση που για πολλούς μεταφράζεται σε κίνηση Μέτιου κατά του Αλέξανδρου Κοντού αλλά και της....Νέας Δημοκρατίας της οποίας "πολέμιος" ήταν επί χρόνια ο Σωκράτης Ξυνίδης!!  

Ενώ το περίεργο της υπόθεσης είναι και η έντονη αντίδραση του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης που θεωρεί στόχος είναι ο Ανδρουλάκης και η νέα πορεία του Κινήματος.

Πρόκειται για μία ανώνυμη εταιρεία ειδικού σκοπού που θα έχει στόχο να παρέχει επιστημονική, συμβουλευτική και τεχνική υποστήριξη στην Περιφέρεια ΑΜΘ (αλλά και τους τοπικούς φορείς) για την εφαρμογή της αναπτυξιακής της πολιτικής σε όλους τους τομείς αρμοδιότητάς της, όπως για παράδειγμα στην εκπόνηση μελετών για την ωρίμανση δημόσιων έργων, στη διαχείριση ευρωπαϊκών προγραμμάτων κ.ά.

Μέτοχοι στον Αναπτυξιακό Οργανισμό είναι η Περιφέρεια ΑΜΘ, η οποία συμμετέχει με πόρους 700.000 ευρώ, και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης ΑΜΘ, το οποίο συμμετέχει με πόρους 672.500 ευρώ. Η έδρα του Οργανισμού θα βρίσκεται στην Κομοτηνή.

Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο του Αναπτυξιακού Οργανισμού θα είναι 9μελές και ορίστηκε ως εξής:

1. Πρόεδρος - Βασίλης Γαλάνης, Ιατρός

2. Αντιπρόεδρος - Σωκράτης Ξυνίδης, Δικηγόρος

3. Διευθύνων Σύμβουλος - Απόστολος Παυλίδης, Πολιτικός Μηχανικός

4. Μιχάλης Αμοιρίδης, Πολιτικός Μηχανικός

5. Σεμπαετίν Γκασήλ, Ιατρός

6. Ευαγγελία Δίνα – Ασλανίδου, Οικονομολόγος

7. Γιώργος Κουκουράβας, Πολιτικός Μηχανικός

8. Θάνος Παπανικολάου, Οικονομολόγος

9. Βασίλης Ποζατζίδης, Χημικός

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »