
*Τον Βούλγαρο ποδοσφαιριστή Βασίλεφ ποιος τον είχε φέρει στον ΑΟΞ και κόστισε 1ΟΟχιλ. ευρώ και ενώ όλοι ήξεραν πως το συμβόλαιο του ήταν για ένα χρόνο στην FIFA βρέθηκε να είναι τριετές; Μην μιλήσουμε αγωνιστικά ποιος ήταν απλά να σας θυμίσουμε πως έπαιξε λίγο σε ένα φιλικό με τον Νέστο Χρυσούπολης. Μα πώς να παίξει όταν έχει δυο χιαστούς στα δυο πόδια του; Το θέμα είναι γιατί δεν εξετάστηκε όσο θα έπρεπε και βιάστηκαν να κάνουν την μεταγραφή και τώρα εξ αιτίας του δεν μπορούμε να εξασφαλίσουμε άδεια συμμετοχής;
Για αυτά τα εγκληματικά λάθη που έγιναν από τεχνικούς διευθυντές όπως έγινε γνωστό δεν θα λογοδοτήσει κανείς; Θα μας πείτε γιατί πάλι σκαλίζουμε αυτή την υπόθεση και όμως εξ αιτίας αυτού την περασμένη ε βδομάδα ο ΑΟΞ ταλαιπωρήθηκε με την επιτροπή αδειοδότητησης. Να πούμε και για Μονρόοζ, Γκιντσαρι , Ιμπραίμι κ.α; Αν πούμε περισσότερα θα φάνε πολύ κράξιμο κάποιοι τεχνικοί διευθυντές;
*Βγείτε και μιλήστε ποιος ήταν τεχνικός διευθυντής στον ΑΟΞ και ήρθε ο χειρότερος ποδοσφαιριστής( υπάρχουν βέβαια και άλλοι μισθοφόροι) στον ΑΟΞ που οικονόμησε αλλά δεν πρόσφερε τίποτα στον ΑΟΞ και ταυτόχρονα κινδυνέψαμε; Τι φοβάστε πείτε στους φιλάθλους τι έγινε τον πρώτο χρόνο στον ΑΟΞ;
Εδώ δεν βγήκαν να μιλήσουν όταν είχαμε αποκαλύψει πως στο Πράβετς της Βουλγαρίας που πήγε την δεύτερη χρονιά ο ΑΟΞ να πραγματοποιήσει το δεύτερο βασικό στάδιο προετοιμασίας και σειρά φιλικών αγώνων δεν είχε πάει ο τύπος πρώην τεχνικός διευθυντής Ιεροκλής Στολτίδης. Το έχετε δει να συμβαίνει πουθενά να πηγαίνει ομάδα σε προετοιμασία στο εξωτερικό και να μην παρίσταται ο τεχνικός διευθυντής;
*Θυμηθείτε όλους τους τεχνικούς διευθυντές που έχουν περάσει από την εποχή της ενασχόλησης του Βασίλη Παπαδημητρίου με τον ΑΟΞ και βγάλετε τα συμπεράσματα σας το τι έγινε με μία σειρά αποτυχημένων ποδοσφαιριστών. Για να μη βγούνε μερικοί και μας πούνε γιατί τα γράφετε τώρα θα τους λέγαμε από τότε τα γράφαμε και τα λέγαμε. Άλλοι σιωπούσαν σε όλα τα δεινά που συνέβαιναν στην ΑΟΞΑΡΑ μας.
Το θέμα στο Πράβετς της Βουλγαρίας ούτε ένας έκανε αναφορά σαν να ήταν ένα θέμα συνηθισμένο και γίνετε συνεχώς και όμως δεν είναι έτσι και θα λέγαμε πως ήταν πολύ σοβαρό και ανεπίτρεπτο. Για αυτό λέγαμε ποιος ήταν ο ρόλος του Στολτίδη που κάποιοι θυμάστε τι έγραφαν για αυτό το παλικάρι.
*Ζητήστε εξηγήσεις και ταυτόχρονα να λογοδοτήσουν για τα εγκληματικά λάθη που διέπραξαν μερικοί στην ομάδα του ΑΟΞ που ακόμη και σε αυτόν τον τομέα δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι από κάποιες περιπτώσεις όπως αυτή του Βούλγαρου Βασίλεφ που κόστισε 1ΟΟ χιλ. ευρώ για ένα χρόνο. Ποιος ο Βούλγαρος α, ρε ξύλο που έπρεπε να φάτε όλοι όσοι διέπραξαν αυτό το έγκλημα. Δεν έφτανε αυτό έκαναν επί πλέον και δεύτερο συμβόλαιο για να ανεβάσουν το ποσό όπως και κάποιους τους έδιναν και μπόνους σε συμμετοχές, γκολ, πέναλτι κ.α. Πάτε καλά ρε απίστευτοι που καταστρέψατε τον ΑΟΞ και φυσικά τον ιδιοκτήτη;
Σε δυο χρόνια στον ΑΟΞ διάφοροι τεχνικοί διευθυντές διέπραξαν ποδοσφαιρικά εγκλήματα φέρνοντας καραβιές ποδοσφαιριστών οι οποίες στοίχισαν στην ομάδα και προκάλεσαν οικονομική καταστροφή στον ιδιοκτήτη Βασίλη Παπαδημητρίου που ψάχνει να βρει λύση σε αυτό.
Την 1η χρονιά παρουσίας του ιδιοκτήτη του ΑΟΞ Βασίλη Παπαδημητρίου ήρθαν ποδοσφαιριστές με προσωπικές επιλογές συγκεκριμένων τεχνικών διευθυντών και όχι επιλογές προπονητή και όλοι είδαμε τα αποτελέσματα αυτής της επιλογής. Την πρώτη χρονιά με προπονητή Τόνι Πόποβιτς έγιναν από τον ίδιο επιλογές 6-7 ποδοσφαιριστών και όλες οι άλλες επιλογές ήταν των τεχνικών διευθυντών και το ίδιο έγινε και την επόμενη χρονιά.
Όταν σε κάποιους είχαμε μιλήσει να δούνε και κάποιες ξεχωριστές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από Ορφέα Ξάνθης και Άρη Αβάτου αμέσως οι τεχνικοί διευθυντές τους απέρριπταν αν και τους μιλούσαν και μέλη της διοίκησης για τους ποδοσφαιριστές που είχαμε αναφέρει αλλά και γράψει. Οι λόγοι είναι γνωστοί και ο καθένας μπορεί να καταλάβει γιατί τους απέρριπταν.
Δηλαδή δεν έκανε ο Κουτσούμπας, και έκαναν ο Μπάτζιος, ο Φαζός,ο Μιχαήλ δεν έκαναν οι Τορομανίδης, Μαυρόπουλος και έκαναν οι Δώρης, Γκιτσάρι, Ιμπραίμι , Μονρόοζ ,δεν έκανε ο Φεϊζή Χασάν Ογλού και έκαναν οι Τζανακάκης, Πολίμος, Δεληγιαννίδης. Στάθης, δεν έκανε ο νεαρός Κοτόπουλος και έκανε ο Κρητικός; Δεν είναι μόνο οι παραπάνω περιπτώσεις γιατί έχουμε άλλες τόσες να αναφέρουμε αλλά θα αρκεστούμε μόνο σε αυτές. Εδώ οφείλουμε να πούμε κάτι για τον πιτσιρικά τον Νεκτάριο Κοτόπουλο. Παρά τις επίμονες προσπάθειες του τίμ μάνατζερ να μείνει και δεν πρέπει να παραχωρηθεί ο αποτυχημένος και καταστροφέας του ΑΟΞ Στολτίδης επέμενε να δοθεί.
Ας βγουν να μας πούνε πόσο στοίχισαν οι ποδοσφαιριστές αυτοί όπως και οι άλλοι για να μπορέσουμε να κάνουμε και κάποιες συγκρίσεις όταν όλοι ξέρουμε πώς οι ποδοσφαιριστές που έπαιζαν στο μεταγραφικό παζάρι αν θα στοίχιζαν στην ΠΑΕ . Και μόνο που κάνουμε αναφορά σε αυτούς τους ποδοσφαιριστές βγείτε και πείτε πόσο έπαιξαν αλλά και πόσα πήραν τα πουλέν των τεχνικών διευθυντών.
Επειδή πιο πάνω αναφέρουμε για τον Βούλγαρο θα λέγαμε και για τους άλλους τους επιθετικούς που ήρθαν και απήλθαν αφού πρώτα με τις ευλογίες των τεχνικών διευθυντών κόστισαν . Κάποιον Ρουσάκη και κάποια παιδιά από την Κύπρο τι έγινε κ. κ. τεχνικοί διευθυντές; Τους πληρώσαμε και σε ένα μήνα τους έδωσαν δανεικούς , με τι σκεπτικό έγινε αυτό;
Να πούμε και άλλες περιπτώσεις όμοιες για να εκθέσουμε συγκεκριμένους ανθρώπους με τις επιλεκτικές επιλογές ώστε να πάρουν καλά συμβόλαια και μετά να τους δίνουμε σε άλλες ομάδες; Αυτοί θεωρούντο τεχνικοί διευθυντές τα δυο προηγούμενα χρόνια; Δηλαδή δεν ήταν για το καλό του ΑΟΞ οι περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών του Ορφέα Ξάνθης και του Άρη Αβάτου και ήταν οι στρατιές καραβιών;
Αν σημειώσουμε και τις περιπτώσεις των τερματοφυλάκων θα πέσει πολύ γέλιο με το σκεπτικό που αποκτήθηκαν στον ΑΟΞ. Να ξύσουμε πληγές ναι η όχι ώστε να μάθουν οι ξανθιώτες την όλη αλήθεια ποιοι και πως ήρθαν και δεν μιλάμε για τον ΙΖΟ ΠΟ. Όλα αυτά άλλοι δεν τα έβλεπαν και τα βλέπαμε μόνο εμείς;
Η μεγαλύτερη ζημιά που έχει γίνει προσωπική μας εκτίμηση είναι ο Βασίλεφ αν και υπάρχουν και άλλοι που κόστισαν τις εκατοντάδες ευρώ. Να πούμε για τον ποδοσφαιριστή που όλο το χρόνο ήταν τραυματίας ενώ το γνώριζαν οι τεχνικοί διευθυντές του ΑΟΞ; Μήπως δεν είναι έτσι , μήπως υπερβάλλουμε , μήπως είναι ψέματα όλα αυτά;
Ο ποδοσφαιριστής Ρασίντ Αϊτ Ατμάν σας θυμίζει τίποτα κ. κ. πρώην τεχνικοί διευθυντές της ΠΑΕ Α.Ο. ΞΑΝΘΗ; Ποιοι τον έφεραν και δεν μπορούσαν μετά να του λύσουν το συμβόλαιο που ήταν υπέρογκο το ποσό; Ποιοι έκαναν τόσο μεγάλο συμβόλαιο αυτού του αποτυχημένου ποδοσφαιριστή που όταν τον ανακοίνωναν έκαναν και λεζάντα μαζί με κάποιους παρατρεχάμενους για να την προβάλουν την παραπάνω μεταγραφή.
Στο ΦΩΤΟ Κοράλλι έπιναν ρετσίνα οι δυο παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της χρυσής Ασπίδας Ξάνθης Γιώργος Γκουτζούκης, Σίμος Αθανασίου με τον υπογράφοντα. Χρειάζεται να αναφέρουμε ποιος από τους τρεις έφαγε περισσότερο; Η εικόνα δείχνει ποιος και είναι η δεύτερη μερίδα που πήγε στο τραπέζι.
ΦΩΤΟ η τελευταία σελίδα της σπουδαίας εφημερίδας και πρώτη σε πανελλήνια κυκλοφορία ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ που έκανε αναφορά στο βιβλίο του ξανθιώτη συγγραφέα και φίλαθλο του ΑΟΞ που ζει μόνιμα στην Θεσσαλονίκη .Μαθαίνουμε πως το βιβλίο γίνετε ανάρπαστο γιατί εκεί θα βρείτε την ιστορία του ΑΟΞ. Το βιβλίο όσοι δεν γνωρίζουν μπορείτε να το προμηθευτείτε από το βιβλιοπωλείο του Μιχάλη Σπανίδη.
Γιατί κ. Παπαδημητρίου δεν ανέθεσες το οικονομικό σε έναν άνθρωπο της δικής σου επιλογής της εμπιστοσύνης σου και άφησες τους παρατρεχάμενους μέσα σε ένα χρόνο να σε καταστρέψουν και να μην μπορείς να σηκώσεις κεφάλι ενώ αυτοί έκαναν την δουλειά τους. Γιατί, Γιατί κ. Παπαδημητρίου δεν το αντιλήφθηκες νωρίτερα;