*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Ιανουαρίου

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Το νοσοκομείο Ξάνθης μοιράζει στο προσωπικό του μάσκες Made in Turkey! Στην περιοχή που εδρεύουν τα Πλαστικά Θράκης!

21 Ιανουαρίου

 

*Η Ξάνθη δηλαδή κύριε Θανάση Ξυνίδη έχει την τιμή να διαθέτει την κορυφαία εταιρεία ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ  που κατασκευάζει τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΑΣΚΕΣ και το Νοσοκομείο Ξάνθης, μοιράζει στο προσωπικό μάσκες....Made in Turkey!!!;;

Καταγγελία ότι το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης μοιράζει στο προσωπικό του προστατευτικές μάσκες που κατασκευάζονται στην Τουρκία «αλιεύτηκε» από τα social media αλλά και γνωστές ιστοσελίδες με Πανελλήνια απήχηση, με τον υπογράφοντα τη σχετική ανάρτηση να επισυνάπτει φωτογραφίες, οι οποίες αποδεικνύουν τα λεγόμενά του!!! Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τα ρεπορτάζ. 

Μάλιστα την είδηση ήδη έκαναν πρώτο θέμα γνωστές ιστοσελίδες όπως το NewsBreak, το Eidiseis.gr, Πενταπόσταγμα.gr με καυστικά σχόλια, ενώ το κανάλι alert με τον γνωστό δημοσιογράφο Ανδρέα Καψαμπέλη και το "Ανατρεπτικό δελτίο", αφιέρωσαν πολλά καυστικά σχόλια για ο συγκεκριμένο θέμα! (σ. σ. Τελικά η διοικήτρια του Νοσοκομείου Ξάνθης Έλενα Ροφαέλα, κάνει αβάντα στον...Βελόπουλο;)

Το ωραίο είναι οτι στη Ξάνθη εδρεύει η κορυφαία εταιρείας της χώρας, τα ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ όπου μάλιστα πρωτεύοντα ρόλο παίζει και ο δικηγόρος Θανάσης Ξυνίδης που είναι Πρόεδρος και του Κοινωνικού Κέντρου Χαλιορής και αυτή τη στιγμή τον γύρο της Ελλάδας κάνει η σχετική είδηση με τις ... ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΜΑΣΚΕΣ να μοιράζονται στο ...πρσοωπικό του Νοσοκομείου!!!

Και να μην έχει παρέμβει ακόμη, ούτε ο Υπουργός Υγείας κύριος Πλεύρης!;;;  

ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ Η ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ ....ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ DEB 

ΣΤΙΣ 4  ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020 ΠΟΥ ΕΠΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ΠΟΤΕ!!

Υπενθυμίζεται οτι στο εν λόγω Εθνικό Νοσοκομείο Ξάνθης, δόθηκε και η περιβόητη δωρεά της Κινητής μονάδας Οξυγόνου η οποία προέρχται απο εργολάβους του Τουρκικού Κόμματος DEB!!! Με πρωταγωνιστές πλην της διοικήτριας του Νοσοκομείου Ξάνθης Έλενας Ροφαέλα που την "υποδέχτηκε" στο προαύλιο του Νοσοκομείου στις 3 Δεκέμβρη του 2020 και του Δημάρχου Τσέπελη με τον Αντιδήμαρχο κ.Σουά, ήταν ο επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου του DEB Χουσείν Μπαλτατζή!!! 

Δηλαδή ένα κρατικό Εθνικό Νοσοκομείο, αποδέχτηκε την ¨ευτελή¨μάλιστα δωρεάν του....τουρκικού κόμματος DEB ύψους 62.500 ευρώ;  

Μονάδα που επί ένα χρόνο μάλσιτα δεν λειτούργησε ποτέ και απλά προβλήθηκε για λόγους ...ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ;;!!!

 




ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ  ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΕΑ

Ειδικότερα, η ανάρτηση, την οποία εντόπισε ο ιστότοπος tourkikanea.gr για τους Τουρκικές μάσκες που μοιράζονται απο το ΕΘΝΙΚΟ Νοσοκομείο Ξάνθης, αναφέρει τα ακόλουθα για το ίδιο θέμα: 


Κείμενο του ιστολόγιου 19/1/2022

Καλά τα Ραφάλ, αλλά πρώτα από όλα χρειάζεται φρόνημα και σαφή γνώση του ποια χώρα είναι ο εχθρός μας.

Δεν γίνεται να ξεραίνουμε το σκ@τό μας για να αγοράζουμε όπλα και από την άλλη να χρηματοδοτούμε ως κράτος ή πολίτες την Τουρκία !

Έτσι βλέπουμε στις φωτογραφίες πως το νοσοκομείο Ξάνθης μοίρασε στο προσωπικό του μάσκες αυξημένης προστασίας που κατασκευάζονται στην….Ινσταμπούλ !

Δεν ξέρουμε αν φταίει ο νόμος ή κάποιο πρόσωπο, αλλά εν προκειμένω υπάρχει πρόβλημα.

Και πρέπει να λυθεί

TOYRKIKA NEA




 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »