*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Ιανουαρίου

"Έφυγε" ” ο Ξανθιώτης πρώην Δντης της Ουρολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Κομοτηνής Κυριάκος Κυριαζής

21 ΙανουαρίουΣτη “Γειτονιά των Αγγέλων” ο Ξανθιώτης  πρώην Δντης της Ουρολογικής Κλινικής του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής Κυριάκος Κυριαζής .

«Υπήρξε στυλοβάτης και αρωγός επί σειρά ετών στο Ουρολογικό Τμήμα του Γ.Ν. Κομοτηνής, επιβλέποντας σε 24ωρη βάση όλα τα περιστατικά του, πρόθυμα και ακούραστα. Ο Θεός να αναπαύει την ψυχή του!» αναφέρει η Δκτρια του Νοσοκομείου Μάγδα Γιαμουστάρη:

Σύντομο Βιογραφικό

Γεννήθηκε στην Ξάνθη το 1953.

Αποφοίτησε από το τμήμα Ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Ζούσε  στην Κομοτηνή από το 1995.

Υπηρετούσε  ως γιατρός του ΕΣΥ στην Ουρολογική κλινική του Νοσοκομείου Κομοτηνής από το Νοέμβριο του 1998

Ήταν παντρεμένος με την Αναστασία Γεωργαντά, καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης και έχουν  τρία παιδιά.


Συλλυπητήριο μήνυμα εξέδωσε και ο Ιατρικός Σύλλογος Ροδόπης:

«Το Δ.Σ. του Ι.Σ. ΡΟΔΟΠΗΣ πληροφορήθηκε με αισθήματα θλίψης το θάνατο τoυ εξαίρετου συναδέλφου μας,  συνταξιούχου ουρολόγου Κυριαζή Κυριάκου, ο οποίος υπηρέτησε την υγεία των πολιτών του Ν. Ροδόπης για πάνω από 30 χρόνια, με ήθος, αφοσίωση και συνέπεια τόσο από τη θέση του στο Γ.Ν. Κομοτηνής, όσο και από το ιδιωτικό του ιατρείο.

Διακρίθηκε για την άριστη επιστημονική του κατάρτιση, την ευγένεια και ευπρέπειά του, την ποιότητα του χαρακτήρα του, την εντιμότητα και ακεραιότητά του, λόγοι για τους οποίους η παρακαταθήκη που αφήνει αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους εμάς.

Για τους λόγους αυτούς, το Δ.Σ. του Ι.Σ. Ροδόπης, αποτίοντας τον ελάχιστο φόρο τιμής αποφασίζει ομόφωνα: Να διατυπώσει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήριά του προς την οικογένεια του εκλιπόντος. Να καταθέσει στεφάνι εκ μέρους του συλλόγου στη σορό του.”

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »