*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Δεκεμβρίου

Τι "δουλειά" έχει κ.Νέζη ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ με τον Καλαϊτζή;; Το "σκάνδαλο" που λέγεται Κολυμβητήριο!

01 Δεκεμβρίου


Κύριε Πρόεδρε της ΝΟΔΕ Αλέξη Νταμπουρατζή,τι ήθελες με τον... Θεολόγο Καλαϊτζή στα δικαστήρια, την ημέρα των εκλογών του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης; Μπορείτε να μας απαντήσετε;

Τι δουλειά έχει με τον Καλαϊτζή ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ.Νέζη;

....................................

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1



Τώρα θυμήθηκαν ότι το κολυμβητήριο λέει, έκλεισε επί ημερών αντιδημαρχίας Τσέπελη, λες και δεν ακολούθησε άλλη δημοτική αρχή που θα έπρεπε να ολοκληρώσει τις εργασίες και να το θέσει σε λειτουργία… Και το χειρότερο γι’ αυτούς, ότι το νέο ανακαινισμένο κολυμβητήριο γίνεται κυριολεκτικά ένα κόσμημα με παροχές που δεν τις είχε και στις καλύτερες εποχές!

(Ο Τένης Καμαρίδης στη «ΘΡΑΚΗ»)

-Μετά από... 7 χρόνια  βέβαια και αφού νομιμοποιήθηκαν από την πρώην δημοτική αρχή και οι... ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ανακαινίσεις της δημοτικής αρχής Λάκη Στυλιανιδη! Μεγαλύτερο σκάνδαλο απο αυτό στην ιστορία του Δήμου Ξάνθης υπάρχει; (σ.σ. Το Δημοτικό κολυμβητήριο πολύ ΠΡΙΝ το 2014!!! "Στολίδι" και τότε...! Και ανακαινισμένο....Παρανόμως βέβαια και άνευ οικοδομικής άδειας...)


Την εποχή Λάκη Στυλιανίδη που ο Φανουράκης "ξεναγούσε" τον Ι. Γαλάτη στο ... "ανακαινισμένο" (με χιλιάδες ευρώ....) δημοτικό κολυμβητήριο!  Ο σκοπός, δεν αγιάζει τα μέσα...! Το "σκάνδαλο" ήταν και παραμένει..."σκάνδαλο"!

…………………………

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2

Αλήθεια βρε φωστήρες του Υπουργείου Παιδείας και της Κυβέρνησης, γιατί θα πρέπει οι γονείς παιδιών που νοσούν από Κορονοϊό ή έχουν έρθει τα παιδιά τους σε επαφή με κρούσμα στο σχολείο, να πληρώνουν τα self test από την τσέπη τους;;; Τόσο πολύ σας ενδιαφέρει η δημόσια υγεία;;;

(Ο Σταύρος Βλαχόπουλος στη «Φωνή της Ξάνθης»)

-Σωστός… να τα πληρώνει η κ. Γκάγκα από την τσέπη της!!! Και λεφτά έχει και υψηλόμισθη είναι...

 

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ

*Όπως με πληροφόρησε ο γνωστός ασφαλιστής Δράμας Χρήστος Αρβανιτίδης, ο άνθρωπος που οδήγησε σε έκπτωση από τα καθήκοντά του τον πρώην αντιπεριφερειάρχη Δράμας Αργύρη Πατακάκη γιατί έκανε την «ίδια» λαμογιά με τις ασφάλειες της Αντιπεριφέρειας Δράμας, ο δικηγόρος του από την Καβάλα, μετέβη στην  Εισαγγελία Ξάνθης προκειμένου να ενημερωθεί για την τύχη της μήνυσής κατά του Δήμου Ξάνθης, πλην όμως δεν έτυχε καμιάς απαντησης.

........

*Επειδή το συγκεκριμένο θέμα είναι ιδιαίτερα σοβαρό και ενδιαφέρον –και ειδικά μετά το τηλέφωνο του Δήμαρχου Τσέπελη στον κύριο Αρβανιτίδη που του ζητούσε να τα... «βρούνε» διότι ανήκουν και οι δυο στο...κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, καθότι αναμιγνύεται και άλλος αυτοδιοικητικός στην συγκεκριμένη υπόθεση – θα θέλαμε αν επιτρέπεται να  ρωτήσουμε τον Εισαγγελέα Ξάνθης κ.Κρίτσας η συγκεκριμένη δικογραφία σε τι στάδιο βρίσκεται;

Αν βέβαια –επαναλαμβάνω- δικαιούμαστε να κάνουμε ένα τέτοιο ερώτημα.

…....

*Επειδή τον τελευταίο καιρό με συνεχείς αναρτήσεις της  η κυρία Πηνελόπη Δάγκα, εκτός από τα συνεχή like για τον Δήμαρχο Τσέπελη, τον εκθειάζει συνέχεια για το υψηλό....επίπεδο μόρφωσης και γνώσεών του, θα ήθελα αφελώς να ρωτήσω....

Αληθεύει ότι ο φίλος μου ο Μάκης κάθε τόσο βρίσκεται στο δημαρχείο, αποσκοπώντας στο να την «βολέψει»....κάπου; Και γι’ αυτό το λόγο έχει παρεξηγηθεί και με κάποιους κολλητούς του...

-Που από πρώην οπαδούς του Τσέπελη, τώρα δεν θέλουν να τον δούνε;

(σ.σ. Και δεν αναφέρομαι Μάκη μόνο στον Γιώργο Σπάρταλη και την Σούλα Πούλιου!).

......

*ΚΟΥΙΖ. Γιατί Πρόεδρε Ιπποκράτη Καμαρίδη, αντικατέστησες την Μαρία Λυκίδου από την Επιτροπή Παραλαβής έργων της ΔΕΥΑΞ; Και πόσο νόμιμο είναι αυτό; Θα απαντήσεις εγγράφως ή με κάποια... νέα συνέντευξη;

......

*Στο μεταξύ από το γραφείο της Πταισματοδίκη άρχισαν να «περνάνεν» ένας ένας, αυτοί που «εμπλέκονται» με τα Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ από το 2006 έως και σήμερα.

Ήδη από ότι μαθαίνω, πήγε και κατέθεσε και το πρώην μέλος του Δ.Σ. (επί Ξυνίδη-Πούλιου) και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΞΑΝΘΗ για όλους Σάββας Μελισσόπουλος.

......

*Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μου μάλιστα, αυτοί που πήραν κλήσεις, είναι περίπου 40 άτομα.

......

*Απούσα και χθες (από την με τηλεδιάσκεψη).συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ, Μαρίνα Παυλίδου. Παρών ο Φάνης Παπαδάκης.

Τα θέματα πάντως πέρασαν όλα, με ομοφωνία των δημοτικών συμβούλων της παράταξης Τσέπελη και του Γιώργου Καμπερόπουλου, που εμφανώς έχουν πλήρη εμπιστοσύνη τον Πρόεδρο Ιπποκράτη Καμαρίδη.

Κι επομένως αν πάει κάτι στραβή, αναλαμβάνουν φυσικά και τις ποινικές ευθύνες τους!!!! Όχι δεν γνωρίζαμε και τα τοιταύτα...!

Και γνωρίζατε κύριε Καμπερόπουλε και κύριε Μούρκα  και ψηφίσατε!!!

 

Στα καθήκοντα του στην Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης επέστρεψε την Τρίτη 30 Νοεμβρίου ο Νίκος Τσαλικίδης.


Ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης βρισκόταν τις τελευταίες δύο εβδομάδες σε κατ’ οίκον περιορισμό καθώς είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό, τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια του, σύμφωνα με τα όσα είχε ανακοινώσει με ανάρτηση του στο Facebook. Εκτός της επιστροφής του, ο Νίκος Τσαλικίδης ανακοίνωσε παράλληλα την έναρξη χορήγησης στεγαστικής συνδρομής για τους πλημμυροπαθείς της 12ης Ιανουαρίου 2021 καθώς και την υλοποίηση αντιπλημμυρικών έργων στον ποταμό Λίσσο.

Αναλυτικά, αναφέρει:

«Σήμερα με την πλήρη επιστροφή μου στο γραφείο, πληροφορήθηκα με ιδιαίτερη χαρά για την χορήγηση στεγαστικής συνδρομής για την αποκατάσταση των ζημιών σε κτίρια από την πλημμύρα της 12ης Ιανουαρίου 2021 σε περιοχές των Δήμων Αρριανών, Κομοτηνής και Μαρωνείας-Σαπών. Οι προσπάθειες μας για την στήριξη των συμπολιτών μας ευωδόνουν και μπορούν πλέον οι πληγέντες συμπολίτες μας με αίτημα τους προς την ΔΑΕΦΚ να ξεκινήσουν την διαδικασία αποζημίωση τους.

Συγχρόνως, προωθούμε την υλοποίηση ολοκληρωμένης παρέμβασης αντιπλημμυρικής προστασίας με αποκατάσταση της λειτουργικότητας του ποταμού Λίσσου, των παραποτάμων, των ρεμάτων και των αναχωμάτων του, προϋπολογισμού 3,73 εκ. ευρώ, με έργο που βρίσκεται ήδη σε φάση δημοπράτησης. Μέσω αυτών των εργασιών θα αποκατασταθούν ζημιές. Παράλληλα όμως θα ενισχύσουμε το επίπεδο της ασφάλειας των πολιτών και της αντιπλημμυρικής θωράκισης».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »