*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

02 Νοεμβρίου

ΒΟΜΒΑ! Για σωρεία ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΩΝ "'μηνύθηκε δις" πρωτοκλασάτος αυτοδιοικητικός! Χατζηγκενέ και ανεμογεννήτριες!

02 Νοεμβρίου


Αριστερά η γραμματέας του Δήμου Σοφία Ψωμά, δεξιά η Ειρήνη Χαριτωνίδου
και στη μέση ο... Φανουράκης! Τρέμε... Σταυρακάρα!

…………………………….

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1


«Το δημοτικό συμβούλιο Αβδήρων, αποφασίζει ομόφωνα:

-Να οριστεί ραντεβού με τον Υπουργό Υγείας στην Αθήνα ενημερώνοντας τον περιφερειάρχη και τους Βουλευτές του Νομού.

-Να εκδοθεί ψήφισμα διαμαρτυρίας και να αποσταλεί στον Υπουργό Υγείας και στον Διοικητή της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας Θράκης».

(Από την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Αβδήρων)

-Μα αφού θα συναντήσετε τον Πλεύρη με τον Περιφερειάρχη Μέτιο, το... ψήφισμα τι το θέλετε στη συνέχεια;

…………………………….

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2


.....Μετά τη (2η) ματαίωση των συνεδριάσεων της 26ης Οκτωβρίου 2021 και της 1ης Νοεμβρίου 2021 του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α.Ξ., ύστερα από τις αριθμ. πρωτ. 4904/22-10-2021 και 4967/27-10-2021 προσκλήσεις συνεδριάσεων, επειδή δεν υπήρξε απαρτία, καλείσθε να προσέλθετε σε νέα δια περιφοράς συνεδρίαση, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, την Παρασκευή 05 Νοεμβρίου 2021

(Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτης Καμαρίδης απτόητος συνεχίζει σε... 3η δια Περιφοράς συνεδρίαση με το... έτσι θέλω!)

-Αλήθεια γιατρέ, γιατί τρέμεις και φοβάσαι τόσο πολύ στο να κάνεις δια ζώσης ή έστω με τηλεδιάσκεψη μια συνεδρίαση; Από 1  Μαρτίου 2020 τέτοια «εμμονή»;!!!

 

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ

*Αποκλειστικό 1. Έληξαν οι αιτήσεις και δυο τελικά θα είναι οι υποψήφιοι Πρόεδροι για τις εκλογές στον δικηγορικό σύλλογο Ξάνθης που θα πραγματοποιηθούν την τελευταία Κυριακή του Νοέμβρη, δηλαδή Κυριακή 28 Νοεμβρίου.

Ο νυν Πρόεδρος Κώστας Μαλάκης και η δικηγόρος Δέσποινα Χατζηφωτιάδου, κουμπάρα του Θανάση Ξυνίδη και δικηγόρος του Δήμαρχου Τσέπελη στις Δημοτικές εκλογές του Ιούνη 2019.

......

*Αποκλειστικό 2. Για σωρεία πλαστογραφιών διώκεται πρωτοκλασάτος αυτοδιοικητικός, που όπως λένε μάλιστα οι πληροφορίες μου, «θα πάρει πολύ κόσμο στο λαιμό» του!

Καθώς δεν διώκεται μόνο για μια πλαστογραφία αλλά για ... πολλές!!!

Μάλιστα ήδη η εισαγγελική έρευνα προχωράει πλέον γοργά, ενώ τα στοιχεία όπως λένε οι πληροφορίες μου, είναι ΑΔΙΑΣΤΕΙΤΑ!!

Κι όλα αυτά, για να δώσει μια «δουλειά» σε ....«κολλητή» του!!!

(σ.σ. Φίλε Στέφανε Ιγιαννίδη πρόσεχε, γιατί θα μπλέξεις κι εσύ με τις .. ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!! Ή μάλλον ήδη σε έχουν....ΜΠΛΕΞΕΙ!!! Γιατί τον Σεπτέμβρη ακολούθησε και νέα μήνυση κατά παντός υπευθύνου!!! Κι ο νοών νοείτω...)

.....

*Ερώτημα κρίσεως! Θα προλάβει ο εν λόγω κύριος να φτάσει μέχρι τις...επόμενες εκλογές;

( σ. σ. Δεν τους έβαζε μόνο παρόντες στα Δ.Σ. αλλά και ότι...ψήφιζαν και ΘΕΤΙΚΑ σε αυτά που ήθελε! Άλλος ήταν ο Πρόεδρος, άλλος...αποφάσιζε!!! Ντόμινο πλαστογραφιών και συνεδριάσεων που ΠΟΤΕ δεν έγιναν!!!)

...

*28 θετικά κρούσματα, εντοπίσθηκαν κατά τους χθεσινούς  350 δειγματοληπτικούς ελέγχους (rapid tests) που διενεργήθηκαν στο Φουαγιέ του Δημοτικού Αμφιθεάτρου Ξάνθης, απο τον Δήμο Ξάνθης σε συνεργασία με τα συνεργεία του ΕΟΔΥ.

Τουτέστιν ποσοστό 8%

.....

*Σημειώνω επίσης ότι τα α χθεσινά κρούσματα στην Περιφέρεια ΑΜΘ ήταν 520!  Δηλαδή αρνητικό ρεκόρ.

Και αναλυτικότερα:

ΞΑΝΘΗ 97

ΘΑΣΟΣ 10

ΚΑΒΑΛΑ 73

ΕΒΡΟΣ 167

ΔΡΑΜΑ 106

ΡΟΔΟΠΗ 67

-Εμβολιαστείτε παιδιά, όχι άλλοι νεκροί!!

……

*Απών από την χθεσινή κινητοποίηση στο Δήμο Αβδήρων ο... ανεξάρτητος Περιφερειακός σύμβουλος Μιχάλης Αμοιρίδης.

Αν γίνονταν κινητοποίηση για το... κάμπινγκ Μυρωδάτου, θα ήσουν παρών  Μιχάλη;;;!

(σ.σ. Για να δούμε ο συγκεκριμένος αγωνιστής, πόσο ακόμη θα «πέσει» από τα μάτια των Ξανθιωτών...!! Κι έχει και το θράσος και θέλει να κατέβει και υποψήφιος βουλευτής! Από τον Σπύρο Τσιλιγγίρη δηλαδή στον... Μιχάλη Αμοιρίδη; Θού Κύριε Φυλακή τω στόματί μου...)

.....


*Αντίθετα παρών και ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραϊτης μαζί με τον Πρόεδρο της ΑΔΕΔΥ Μπάμπη Ευστρατίου!!!

Πάνω από όλα η Ξάνθη, πάνω από όλα ο τόπος μας!

 

ΙΡΦΑΝ ΧΑΤΖΗΓΚΕΝΕ: Ακόμα ένα «ναι» του Μέτιου, χωρίς πολύ σκέψη για τις ανεμογεννήτριες!!!


Ακόμα μία θετική γνωμοδότηση για εγκατάσταση αιολικού πάρκου στη Ροδόπη έδωσε το Περιφερειακό Συμβουλίου ΑΜΘ και ειδικότερα η παράταξη της διοίκησης.

Πρόκειται για το πάρκο που θα εγκατασταθεί στην περιοχή της «Κλεισούρας», που βρίσκεται στα όρια των δήμων Κομοτηνής και Αρριανών, αλλά αυτό που εγείρει αντιδράσεις είναι το ότι βρίσκεται πολύ κοντά σε κατοικημένη περιοχή.

Παρά το γεγονός ότι υπήρχε και εισήγηση του τοπικού Συμβουλίου Πανδρόσου σχετικά με τις οχλήσεις που προκαλεί η εγκατάσταση του Πάρκου, ο Χρήστος Μέτιος και οι συνεργάτες του δεν την έλαβαν καθόλου υπόψη…

Δυστυχώς για άλλη μία φορά η Διοίκηση επιδεικνύει επιλεκτική ευαισθησία στα θέματα που αφορούν την περιοχή μας και μάλιστα όσο πιο κοντά στον ορεινό όγκο, τόσο μικρότερο το ενδιαφέρον τους.

Φυσικά, οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειες μας ενδιαφέρουν και τις στηρίζουμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να θυσιαστεί η εύρυθμη λειτουργία των τοπικών κοινωνιών. Δυστυχώς, η διοίκηση Μέτιου για άλλη μία φορά επέλεξε να μην ακούει τη φωνή της τοπικής κοινωνίας και να μην σεβαστεί τις θέσεις των κατοίκων. Και αυτό είναι καταδικαστέο.

Κομοτηνή 01/11/2021

Ιρφάν Χατζηγκενέ – Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΕ Ξάνθης – «Περιφερειακή Σύνθεση»

-Αλήθεια οι... πολέμιοι των... «ανεμογεννητριών» στην περιοχή της Σταυρούπολης με επικεφαλής τον Δήμαρχο  Τσέπελη που έχουν... ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ!!!

 

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »